Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek?
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek? Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları uzatıldı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, salgının etkilerini azaltmak ve gelir kaybına uğrayan esnafı desteklemek amacıyla hükümet tarafından devreye alınan esnaf destek paketi için başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımından hangi esnaf yararlanacak? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek? Esnaf gelir kaybı desteği şartları!
9.01.2021 Ekonomi
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı Pandemi döneminde devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri arttı. Birçok kişi destek alabilmek için başvuruların başlamasını bekliyordu. Bakan Pekcan açıkladı. Bugün itibariyle isteyenler başvuruda bulunabilecek.
30.12.2020 Ekonomi
Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim! Ve tarih belli oldu...
Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim! Ve tarih belli oldu... Milyonlar bekliyordu ve tarih belli oldu. Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim... Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. 1 milyon 239 bin esnafa verilecek kira ve nakdi destekler için hazırlıkların sonuna gelindi. Bir iki gün içinde Resmi Gazete’de yayımlanacak genelge ile başvurular alınmaya başlanacak. Ödemelerin ocak ayı içinde yapılması planlanıyor. Esnafa büyükşehirlerde 750 lira, diğer şehirlerde 500 lira kira desteği sağlanacak. Ayrıca küçük esnafa ayda 1.000 lira karşılıksız nakdi destek ödenecek.
22.12.2020 Ekonomi