Ersay Üner

Ersay Üner

Son dakika Ersay Üner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ersay Üner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ersay Üner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ersay Üner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ersay üner gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 ersay üner haberi bulunmuştur. Tüm ersay üner haberleri aşağıda listelenmiştir.
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Ersay Üner yeni araba aldı! Fiyatı göreni şoke etti
Ersay Üner yeni araba aldı! Fiyatı göreni şoke etti Demet Akalın için yazıp bestelediği şarkılarla 2000'li yıllarda adından söz ettiren besteci ve yorumcu Ersay Üner, yeni aracıyla adından söz ettirdi. Otomobillere yoğun ilgisi olduğu bilinen Ersay Üner, 4 milyona sattığı eski spor arabasının üzerine yaklaşık 3 milyon TL daha ekleyerek yeni bir otomobil aldı.
8.10.2022 Magazin
Aleyna Tilki, Demet Akalın'a cevap verince ortalık karıştı! Tartışmaya sürpriz isim de dahil oldu...
Aleyna Tilki, Demet Akalın'a cevap verince ortalık karıştı! Tartışmaya sürpriz isim de dahil oldu... Aleyna Tilki, Demet Akalın kendisine gönderme yapınca kayıtsız kalmadı. Genç şarkıcı Demet Akalın'a yanıt verince ortalık karıştı. Aleyna Tilki aldığı yanıttan sonra "Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim" deyince olay oldu. Akalın'ın bu çıkışına sürpriz bir isim dahil oldu.
13.05.2022 Magazin
Tuğba Yurt'tan taciz açıklaması: Yaşananları görünce korkuyorum
Tuğba Yurt'tan taciz açıklaması: Yaşananları görünce korkuyorum Şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün bir veterinerden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayarak köpeğini kontrole getirdiğini ifade eden Yurt, son dönemde gündeme gelen ünlülerin taciz olaylarıyla ilgili konuştu. Öte yandan yeni şarkının da yolda olduğunu belirten Yurt, 'Ersay Üner'in hazırladığı çok güzel bir şarkı var.' dedi.
19.02.2022 Magazin
Kuruçeşme'de 'Aya Benzer' bir gece!
Kuruçeşme'de 'Aya Benzer' bir gece! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde Mustafa Sandal, sevenleriyle buluştu.
22.08.2021 Magazin
Yılbaşı özel bölümü damga vuracak!
Yılbaşı özel bölümü damga vuracak! Çok Güzel Hareketler 2, 31 Aralık Salı akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek.
28.12.2019 Televizyon
Büşra Pekin'den eski sevgilisine destek
Büşra Pekin'den eski sevgilisine destek Büşra Pekin geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdığı eski sevgilisi Ersay Üner'e destek verdi. Üner''in klibini sosyal medya hesabından paylaşan Pekin, "Barıştılar mı?" sorularını akıllara getirdi.
15.12.2019 Magazin
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Büşra Pekin duyurdu: 'Biz ayrıldık'
Büşra Pekin duyurdu: 'Biz ayrıldık' Oyuncu Büşra Pekin, söz yazarı ve besteci sevgilisi Ersay Üner'den ayrıldığını Instagram hesabından duyurdu.
13.11.2019 Magazin
Ersay Üner'e çifte kutlama
Ersay Üner'e çifte kutlama Ersay Üner, “Nokta” albümünün İstanbul’daki ilk konserini geçen akşam Jolly Joker Vadistanbul’da verdi
11.10.2019 Magazin
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar 2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Yazlık Gülben
Yazlık Gülben “Müsaadenle” isimi single çalışmasıyla yaz boyu en çok dinlenenler arasında yer alan Gülben Ergen, Bodrum'daki evinde çocuklarıyla baş başa tatiline devam ediyor.
26.07.2019 Magazin
Ünlü aranjörden 'kayıp' iddialarına yanıt
Ünlü aranjörden 'kayıp' iddialarına yanıt Murat Boz, Emre Kaya, Ersay Üner ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerle ortak projelerde yer alarak adını duyuran ünlü aranjör ve müzisyen Mert Ali İçelli'nin kayıp olduğu iddia edildi
25.06.2019 Magazin
Ünlü aranjör Mert Ali İçelli kayıp!
Ünlü aranjör Mert Ali İçelli kayıp! Murat Boz, Emre Kaya, Ersay Üner ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerle ortak projelerde yer alarak adını duyuran ünlü aranjör ve müzisyen Mert Ali İçelli'den 12 Mayıs'tan bu yana haber alınamıyor...
25.06.2019 Magazin
'Sabah 5'te yattım'
'Sabah 5'te yattım' Ünlü şarkıcı Simge, sevenlerine yeni parçasının yolda olduğunun müjdesini verdi.
11.05.2019 Magazin
9 yıl aradan sonra yeni bir albüm
9 yıl aradan sonra yeni bir albüm Yazdığı sözler ve yaptığı bestelerle başarılı hitlere imzasını atan Emirkan, 9 yıl aradan sonra yepyeni bir maxi single ile sevenleriyle buluşuyor.
17.12.2018 Kültür Sanat
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
fizy Müzik Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri, unutulmaz bir gecede sahiplerini buldu.
21.09.2018 Kültür Sanat
Aleyna aslan!
Aleyna aslan! Aleyna Tilki, önceki akşam tribünlerinde şarkısının çalındığı Galatasaray’ın ABD’deki balosunda sahne aldı.
6.03.2018 Magazin
Alişan'dan 4 yıl aradan sonra yeni albüm!
Alişan'dan 4 yıl aradan sonra yeni albüm! Alişan, dört senedir hazırlıklarını sürdürdüğü tam 14 şarkıdan oluşan yeni albümü yakında piyasaya çıkacak.
22.01.2018 Kültür Sanat
Pahalı bulmuyorum
Pahalı bulmuyorum Simge Sağın önceki gün Ersay Üner konserini izledi.
19.01.2018 Magazin
Dizide beraber oynamak  isterim
Dizide beraber oynamak isterim Şarkıcı Ersay Üner, sahnelere döndü.
19.01.2018 Magazin
'Büşra Pekin ile düet yapmamamız aptallık olur'
'Büşra Pekin ile düet yapmamamız aptallık olur' ‘İki Âşık’ adlı şarkısıyla gündemde olan Ersay Üner, Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’ adlı interaktif talk show programına konuk oldu.
15.01.2018 Kültür Sanat
10 milyonluk Sinsirella
10 milyonluk Sinsirella Aylin Coşkun’un geçtiğimiz ay dinleyicilerle buluşturduğu ‘Sinsirella’ Telifmetre ve Radio Monitor listelerinde ilk sıraya yerleşti.
11.01.2018 Magazin
'Sinsirella' 10 milyonu geçti!
'Sinsirella' 10 milyonu geçti! Aylin Coşkun'un geçtiğimiz ay dinleyicilerle buluşturduğu 'Sinsirella' şarkısının klibi, Youtube'da 10 milyon barajını aştı.
11.01.2018 Kültür Sanat
Simge misafirlerini zehirledi!
Simge misafirlerini zehirledi! Ünlü şarkıcı Simge, şömineyle misafirlerimi zehirledim itirafında bulundu.
26.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ersay Üner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ersay üner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.