Eşini Vurdu

Eşini Vurdu

Son dakika Eşini vurdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eşini vurdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eşini vurdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşini Vurdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşini vurdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 eşini vurdu haberi bulunmuştur. Tüm eşini vurdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı Elazığ'da 1,5 yıl önce oğlunun düğününde salona gelip, boşanma aşamasında olduğu Yasemin Uçar’ı (45) tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan Yaşar Uçar (47), saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.
21.03.2024 Gündem
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis Sakarya'da, kendisini aldatmakla suçladığı eşi Tansu Akcan'ı (31) tabancayla vurarak öldüren, birlikte gördüğü B.Y.T.'yi (35) de yaralayan İlkay Akcan (36), haksız tahrik indirimi uygulanarak 24 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı.
18.03.2024 Gündem
Fatih'te tekerlekli sandalye ile gelip eski eşini vurdu
Fatih'te tekerlekli sandalye ile gelip eski eşini vurdu Fatih'te yürüme engelli kişi, eski eşini evinin önünde 2 el ateş ederek yaraladıktan sonra akülü sandalye ile olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken polis ekipleri , saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
28.12.2023 Gündem
'Çocuk başkasından' deyip eşini vurdu! 20 yıla kadar hapis talebi
'Çocuk başkasından' deyip eşini vurdu! 20 yıla kadar hapis talebi Zonguldak'ta eşi Gülcan S.'yi çocuğunun başkasından olduğu iddiasıyla çıkan tartışmada silahla yaralayan tutuklu sanık hakkında nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 20 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
13.06.2023 Yaşam
Annesi ve eşini tabancayla öldürdü! Emniyetteki ifadesi şok etti
Annesi ve eşini tabancayla öldürdü! Emniyetteki ifadesi şok etti Kan donduran olay Mersin'de meydana geldi. 47 yaşındaki İrfan Özer, tabancayla önce eşini sonra da annesini vurarak öldürdü. Gözaltına alınan İrfan Özer'in sorgudaki ifadesi ortaya çıktı.
20.03.2023 Yaşam
Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü bulunmuştu! Program sonrası flaş gözaltı
Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü bulunmuştu! Program sonrası flaş gözaltı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili olarak elde edilen yeni deliller sonucu aralarında annesi, babası, ağabeyi ve ablasının da bulunduğu 8 akrabası gözaltına aldı.
26.10.2022 Yaşam
Karısının başucunda evdeki misafiri görünce öldürdü!
Karısının başucunda evdeki misafiri görünce öldürdü! İstanbul Fatih'te iddiaya göre karısıyla uyuduğu sırada odalarında evinde yatılı ağırladığı kişiyi gören İbrahim Gavari, misafirini bıçaklayıp öldürdü. Eşini korumak için cinayeti işlediği söyleyen sanık Gavari'nin cezası belli oldu.
25.10.2022 Yaşam
Bekçi, boşanma aşamasındaki eşini vurdu
Bekçi, boşanma aşamasındaki eşini vurdu Ankara'da bekçi Bülent U. (31) boşanma aşamasındaki eşi Tuğba U.'yu (29) sokak ortasında tabanca ile ateş ederek yaraladı. Kaçarken kameraya yansıyan Bülent U., daha sonra yakalanarak gözaltına alındı.
25.10.2022 Yaşam
Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Tutuklandı
Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Tutuklandı Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürüp, sosyal medya hesabından 'gülen yüz' ifadesi ve 'gururlu hissediyor' paylaşımı yaparak, 'Ayşe Korur Hakk'ın rahmetine kavuştu' yazan Gencay Korur (40) tutuklandı. Korur ifadesinde, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü, yakalandığı Dikili'ye kadar yürüyerek gittiğini ve tarlalardan topladığı domates, biber, karpuz ve kavunları yiyerek karnını doyurduğunu söyledi.
12.08.2022 Yaşam
Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan şüpheli yakalandı
Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan şüpheli yakalandı Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürdükten sonra, sosyal medya hesabından 'gülen yüz' ifadesi ve 'gururlu hissediyor' paylaşımı yaparak, 'Ayşe Korur Hakk'ın rahmetine kavuştu' yazan Gencay Korur (40) İzmir'in Dikili ilçesinde polis tarafından yakalandı.
11.08.2022 Yaşam
Kendi kanıyla eşinin ismini yazmıştı! Mahkemeden flaş karar! İsyan etti
Kendi kanıyla eşinin ismini yazmıştı! Mahkemeden flaş karar! İsyan etti Nurtaç Canan, kendisini öldürmek için 5 kurşunla vuran eşi Ragıp Canan’dan 8 celsedir boşanamıyor. Bu yetmezmiş gibi mahkeme Nurtaç Canan’ı, Ragıp Canan’a vasi olarak atadı.
24.04.2022 Yaşam
Boşanmak istediği kocası tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü!
Boşanmak istediği kocası tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bir kadın, boşanmak istediği kocası tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.
23.02.2022 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşini vurdu
Boşanma aşamasındaki eşini vurdu Bursa’da Semra M., boşanma aşamasındaki eşi Hayrettin M. tarafından tabancayla omzundan vuruldu. Yaralanan Semra M. hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Hayrettin M., kıskançlık nedeniyle eşine ateş ettiğini söyledi.
1.08.2021 Gündem
Miras tartışmasında araya giren kardeşinin eşini vurdu
Miras tartışmasında araya giren kardeşinin eşini vurdu Sakarya’nın Erenler ilçesinde Salih Ş. miras nedeniyle tartıştığı kardeşi Saffet Ş.'ye tabancayla ateş etti. Bu sırada araya giren Saffet Ş'nin eşi Nuran Ş., bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.
5.05.2021 Gündem
Parkta eşini vurdu sonra başında bekledi!
Parkta eşini vurdu sonra başında bekledi! İzmir'in Dikili ilçesinde, Murat S.(50) parkta tartıştığı eşi Leyla S.'yi tabanca ile vurarak ağır yaraladı. Polis ve sağlık ekibi gelinceye kadar eşinin başından ayrılmayan Murat S. gözaltına alınırken, vücuduna iki kurşun isabet eden Leyla S.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
19.01.2020 Yaşam
Gece yarısı kan donduran haber!
Gece yarısı kan donduran haber! Ağrı’nın Patnos ilçesinde sinir krizi geçiren bir kişi, eşi ve kızını silahla vurarak öldürdü.
6.10.2019 Yaşam
Emekli polis memuru dehşeti! Eşini öldürüp intihar etti
Emekli polis memuru dehşeti! Eşini öldürüp intihar etti İzmir'in Çiğli ilçesinde, emekli polis memuru Erdoğan Sarıyıldız, boşanma aşamasındaki eşini tabancayla vurup öldürdükten sonra, aynı silahı başına ateşleyerek yaşamına son verdi.
6.09.2019 Yaşam
Eşini vurdu, parkta saklanırken yakalandı
Eşini vurdu, parkta saklanırken yakalandı Bursa'da 10 gün önce cezaevinden çıkan eşi Esengül T.'yi tabancayla aralayıp kaçan Serdar T., 'Botanik Park'ta saklanırken yakalandı.
24.08.2019 Yaşam
Otomobilde eşini vurdu, 'kazara oldu' dedi
Otomobilde eşini vurdu, 'kazara oldu' dedi Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, Müberra Kuzdan, otomobilde, eşi Uzman Çavuş Gökhan Kuzdan'ın tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralandı. Gözaltına alınan Gökhan Kuzdan, eşini kazara vurduğunu söyledi.
9.07.2019 Yaşam
Vurulan kadının kızları isyan etti: Bizler de onun ölüm listesindeydik
Vurulan kadının kızları isyan etti: Bizler de onun ölüm listesindeydik Hasan Cora tabancayla vurup yaraladığı eşini hastanede öldürmeye kalktı. Tutuklanan saldırganın kızları, “Babam uzaklaştırma kararına rağmen gelip annemi vurdu. Eğer kanun uygulansaydı böyle olmayacaktı! Zaten biz de onun ölüm listesindeydik” dedi.
10.06.2019 Yaşam
Horlayan eşe kurşun!
Horlayan eşe kurşun! Biriyle aynı evi paylaşırken birden fazla sebeple sorunlar yaşayabiliriz. Bazen öyle durumlar olur ki; çıkardığı seslerden, hareketlerine kadar pek çok şeyi gözümüze batmaya başlar. Eşler arasında da zaman zaman böyle sıkıntılar yaşanır. Ancak şimdi okuyacaklarınız 'yok artık' dedirten türden...
15.03.2019 Dünya
Barışmaya gittiği 10 yıllık eşini vurdu
Barışmaya gittiği 10 yıllık eşini vurdu Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde Selvi G., barışmak için arkadaşının evinde buluştuğu 10 yıllık eşi Murat G. tarafından tabancayla bacaklarından vurularak yaralandı.
20.09.2018 Yaşam
Polis memuru baba çocuğunun gözü önünde...
Polis memuru baba çocuğunun gözü önünde... Kocaeli'nin Körfez ilçesinde dün akşam, polis memuru babası İbrahim Y.'nin boşanma davası açan annesi Elif Kaya Y.'yi öldürmesine tanık olan B.Y. (17), dehşet anlarını anlattı. Babasına engel olmaya çalıştığını belirten B.Y., "Annem içeri girdiğinde, babam mutfağa doğru gidip oradan annemin sırtına bir el ateş etmiş. Annemi eliyle çevirip ikinciye ateş ederken babamın boğazına sarıldım, yapmasın diye. Ama olmadı, göğsüne ateş etti" dedi.
26.06.2018 Yaşam
Oğlunun gözü önünde eşini öldürdü
Oğlunun gözü önünde eşini öldürdü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, polis memuru İbrahim Y., boşanmak isteyen eşi Elif Kaya Y.'yi oğlunun gözü önünde beylik tabancası ile iki el ateş ederek vurdu. Engel olmaya çalışan küçük yaştaki oğlunun müdahalelerine rağmen göğsünden ve karnından yaralanan üç çocuk annesi Elif Kaya Y., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
25.06.2018 Yaşam
3 aylık hamile eşini pompalı tüfekle vurdu!
3 aylık hamile eşini pompalı tüfekle vurdu! Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir kişi, boşanmak üzere olduğu üç aylık hamile eşini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Olay sırasında kızının yanında olan babası kanlar içinde yatan kızının başını dizine koyup, yardım etmek için çabaladı.
28.02.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eşini Vurdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşini vurdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.