Eşek Sütü

Eşek Sütü

Son dakika EŞEK SÜTÜ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EŞEK SÜTÜ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EŞEK SÜTÜ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşek Sütü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşek sütü gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 eşek sütü haberi bulunmuştur. Tüm eşek sütü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç kızların gözdesi, tanesi 15 lira! Eşek sütü...
Genç kızların gözdesi, tanesi 15 lira! Eşek sütü... Eşek sütünden üretiliyor, tanesi 15 lira, genç kızların gözdesi... Hobi olarak evinde başladı şimdi ise geçimini bu işten kazanıyor. Tokatlı ev hanımı kadın girişimci, yurt içi piyasaya talep üzerine üretime başladı, cilt güzelliğini korumak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor.
28.12.2021 Gündem
Eşek sütü sabunlar ilgi görüyor
Eşek sütü sabunlar ilgi görüyor Tokat’ta hobi olarak evinde eşek sütü sabunu yapmaya başlayan ev hanımı sanayi sitesinde açtığı dükkanda seri üretime geçti.
28.12.2021 Sağlık
Eşek sütü haram mı helal mi? Diyanet'ten eşek sütü açıklaması!
Eşek sütü haram mı helal mi? Diyanet'ten eşek sütü açıklaması! Eşek sütü içmek haram mı, helal mi, caiz mi gibi sorular gündeme geldi. İçerdiği besin değeri dolayısıyla anne sütüne en yakın besin olduğu vurgulanan eşek sütünün hastalıklardan koruduğu belirtiliyor. Peki, Eşek sütü haram mı helal mi, caiz mi? İşte, Diyanet'ten eşek sütü açıklaması…
15.10.2021 Gündem
Salgından sonra herkes almaya başladı! Talep arttı, tam 63 çeşit...
Salgından sonra herkes almaya başladı! Talep arttı, tam 63 çeşit... Şanlıurfa'da, koronavirüs salgınıyla birlikte vatandaşlar, doğal sabunları tercih etmeye başladı. Kentteki tezgahında 63 çeşit sabun bulunduran Mehmet Halil Akkuş, yaptığı bitkisel sabunlarla halkın cilt sorunlarına çare olduğunu iddia etti. Akkuş, eşek ve keçi sütünden yapılan sabunlar da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Cildiye Dermatoloji Uzman Doktor Hacer Altın Sürücü ise bu tür sabunların kullanılmadan önce mutlaka uzmana başvurulması gerektiğini söyledi.
10.03.2021 Yaşam
Eşek sütünde ölüm riski! İçince bu hale geldi...
Eşek sütünde ölüm riski! İçince bu hale geldi... Antalya'da litresi 100 liradan satılan ve kanserden astıma, mide hastalıklarından cilt sorunlarına birçok hastalığa şifa olduğu öne sürülen eşek sütünün hiçbir faydasının olmadığı, sütü içen bir kadının ise alerji nedeniyle ölümden dönüp, bilimsel makalelere konu olduğu ortaya çıktı. Akdeniz Üniversitesi'nden Farmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Coşkun Usta, “Faydalı bile olsa bu fiyatlarda satılması doğru değil. Kanseri önlediğine dair hiçbir çalışma yok. Basit bilgilerle 'kansere iyi geliyor' denmesi suistimaldir" dedi.
13.10.2020 Yaşam
Litre fiyatı 150 lira olan eşek sütüne yoğun ilgi
Litre fiyatı 150 lira olan eşek sütüne yoğun ilgi Adana'da bir besici tarafından üretilen eşek sütü, litre fiyatı 150 TL olmasına rağmen yoğun ilgi görüyor.
3.03.2020 Yaşam
Hayatında hiç görmemişti! Şimdi para basıyor...
Hayatında hiç görmemişti! Şimdi para basıyor... Hayatında bir eşeği canlı olarak bile görmeyen Türkan Eğriboyun, arkadaşlarının verdiği cesaretle 8 yıl önce eşek çiftliği kurdu. Şimdi, 200 eşekle hem Türkiye’nin her bölgesine ürün gönderiyor hem de çiftliğine gelen yabancı turistleri ağırlıyor.
21.06.2019 Gündem
Eşek sütünün litresini 120 liradan satıyor
Eşek sütünün litresini 120 liradan satıyor Konya'nın Akşehir İlçesi Gölçayır Mahallesi'nde eşek çiftliği kuran Fevzi Taşçı, 200 eşekten günde elde ettiği 50 litre sütün büyük bölümünü, cilt kreminde kullanılmak üzere kozmetik firmalarına litresini 120 liradan satıyor.
20.04.2017 Ekonomi
Eşek sütü kansere iyi geliyor mu?
Eşek sütü kansere iyi geliyor mu? Dr. Semiha Urvay, ''Eşek sütü tüketen kimileri, kansere iyi geldiği veya kemoterapinin yan etkilerini azalttığı gibi bir düşünceye sahip. Ancak buna dair elimizde hiçbir bilimsel kanıt yok'' dedi.
2.02.2017 Sağlık
Kilosu 80 lira ama iflasın eşiğinde!
Kilosu 80 lira ama iflasın eşiğinde! Dört ilde eşek çiftliği bulunan Mehmet Ali Yalçın, litresi 80 lira olan eşek sütünden para kazanamadığını belirterek, bu işi bırakacağını söyledi.
4.12.2016 Ekonomi
Eşek sütü anne sütüne rakip!
Eşek sütü anne sütüne rakip! Bursa'da üretilen eşek sütü ve ondan yapılan sabun büyük rağbet görüyor...
13.11.2016 Sağlık
At ve eşek sütünün fiyatı, altınla yarışıyor
At ve eşek sütünün fiyatı, altınla yarışıyor Temel besin maddelerinden biri olan sütün fiyatı, dünyada ve Türkiye'de son yılların en düşük seviyesini görse de bazı hayvanlardan elde edilen sütün fiyatı adeta altın fiyatıyla yarışıyor...
11.06.2016 Ekonomi
1 litre eşek sütünün fiyatı 143 litre petrole bedel
1 litre eşek sütünün fiyatı 143 litre petrole bedel Petrolün litresi 56 kuruş ederken birçok hastalığa iyi geldiğine inanılan eşek sütünün litre fiyatı 80 lirayı buldu. Bir litre eşek sütü ile 143 litre petrol almak mümkün...
15.01.2016 Ekonomi
Çiftliğinde eşeklerin sütünü sağıp satıyor
Çiftliğinde eşeklerin sütünü sağıp satıyor BURSA’nın Orhaneli İlçesi’ne bağlı Serçeler Köyü’nde 1...
10.01.2016 Yaşam
Kimse için saçımı süpürge etmem
Kimse için saçımı süpürge etmem İddialı 40 yaş pozlarıyla gündeme gelen Gizem Özdilli, ikinci yemek kitabını çıkarmak üzere...
1.05.2015 Magazin
Hasta annesine eşek sütü vermek için...
Hasta annesine eşek sütü vermek için... Denizli'de, annesi astım hastası olan bir girişimci, eşek sütünün astım hastalarına iyi geldiğini öğrenince eşek çiftliği kurarak eşek sütü ticaretine başladı.
28.04.2015 Yaşam
Altın fiyatlarıyla yarışıyor!
Altın fiyatlarıyla yarışıyor! Tire’de kurulan çiftlikte üretilen eşek sütünün değeri yöredeki eşeklerin fiyatını uçurdu
10.03.2015 Ekonomi
Güzellik için eşek sütü
Güzellik için eşek sütü AYDINLI girişimci 37 yaşındaki Lütfi Kabakçı, Le Patra markasıyla piyasaya çıkardığı kozmetik ürünlerinde doğal eşek sütü kullandı...
21.06.2014 Sağlık
İçişleri Bakanlığı'nın yoga fetvası!
29.09.2021 Gündem
'Eşek sütü haramdır'
'Eşek sütü haramdır' Tedavide son çare ise...
29.09.2021 Gündem
Troya’nın öcü nasıl alınmıştı?
16.03.2013 Arşiv
Fiyatı dudak uçuklatıyor!
Fiyatı dudak uçuklatıyor! Kadınlar her sabah...
6.03.2013 Yaşam
'Eşekler beklemede'
'Eşekler beklemede' Eşek sütü satmak isteyince...
20.02.2013 Magazin
Türkiye’nin ilk ve tek eşek sütü çiftliği
Türkiye’nin ilk ve tek eşek sütü çiftliği ´Sütü gelmeyen anneler için eşek sütü´
17.03.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Eşek Sütü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşek sütü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.