Esnafa Kira Desteği

Esnafa Kira Desteği

Son dakika esnafa kira desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esnafa kira desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esnafa kira desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esnafa Kira Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esnafa kira desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 esnafa kira desteği haberi bulunmuştur. Tüm esnafa kira desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu!
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu! Ülke genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma kararının ardından hükümet pek çok yeni destek paketini devreye aldı. Vatandaşa pandemi sosyal destek başvurularının yanı sıra esnafa kira desteği, gelir kaybı desteği ve ciro desteği gibi yardımlar veriliyor. Buna göre emekli ikramiyeleri 1.100 TL’ye çıkarılırken, esnafa verilen kira desteği süresi de 1 ay uzatıldı. TESKOMB ve Halkbank aracılığıyla esnafa kullandırılan kredilerin taksit ödemeleri, daha sonra tahsil edilmek üzere TESKOMB tarafından bankaya ödendi. KOSGEB vasıtasıyla, toplamda 5 milyar lira bütçeli yeni bir destek programı başlatıldı. Peki, Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? Esnafa kira desteği başvurusu nereden yapılır? Pandemi desteği başvuru şartları ne? Gelir kaybı desteği ve ciro desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte tam kapanma desteği ile ilgili tüm detaylar...
2.05.2021 Ekonomi
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir?
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir? Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu geçtiğimiz günlerde başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan geçen hafta yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvurularının başladığını duyurmuştu. Enflasyon oranlarının açıklanıp kira zam oranlarının belli olmasıyla, iş yeri kirası ödeyen esnaf arama motorlarına yönelerek esnaf kira yardımı konusunda araştırma yapmaya ve kira yardımından nasıl yararlanacağının cevabını arama başladı. Öte yandan Pekcan yaptığı son açıklamada esnaf ve gerçek kişi tacirlere yönelik desteklere bu sabah itibarıyla 1 milyon 200 bini aşan başvuru yapıldığı bilgisini verdi. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
5.01.2021 Gündem
Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları nasıl yapılır? İşte Esnafa destek e-Devlet başvuru ekranı!
Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları nasıl yapılır? İşte Esnafa destek e-Devlet başvuru ekranı! Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvuruları bugün başladığını duyurdu. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
30.12.2020 Ekonomi
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı
Kira ve hibe desteği! Başvurular başladı Pandemi döneminde devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri arttı. Birçok kişi destek alabilmek için başvuruların başlamasını bekliyordu. Bakan Pekcan açıkladı. Bugün itibariyle isteyenler başvuruda bulunabilecek.
30.12.2020 Ekonomi
Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim! Ve tarih belli oldu...
Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim! Ve tarih belli oldu... Milyonlar bekliyordu ve tarih belli oldu. Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim... Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. 1 milyon 239 bin esnafa verilecek kira ve nakdi destekler için hazırlıkların sonuna gelindi. Bir iki gün içinde Resmi Gazete’de yayımlanacak genelge ile başvurular alınmaya başlanacak. Ödemelerin ocak ayı içinde yapılması planlanıyor. Esnafa büyükşehirlerde 750 lira, diğer şehirlerde 500 lira kira desteği sağlanacak. Ayrıca küçük esnafa ayda 1.000 lira karşılıksız nakdi destek ödenecek.
22.12.2020 Ekonomi
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? 500 ve 750 TL kira yardımı kimlere yapılacak, başvuru şartları nelerdir, basit usul şartı nedir?
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? 500 ve 750 TL kira yardımı kimlere yapılacak, başvuru şartları nelerdir, basit usul şartı nedir? Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? 500 ve 750 TL kira yardımı nasıl alınacak? sorularının dünden beri ardı arkası kesilmiyor. Koronavirüs salgının daha çok esnafı etkilediği ordayken, verilen destekler esnaf tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada esnafa verilen kira müjdesinde ‘’Kira desteğini basit usule tabi olmanın şartlarını belirledik' ifadesi kullanılmıştı. Peki, Esnafa kira yardımı şartları nelerdir, basit usul şartı nedir?
15.12.2020 Çalışma Hayatı
Kira, faizsiz kredi, elektrik, doğal gaz, nakit desteği! KDV indirimi...
Kira, faizsiz kredi, elektrik, doğal gaz, nakit desteği! KDV indirimi... Milyonlarca kişinin beklediği açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Esnafa 1000 lira nakdi ve 750 lira kira desteğini duyuran Erdoğan, yılbaşında da 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Ana sınıfları hariç okul öncesinde yüz yüze eğitime tekrar geçildiğini belirten Erdoğan, KDV indiriminin ise hazirana kadar uzatıldığını ilan etti... Vatandaşlara çağırı yapan Erdoğan, "Döviz mevduatlarınızı TL'ye çevirin" dedi. Hazine taşınmazları üzerindeki turizm tesisleri ile deniz turizmi tesislerinin kira, kesin izin, kesin tahsis, irtifak hakkı, kullanma izni, yararlanma ve hasılat payları ile ecrimisillerin ödeme süreleri başvuru şartı aranmaksızın 1 yıl süreyle ertelendi. Salgın döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanları ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Salgın döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın kadrolarına göre vazife malullüğü veya meslek hastalığı statülerinin hızla sonuçlandırılması sağlanacaktır. Vazife malulü sağlık çalışanlarımızın aileleri, maaştan ek ödemeye, faizsiz konut kredisinden çocuklarına eğitim öğretim yardımına, istihdam hakkından fatura indirimlerine kadar pek çok imkana kavuşacaklardır" dedi.
15.12.2020 Ekonomi
Geri ödemesiz 750 lira kira, 1000 lira nakdi destek! Esnafa 3 ay boyunca...
Geri ödemesiz 750 lira kira, 1000 lira nakdi destek! Esnafa 3 ay boyunca... Esnafa karşılıksız 3 ay boyunca nakdi ve kira desteği verilecek. Doğrudan esnaf destek ödemesinden taksi, dolmuş ve servis işletmecisi, pazarcı, terzi, oto tamircisi, lokantacı, pastaneci, kadın ve erkek kuaförü, pansiyon, yurt, kreş, düğün salonu işletmecisi gibi kesimler faydalanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "806 bin vatandaşımız ile kısıtlamalar ile salgından doğrudan etkilenen 432 bin 567 esnafımız bulunuyor. Toplam sayısı 1 milyon 239 bin 438 kişi olan bu kesime 3 ay süreyle ayda bin lira destek ödemesi yapacağız. İş yeri kira olan esnafımıza üç ay süreyle büyükşehirlerde aylık 750 lira, diğer illerde ise 500 lira kira desteği yapacağız" dedi.
14.12.2020 Ekonomi
Faizsiz konut kredisi, ek ödeme, kira desteği, doğal gaz, su, elektrik faturalarında indirim
Faizsiz konut kredisi, ek ödeme, kira desteği, doğal gaz, su, elektrik faturalarında indirim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonları ilgilendiren yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yılbaşında 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması olacağını duyurdu. Erdoğan, "Sokağa çıkma sınırlaması, 31 Aralık perşembe saat 21.00'den 4 Ocak saat 05.00'e kadar kesintisiz uygulanacak. İş yeri kira olan esnafımıza üç ay süreyle büyükşehirlerde aylık 750 lira, diğer illerde ise 500 lira kira desteği yapacağız. 806 bin vatandaşımız ile kısıtlamalar ile salgından doğrudan etkilenen 432 bin 567 esnafımız bulunuyor. Toplam sayısı 1 milyon 239 bin 438 kişi olan bu kesime 3 ay süreyle ayda bin lira destek ödemesi yapacağız. Birçok sektörü kapsayan KDV indirimlerinin sürelerinin de 1 Haziran'a uzattık" dedi. Erdoğan, "Salgın döneminde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın kadrolarına göre vazife malullüğü veya meslek hastalığı statülerinin hızla sonuçlandırılması sağlanacaktır. Vazife malulü sağlık çalışanlarımızın aileleri, maaştan ek ödemeye, faizsiz konut kredisinden çocuklarına eğitim öğretim yardımına, istihdam hakkından fatura indirimlerine kadar pek çok imkana kavuşacaklardır" diye konuştu.
14.12.2020 Siyaset
Kira, elektrik, su, doğal gaz desteği geliyor!
Kira, elektrik, su, doğal gaz desteği geliyor! Milyonlarca kişi için güzel haber. Kira desteği geliyor. Kira desteğinin yanı sıra elektrik, su ve doğal gaz faturaları için de destek yapılması gündemde. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, kira ödemeleri ile ilgili yeni düzenlemelere gidileceğini duyurmuştu. Kira desteği Kabine Toplantısı'nda ele alınacak. Tüm gözler yarınki Kabine Toplantısı'na çevrildi. Herkes kira desteğinden kimlerin yararlanacağını merak ediyor. Gündemde olan destekler neler, beklentiler neler? 'Kira müjdesi' ne anlama geliyor? Düzenleme kime, nasıl destek sağlayacak? Yapılacak destekler ile ilgili detaylar ise ortaya çıkmaya başladı.
13.12.2020 Ekonomi
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Esnafa 12 ay ödemesiz deprem kredisi ne zaman? Deprem kredisi faiz oranı kaç? Başvuru ne zaman?
Esnafa 12 ay ödemesiz deprem kredisi ne zaman? Deprem kredisi faiz oranı kaç? Başvuru ne zaman? Esnafa deprem kredisi imkanı geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamaya göre deprem bölgesindeki esnafa 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi desteği verilecek. Deprem kredisi, deprem bölgesinde yaşayan ve hemen faaliyete geçecek esnafa veriliyor. Kira, taşınma yardımı ve nakdi desteğin yanısıra deprem kredisiyle de yaralar sarılmaya başlanacak. Peki esnafa deprem kredisi faiz oranı kaç? Deprem kredisi başvurusu ne zaman?
6.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Ev sahibi ve kiracılar ile ilgili flaş uyarı! Hakkaniyet indirimi, yüzde 20...
Ev sahibi ve kiracılar ile ilgili flaş uyarı! Hakkaniyet indirimi, yüzde 20... Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren gelişme! Kiralarda hızlı yükseldi, İstanbul'da fiyatlar üç katına kadar ulaştı. Hem ev sahipleri hem de kiracılar için flaş uyarılar art arda geldi. Tahliye hakkı ile ilgili kritik beşi yıl detayı ortaya çıktı. Kiralar, ortalama bir ev için 4 bin TL bandında seyrederken, yeni yapılarda ve markalı projelerde bu fiyat 10 bin TL'nin üzerine çıkıyor. Ev sahipleri kiralara fahiş zam yapmak amacıyla kiracılarını çıkarmak istiyor. Peki kiracılar bu durumlarda ne yapmalı? Ev sahibinin tahliye hakkı bulunuyor mu? Tahliye taahhüdünde kiracının belli bir tarihte evi boşaltmayı yazılı olarak taahhüt ettiğini hatırlatan uzmanlar, “Şayet bu sözleşmeye uygun şekilde davranılmadıysa, mülk sahibi kira sözleşmesini, bir ay içinde dava açmak suretiyle sona erdirebilir” uyarısında bulundu. ‘Kira tespit davası' açma hakkına vurgu yapılan açıklamada, mahkemenin bölge rayiçlerine göre kiracıya yüzde 10 hakkaniyet indirimi uygulayabileceği ve 10 yıllıktan fazla ise hakkaniyet indiriminin yüzde 20'ye çıkabileceği belirtildi.
22.02.2022 Ekonomi
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “HDP’nin terörle sözlü olduğunu anladık da, Yozgat’ta ‘Kandil’i yerle bir edeceğim’ diyen, bugün ise TBMM’de onlarla kol kola gezenlere ne oluyor? Yoksa siz de HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?” diye sordu.
14.01.2022 Gündem
Kredi faiz desteği ile ilgili flaş adım! 3 yılda 90 milyar
Kredi faiz desteği ile ilgili flaş adım! 3 yılda 90 milyar Kredi kullanımı ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Faiz desteği sağlanacak. 3 yıl boyunca geçerli olacak. Koronavirüs salgınında vatandaşların desteklenmesi amacı ile esnafa hibe, gelir kaybı, kira desteği sağlanmıştı. 2022'de de 28 milyar liralık hazine garantili kredi sağlayacak. Destek tutarı; 2023’te 30, 2024’te 32 milyar olmak üzere 3 yılda toplam 90 milyar TL olacak. Aynı dönemde kooperatiflerin desteklenmesi için de 80 milyon lira aktarılacak. Öte yandan; Kredi faiz desteği de sağlanacak.
3.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3...
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3... Milyonlarca kişi bekliyordu ve başladı. e-Devlet'ten başvuru yapılıyor ve hesaplara 5000 ve 3000 lira yatırılacak. Esnafa hibe desteği başvuruları başladı. Kahve kıraathane pastane, internet kafeler, nikah ve düğün salonu işletmecileri, kaplıca, SPA merkezleri, sinema filmi gösterimi, pizzacı, çeşitli eğitim kursları, çocuk kulüpleri, canlı tiyatro, opera, bale, müzikal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pandemiden olumsuz etkilenen esnafa karşılıksız hibe verileceğini belirtmişti. 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular başladı. İşte başvurudan faydalanacak esnafların listesi...
25.05.2021 Ekonomi
Hesaplara 1000 lira yatırılıyor! Ve başladı...
Hesaplara 1000 lira yatırılıyor! Ve başladı... Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler başladı. 1000 lira ödeme yapılacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakanlık duyurdu. Salgın nedeniyle zor günler geçiren esnafa yönelik gelir kaybı desteği ödemeleri bugün itibarıyla başladı. Geçtiğimiz aylarda da 3 ay boyunca 1000 lira gelir kaybı desteği, büyükşehirlerde 750 lira, diğer illerde de 500 lira kira yardımı sağlanmıştı.
24.05.2021 Ekonomi
Gelir kaybı desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Esnafa gelir kaybı desteği ödeme tarihi sorgulanıyor!
Gelir kaybı desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Esnafa gelir kaybı desteği ödeme tarihi sorgulanıyor! Gelir kaybı esnaf kira desteği binlerce esnafı tarafından yakından takip ediliyor. Gelir kaybı desteği için başvuruda bulunanlar desteklerin ne zaman yatacağını sorguluyor. Koronavirüs salgını kapsamında gelirleri düşen esnafa 3 ay boyunca ödenecek olan 1000 TL destek ödemesi başvuruları e devlet üzerinden gerçekleşti. Peki, gelir kaybı esnaf kira desteği yattı mı? Gelir kaybı desteği ne zaman yatacak?
21.05.2021 Çalışma Hayatı
Kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz... Tek tek açıklandı, işte detaylar...
Kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz... Tek tek açıklandı, işte detaylar... 1 yıl ödemesiz kredi fırsatı! Detaylar belli oldu. Nefes Kredisi için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank harekete geçti. 50 bin liradan 200 bin liraya kadar kredi kullanılabilecek. Nefes Kredisi'nden kimler yararlanacak? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Ve belli oldu. Avantajlı koşullarda 1 yıl faiz ödemesiz nefes kredisi ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde...
19.05.2021 Ekonomi
Çiftçinin borçlarına erteleme! Çiftçinin ziraate ve tarım kooperatiflerine olan borçları ertelendi!
Çiftçinin borçlarına erteleme! Çiftçinin ziraate ve tarım kooperatiflerine olan borçları ertelendi! Çiftçiye müjde... Belli oldu ve resmen açıklandı. Kritik Kabine toplantısı sona erdi ve beklenen destekler tek tek açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kritik Kabine toplantısında çiftçiye ve esnafa can suyu olacak destekler görüşüldü. Koronavirüsle mücadele kapsamında hükümet, salgının etkilerini hafifletmek ve çiftçinin rahat nefes almasını sağlamak amacıyla yeni desteği masaya yatırdı. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen ve ulusa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçinin borçları için alınan yeni kararları duyurdu. Peki, Borçlara faizsiz erteleme geldi mi? Borçlar yapılandırılacak mı? Çiftçinin borçları ertelendi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
17.05.2021 Ekonomi
Yaş çay alım fiyatı 2021! Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı, ne kadar oldu?
Yaş çay alım fiyatı 2021! Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı, ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı'nın ulusa sesleniş konuşmasında esnafa dönük yeni bazı destekleyici adımlar ve uygulamaları açıklayacağı belirtildi. Daha önce salgın nedeniyle maddi kayıp yaşayan esnafa yönelik Gelir Kaybı Desteği, Kira Desteği, ve Ciro Kaybı Desteği uygulamaları hayata geçirilmişti. Bazı sektörlere sigorta prim desteği verilmiş, esnaf ve sanatkarların Halkbank'a olan kredi ödemelerinde 6 aylık erteleme imkanı getirilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni destek paketlerini açıkladı. Yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu? Kilo başına yaş çay alım fiyatı arttı mı?
17.05.2021 Çalışma Hayatı
Mikro işletme destek paketi başvurusu ve şartları! KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? KOGEB KOBİ desteği 2021…
Mikro işletme destek paketi başvurusu ve şartları! KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? KOGEB KOBİ desteği 2021… Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni pandemi destek paketi açıkladı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB), tam kapanmayla birlikte işletmeciye 3 yıl ertemeli faizsiz kredi verecek. KOSGEB destek kredisi haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, KOSGEB faizsiz ve ertelemeli kredi başvuruları ne zaman başlayacak? Mikro işletme destek paketi şartları nelerdir? İşte 2021 KOSGEB faizsiz kredi başvuru süreci…
30.04.2021 Çalışma Hayatı
Halkbank'tan flaş karar! Ertelendi, tarih belli oldu
Halkbank'tan flaş karar! Ertelendi, tarih belli oldu Yüz binlerce kişiyi sevindirecek haber! Resmen duyuruldu. Birçok kişi bu haberi bekliyordu. Kredi çekip ödemekte zorlananlar için iyi haber geldi. Kredi ödemeleri ertelendi. Yapılan açıklamada 1 Temmuz 2021 tarihine kadar kredi taksit ödemelerinin ötelendiği duyuruldu.
30.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Esnafa Kira Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esnafa kira desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.