Esra Hankulu neden öldü, belli oldu mu? Esra Hankulu cinayeti son dakika gelişmesi!
Esra Hankulu neden öldü, belli oldu mu? Esra Hankulu cinayeti son dakika gelişmesi! Ankara'da, Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, olay gecesi evde bulunan Ümitcan Uygun, Dilan C., Furkan G ile Hankulu’nun kanında uyuşturucu madde tespit edildi. Peki, Esra Hankulu neden öldü? Esra Hankulu cinayeti…
22.09.2021 Gündem
Esra Hankulu'nun ölümünde flaş gelişme! 'Kucaklayıp odaya götürürken baygın değildi'
Esra Hankulu'nun ölümünde flaş gelişme! 'Kucaklayıp odaya götürürken baygın değildi' Ankara'da, Esra Hankulu'nun (25) evinde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan Ümitcan Uygun (27), polisteki ilk ifadesinde, "Esra'nın ölümüyle bir ilgim yoktur" dedi. Gözaltındaki Furkan G. ise "Sabah ezanından sonra Ümitcan, Esra'yı kucaklayıp odaya götürdü. Esra ile konuşuyorlardı yani Esra baygın ya da uyur vaziyette değildi" ifadesini verdi. Öte yandan Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un da aralarında bulunduğu 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.
6.08.2021 Gündem
Esra Hankulu neden, nasıl öldü? Esra Hankulu'nun ölümünde ön otopsi raporu çıktı!
Esra Hankulu neden, nasıl öldü? Esra Hankulu'nun ölümünde ön otopsi raporu çıktı! Aleyna Çakır'ın ölümünün şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un aynı evde kaldığı Esra Hankulu ölü bulundu. Ümitcan Uygun'un gözaltına alındığı şüpheli ölümde Hankulu'nun beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma haricinde vücutta herhangi bir darp, cebir, kesici, delici alet izi ve ateşli silah yarasına rastlanmadığı belirtildi.
6.08.2021 Gündem
Ümitcan Uygun gözaltına alındı! Sevgilisi ölü bulundu
Ümitcan Uygun gözaltına alındı! Sevgilisi ölü bulundu Ümitcan Uygun gelen son dakika haberine göre yeniden gözaltına alındı. Aleyna Çakır'ın ölümüyle uzun süre gündemde olan Ümitcan Uygun geceyi birlikte geçirdiği kadının ölü bulunmasının ardından gözaltına alındı.
5.08.2021 Yaşam