Esad Güçleri

Esad Güçleri

Son dakika esad güçleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esad güçleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esad güçleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esad Güçleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esad güçleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 791 esad güçleri haberi bulunmuştur. Tüm esad güçleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bomba yüklü Mig-21 savaş uçağıyla Ürdün'e kaçtı!
Bomba yüklü Mig-21 savaş uçağıyla Ürdün'e kaçtı! Suriye ordusunda görevli pilot Albay Ahmet Hamadi, "Benden halkımı bombalamam isteniyor. Bunu asla yapmayacağım" diyerek bomba yüklü uçakla Ürdün'e kaçtı.
9.08.2021 Dünya
ABD’den teröre desteğin fotoğrafı…
ABD’den teröre desteğin fotoğrafı… Amerikan Merkez Kuvvetleri Komutanı, Suriye'yi ziyaret etti. Orada YPG'li teröristlerle bir araya geldi ve bir poz verdi. Bu ziyaretin anlamı ne? O fotoğrafta verilen mesaj ne? Türkiye'nin önde gelen savaş fotoğrafçılarından biri, gazeteci-yazar Bünyamin Aygün, o fotoğrafın gözdağı vermek için çekildiğini söylüyor. Aygün o karenin şifrelerini CNN TÜRK’e anlattı.
30.05.2021 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den Ozan Ceyhun çıkışı
MHP lideri Bahçeli'den Ozan Ceyhun çıkışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Bahçeli, "PKK'nın yan kolu olan HDP'nin kongresindeki rezillikler rahatsız etmiştir. Cumhuriyet savcıları HDP'nin bölücü kongresi hakkında mutlaka soruşturma açmalıdır" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Viyana Büyükelçiliği'ne atanan Ozan Ceyhun'la ilgili de konuştu ve "Bizim Viyana Büyükelçiliği'ne atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir" ifadesini kullandı.
25.02.2020 Siyaset
İdlib’de kıyamet kopacak!
İdlib’de kıyamet kopacak! Suriye’deki cihatçı örgütlerin son kalesi İdlib’e Rusya destekli Esad güçleri harekata hazırlanırken, kentte ÖSO’cular da “Bütün hazırlıklarımızı yaptık. Burası sizin mezarınız olacak” diyor
29.08.2018 Dünya
"Esad güçleri BM'ye ait gözlem noktasını ele geçirdi" iddiası
"Esad güçleri BM'ye ait gözlem noktasını ele geçirdi" iddiası Esed güçlerinin, Suriye İsrail sınırındaki Golan tepelerinde bulunan ve kullanılmayan BM ait bir gözlem noktasını ele geçirdiği ileri sürüldü.
27.06.2018 Dünya
Son dakika... İsrail: Esad'ı yok ederiz!
Son dakika... İsrail: Esad'ı yok ederiz! İran'a karşı Avrupa'yı ikna turuna çıkan Binyamin Netanyahu, İngiltere'de yaptığı açıklamada Esad'ı tehdit etti.
7.06.2018 Dünya
Son dakika... ABD, İsrail ve PKK ortak saldırdı!
Son dakika... ABD, İsrail ve PKK ortak saldırdı! Suriye'nin Hama ve Halep vilayetinde Suriye ordusu ve Şii militanlara yönelik saldırıların yankıları sürüyor. Hayalet füzeler Suriye’nin Hama kentinde yeraltında bulunan füze deposunu havaya uçurdu. Bombardımanda Şii militanlardan 57’si öldü, 85’i de yaralandı.
1.05.2018 Dünya
Trump itiraf etti: Evet Rusları öldürdük!
Trump itiraf etti: Evet Rusları öldürdük! ABD Başkanı Trump, “Son dönemde, bir ay önce Suriye’de bizim birliklerimizle Rus birlikleri arasında çok ama çok yoğun çatışmalar oldu. Çok üzücü ama bu çatışmada pek çok kişi öldü” dedi
19.04.2018 Dünya
Suriye ordusu havaalanı ve üslerini boşaltıyor
Suriye ordusu havaalanı ve üslerini boşaltıyor ABD ve Rusya'nın restleşmesinin ardından Suriye ordusu havaalanı ve üsleri boşaltmaya başladı.
11.04.2018 Dünya
Son dakika... Sığınağa saldırdılar! Onlarca ölü!
Son dakika... Sığınağa saldırdılar! Onlarca ölü! Suriye'de, Esad rejimi ve destekçilerinin Doğu Guta'da bir sığınağa düzenlediği saldırıda 37 sivil yanarak can verdi.
23.03.2018 Dünya
Son dakika... Duyurdu: İki komutanımız öldü!
Son dakika... Duyurdu: İki komutanımız öldü! Doğu Guta'da hava saldırıları gerçekleşiyor... Gelen son dakika haberlerine göre 12 kişi hayatını kaybetti.
14.03.2018 Dünya
Esad güçleri anaokuluna saldırdı
Esad güçleri anaokuluna saldırdı Beşar Esad rejimi, Suriye'nin İdlib ilinde bir anaokuluna saldırdı, çoğu çocuk, 20 sivil yaralandı. İdlib'in diğer sivil yerleşimlerinde ise 4 sivil hava saldırılarında yaşamını yitirdi.
12.03.2018 Dünya
Esad yine yaptı! Dünyaya kafa tutuyor
Esad yine yaptı! Dünyaya kafa tutuyor Suriye'nin başkenti Şam'da Esad rejiminin ablukasındaki Doğu Guta'da kimyasal silah saldırısı düzenlendi. Sivil Savunma'nın rejimi sorumlu tuttuğu saldırıda 30 sivil gazdan etkilendi. Esad güçleri BM'nin 1 aylık ateşkes kararı almasından sadece bir kaç saat sonra dünyaya kafa tutarcasına saldırılarına devam etmişti. Geçtiğimiz pazardan itibarense Doğu Guta'da kimyasal saldırılar düzenleniyor.
6.03.2018 Dünya
Son dakika: Esad her şeye rağmen saldırdı
Son dakika: Esad her şeye rağmen saldırdı Esad rejimi, BMGK kararı ve Rusya'nın ateşkes ilanına karşın Doğu Guta'ya saldırdı. Dün, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Doğu Guta'da her gün 09.00-14.00 saatleri arasında saldırıların durması emrini vermiş, bu sabah uygulamanın başlatıldığı duyurulmuştu.
27.02.2018 Dünya
Esad ateşkesi dinlemedi! Bomba yağıyor
Esad ateşkesi dinlemedi! Bomba yağıyor Suriye'de Esad rejimi BM'nin cumartesi günü aldığı bir aylık ateşkes kararını çiğnemeye devam ediyor. Bu sabah yine Doğu Guta'yı bombalayan Esad rejiminin saldırıları ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatına mal oldu.
26.02.2018 Dünya
Üç kritik hedef
Üç kritik hedef Zeytin Dalı Harekatı’nın 36’ncı gününde TSK ve ÖSO’nun etkisiz hale getirdiği terörist sayısı 1931’e yükseldi. Cinderes, Raco ve Tel Rifat’a düzenlenecek olan operasyonlar harekatın en kritik aşamasını oluşturacak
24.02.2018 Gündem
Son dakika... Ve girdiler! Teröristler bıraktı!
Son dakika... Ve girdiler! Teröristler bıraktı! Suriye'ye yakın Al Masdar gazetesinin son dakika haberine göre, terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı olan YPG/PYD, Halep'te sahip olduğu bazı mahalleleri Suriye ordusuna bırakarak bölgeden çekildi. Reuters'tan gelen son dakika haberlerine göre, Suriye hükümet güçleri Halep'te YPG'nin kontrolündeki bölgelere giriş yaptı. Ancak YPG tarafından gelen son açıklamaya göre Suriye hükümetine ait herhangi bir güç Halep'te değil.
22.02.2018 Dünya
Kürt kartı tutmayan PYD/PKK Suriye'de tüm oyunları oynuyor
Kürt kartı tutmayan PYD/PKK Suriye'de tüm oyunları oynuyor Güvenlik ve terör uzmanı Dr. İmbat Muğlu, terör örgütü PYD/PKK'nın, Zeytin Dalı Harekatı'na karşı Afrin'e girmeye çalışan terörist gruplarla İran, Suriye ve Türkiye'yi karşı karşıya getirmeyi amaçladığını belirterek, "PYD/PKK sanal ortamda tüm oyunları oynamakta, bunu net şekilde görüyoruz ama biz bu oyunların hiçbirine gelmiyoruz, gelmeyeceğiz." dedi.
21.02.2018 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan Afrin uyarısı: Suriye bu yola girerse...
Son dakika: Erdoğan'dan Afrin uyarısı: Suriye bu yola girerse... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Afrin uyarısı geldi. 'Esad güçleri YPG ile anlaştı ve Afrin'e girdi' iddialarıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zeytin Dalı Harekatı planlandığı şekilde devam edecek. Suriye bu yola girerse sonuçları olur" dedi.
19.02.2018 Gündem
Son dakika... Esad güçleri vurdu! Onlarca ölü, yüzlerce yaralı
Son dakika... Esad güçleri vurdu! Onlarca ölü, yüzlerce yaralı Anadolu Ajansı'nın son dakika olarak geçtiği habere göre, Suriye'deki Beşşar Esad rejiminin, abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesine düzenlediği saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da olduğu onlarca sivil hayatını kaybetti. Yüzlerce yaralı var.
19.02.2018 Dünya
Doğrulandı! Esad ile PYD/PKK...
Doğrulandı! Esad ile PYD/PKK... Suriye’de Reuters’a konuşan terör örgütü PYD’nin bir yetkilisi, PKK/PYD ile Esad arasındaki ittifakı doğruladı.
12.02.2018 Dünya
PYD/PKK yandaşları, Esad'ın Halep yağmasını Afrin gibi gösterdi
PYD/PKK yandaşları, Esad'ın Halep yağmasını Afrin gibi gösterdi Terör örgütü PYD/PKK'ya ait hesaplar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak için bu sefer de Esad rejiminin yağmaladığı Halep'i, Afrin gibi göstermeye çalıştı.
5.02.2018 Gündem
Esad yine sivilleri vurdu! Çok sayı ölü ve yaralı var
Esad yine sivilleri vurdu! Çok sayı ölü ve yaralı var Suriye'nin İdlib kentinde Esad güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında 15 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.
30.01.2018 Dünya
Esad güçleri havalimanını ele geçirdi
Esad güçleri havalimanını ele geçirdi Suriye'de Beşşar Esad rejimi ve İran destekli yabancı gruplar Rusya'nın hava desteğiyle İdlib gerginliği azaltma bölgesi sınırları içindeki Ebu Zuhur askeri havaalanını ele geçirdi
22.01.2018 Dünya
Yer altında ameliyatla kurtarılan bebeği kuşatma öldürdü
Yer altında ameliyatla kurtarılan bebeği kuşatma öldürdü Suriye'nin başkenti Şam'da Beşşar Esed güçlerinin ablukada tuttuğu Doğu Guta bölgesinde yer altına gizlenmiş tıp merkezinde ameliyatla kurtarılan bebek kuşatmaya dayanamadı.
15.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Esad Güçleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esad güçleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.