Ertuğrul Postoğlu

Ertuğrul Postoğlu

Son dakika Ertuğrul Postoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ertuğrul Postoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ertuğrul Postoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ertuğrul Postoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ertuğrul postoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 ertuğrul postoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ertuğrul postoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elimi Bırakma 46. bölümde neler oluyor?
Elimi Bırakma 46. bölümde neler oluyor? Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz'un paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin fragmanı yayınlandı.
16.09.2019 Televizyon
Diriliş Ertuğrul'da yaprak dökümü! 3'ü birden...
Diriliş Ertuğrul'da yaprak dökümü! 3'ü birden... TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a 3 isim veda ediyor. Cemal Hünal'ın canlandırdığı Ares karakteri, Titan ve Atsız karakterleri önümüzdeki hafta 103. bölümde Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacak.
19.01.2018 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul'da flaş gelişme! İki oyuncu veda ediyor...
'Diriliş Ertuğrul'da flaş gelişme! İki oyuncu veda ediyor... TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da Bahadır Bey karakterine hayat veren Ertuğrul Postoğlu ve oğlu rolündeki Gürbey İleri, bu hafta yayınlanacak yeni bölümde diziye veda edecek.
16.01.2018 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul'da 8 flaş transfer!
'Diriliş Ertuğrul'da 8 flaş transfer! TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'a 8 yeni oyuncu dahil oldu.
25.10.2017 Televizyon
Paramparça 63. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Paramparça 63. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Paramparça izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Paramparça bu hafta da bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. İşte tüm ayrıntılarıyla Paramparça...
19.04.2016 Magazin
Paramparça 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle
Paramparça 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Paramparça yoluna dolu dizgin devam ediyor. Pazartesi günü ekranlara gelen Paramparça son yayınlanan bölümünden son 61.bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Peki Paramparça 61.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
5.04.2016 Magazin
"Kısasa Kısas" sahnelerde
"Kısasa Kısas" sahnelerde Şehir Tiyatroları 100. yaşını kutladığı 2014 – 2015 tiyatro sezonunda repertuvarını yeni oyunlarla zenginleştirmeye devam ediyor. 2015’in ilk günlerinde Bir Yaz Gecesi Rüyası’nı sahne ışıkları altına taşıyan Şehir Tiyatroları bir diğer Shakespeare oyunu Kısasa Kısas’ı da seyirciyle buluşturuyor.
4.02.2015 Kültür Sanat
16 yeni oyun seyirciyle buluşuyor
16 yeni oyun seyirciyle buluşuyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Aralık ayının üçüncü haftasında 9’u çocuk olmak üzere 16 oyunu seyircisiyle buluşturacak.
15.12.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ertuğrul Postoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ertuğrul postoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.