Erkin Koray

Erkin Koray

Son dakika erkin koray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkin koray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkin koray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkin Koray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkin koray gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 erkin koray haberi bulunmuştur. Tüm erkin koray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti
Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay vefat etti 1960'ta kurulan Apaşlar grubunun gitaristi Yalçınkaya Tümay, zatürreye bağlı organ yetmezliğinden 81 yaşında hayatını kaybetti
6.12.2023 Magazin
Erkin Koray'ın ölmeden 8 ay önceki ses kaydı ortaya çıktı: 'Çoktandır artık bu sondur diye bekliyorum'
Erkin Koray'ın ölmeden 8 ay önceki ses kaydı ortaya çıktı: 'Çoktandır artık bu sondur diye bekliyorum' Türk rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray'ın vefatından 8 ay önce kayda aldığı konuşması Youtube'da yayınlandı.
24.08.2023 Magazin
Erkin Koray'ın kızı babasının mezarını paylaşıp duyurdu: 'Günlerdir bir şey demeyeyim diyorum'
Erkin Koray'ın kızı babasının mezarını paylaşıp duyurdu: 'Günlerdir bir şey demeyeyim diyorum' Erkin Koray'ın kızı Damla Koray babasının mezarını paylaşıp sevenlerini uyardı. Koray, ziyaretçilerin yanlış mezara gittiğini açıkladı.
17.08.2023 Magazin
Erkin Koray'dan veda mektubu: 'Hakkımda kitap yazarlarsa inanmayın'
Erkin Koray'dan veda mektubu: 'Hakkımda kitap yazarlarsa inanmayın' Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı anılırken eski Hürriyet yazarı ve müzik eleştirmeni Kanat Atkaya, Erkin Koray’ın kendisine 25 Haziran’da yazdığı mektubu paylaştı.
9.08.2023 Magazin
Erkin Koray eşi kim? Erkin Koray neden öldü, hastalığı neydi?
Erkin Koray eşi kim? Erkin Koray neden öldü, hastalığı neydi? Erkin Koray eşi kim sorusunun yanıtı merak ediliyor. Rock müziğin ünlü ismi Erkin Koray öldü. Uzun süredir Kanada'da yaşayan ünlü sanatçının ölüm haberi az önce geldi. Kaldırıldığı hastanede yaşamını kayabeden Erkin Koray neden öldü? Erkin Koray'ın hastalığı neydi? İşte detaylar..
8.08.2023 Televizyon
Sanat dünyasından Erkin Koray'la ilgili peş peşe paylaşımlar geldi: 'Ne büyük şanstır ki aynı hayat dönemine denk geldik'
Sanat dünyasından Erkin Koray'la ilgili peş peşe paylaşımlar geldi: 'Ne büyük şanstır ki aynı hayat dönemine denk geldik' Uzun süredir Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray (82) hayatını kaybetti. Acı haber, sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü isimler art arda başsağlığı mesajları yayınladılar. İşte onlardan bazıları...
8.08.2023 Magazin
Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları
Erkin Koray için peş peşe başsağlığı mesajları Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden Rock müziğin efsanevi ismi Erkin Koray için taziye mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında, “Türk müziğinin duayenlerinden Erkin Koray’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
8.08.2023 Gündem
Erkin Koray vasiyetini yıllar önce açıklamış! Rock müzik efsanesi Erkin Koray öğrencilere bu notu bıraktı!
Erkin Koray vasiyetini yıllar önce açıklamış! Rock müzik efsanesi Erkin Koray öğrencilere bu notu bıraktı! Erkin Koray 82 yaşında hayatını kaybetti. Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray'ın vasiyeti de merak konusu oldu. Yaşamını Kanada'nın Toronto şehrinde sürdürürken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray 7 Ağustos 2023'te öldü. Unutulmaz şarkılara imza atan ve gönüllerde taht kuran Erkin Koray'ın vasiyeti nedir?
8.08.2023 Magazin
Gönül Salıncağı, Öyle Bir Geçer Zaman ki... Erkin Koray'ı unutulmaz yapan 10 şarkı!
Gönül Salıncağı, Öyle Bir Geçer Zaman ki... Erkin Koray'ı unutulmaz yapan 10 şarkı! Erkin Koray 82 yaşında hayatını kaybetti. Kanada'nın Toronto şehrinde yaşayan Erkin Koray'ın ölümü Türkiye'deki sevenlerini yasa boğdu. Şimdi şarkılarla onu hatırlama zamanı. İşte Fesubhanallah, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Gönül Salıncağı gibi unutulmaz eserlere imza atan Erkin Koray'ı hafızalara kazıyan 10 şarkısı...
7.08.2023 Magazin
Erkin Koray hayatını kaybetti
Erkin Koray hayatını kaybetti Bir süredir hayatını Kanada'da sürdüren efsane rockçı Erkin Koray, 82 yaşında yaşamını yitirdi.
7.08.2023 Magazin
Erkin Koray'dan korkutan haber: Hastaneye kaldırıldı
Erkin Koray'dan korkutan haber: Hastaneye kaldırıldı Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray hastaneye kaldırıldı. Uzun zamandır Kanada'da yaşayan usta sanatçının akciğer rahatsızlığı yaşayadığı öğrenildi.
7.08.2023 Magazin
Nazan Öncel takipçilerini eskiye götürdü!  'Çok severiz şarkılarını'
Nazan Öncel takipçilerini eskiye götürdü! 'Çok severiz şarkılarını' Şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel (67), 'efsane' diye bahsettiği Türk rock müziğine damga vuran Erkin Koray (82) ile nostaljik bir fotoğrafını yayınladı.
17.07.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
16 yıllık hasret sona erdi! Boğaz’da Mahsun Kırmızıgül fırtınası esti
16 yıllık hasret sona erdi! Boğaz’da Mahsun Kırmızıgül fırtınası esti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri, önceki akşam sahnesinde 16 yıl sonra ilk konserini veren Mahsun Kırmızıgül'ü ağırladı. Kırmızıgül, biletleri günler öncesinden tükenen konserde, müziği ve hikayeleri harmanladığı ‘Anlatacaklarım Var’ isimli muhteşem şovuyla sevenlerine hem müzik ziyafeti yaşattı hem de onları zamanda yolculuğa çıkardı.
4.06.2022 Magazin
Ayzer Danga kimdir? Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga nereli, kaç yaşındaydı?
Ayzer Danga kimdir? Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga nereli, kaç yaşındaydı? Anadolu rock türünün önde gelen gruplarından Moğollar’ın eski davulcusu Ayzer Danga hayatını kaybetti. Bu acı haberi Ayzer Danga’nın eski grup arkadaşları Cahit Berkay ve Taner Örgün verdi. Ayzer Danga kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?
28.08.2021 Gündem
'Rockçı imam' meslekten ihraç edildi
'Rockçı imam' meslekten ihraç edildi Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Pınarbaşı Camii'nde imamlık yaparken, arkadaşıyla 'FiRock' adlı müzik grubunu kuran ve 'Rockçı imam' olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer (47), meslekten ihraç edildi.
5.10.2018 Yaşam
Salon’da fark yaratan sesler
Salon’da fark yaratan sesler 2010 senesinden bu yana müzikseverlerin buluşma noktalarından biri haline gelen Salon, 8 Eylül’de başlayacak yeni sezonunda sanatın her alanına yer ayırırken takipçilerine de şimdiden ajandalarına alacakları dopdolu bir program sunuyor. Yeni sezonda öne çıkan konserler...
12.08.2018 Magazin
'Sen beni bir de gençliğimde görecektin'
'Sen beni bir de gençliğimde görecektin' Şarkıcı Funda Arar, Çankırı Karatekin Üniversitesi'nin Uluyazı Kampüsü’nde sahneye çıkarak, yüzlerce üniversitelinin yıl sonu heyecanına ortak oldu.
5.05.2018 Magazin
'Bu Kalp İçinde Teksin'
'Bu Kalp İçinde Teksin' Şarkıcı Ferhat Göçer’in 3 senedir hazırlıklarını sürdürdüğü, 14 parçadan oluşan yeni albümü 'Bu Kalp İçinde Teksin' müzikseverlerle buluştu.
14.12.2017 Kültür Sanat
Mehmet Erdem: Hakim Bey'i şaka zannettim
Mehmet Erdem: Hakim Bey'i şaka zannettim Sezen Aksu imzalı "Hakim Bey" şarkısıyla büyük ses getiren, yıllar içinde yayınladığı 3 albümüyle hayran kitlesini genişleten Mehmet Erdem, hayatı ve kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri Berfu Güven'le paylaştı.
2.09.2017 Kültür Sanat
İlaçlarını bilerek almamış!
İlaçlarını bilerek almamış! Pop müziğin sevilen ismi Harun Kolçak (62) prostat kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kolçak’ın babası, usta oyuncu Eşref Kolçak, “Oğlum doktorunun verdiği ilaçları kasıtlı olarak almamış. Allak bullak durumdayım. Kısmet buymuş” dedi
20.07.2017 Magazin
Harun Kolçak kimdir?
Harun Kolçak kimdir? Türk pop müziğin efsane ismi Harun Kolçak'ın hayatını kaybetmesi gündemde şok etkisi yarattı. Şarkılarıyla özellikle 90'lı yıllara damga vuran Harun Kolçak'ın hayatı merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Sinema sanatçısı Eşref Kolçak'ın oğlu olan Harun Kolçak'ın hayatına dair merak edilenleri derledik.
29.09.2021 Gündem
Harun Kolçak hayatını kaybetti! Harun Kolçak kimdir?
Harun Kolçak hayatını kaybetti! Harun Kolçak kimdir? Şarkıları ve besteleriyle Türk popuna damga vuran Harun Kolçak 62 yaşında hayatını kaybetti. Harun Kolçak 3 senedir kanser tedavisi görüyordu.
20.07.2017 Magazin
Türk Rock’unu çizgilerle anlattılar
Türk Rock’unu çizgilerle anlattılar Berk Kuruçay ve Emirhan Perker tarafından hazırlanan “Yalnızlar Rıhtımı-Çizgilerle Türk Rock Tarihi”, rock müziğin tarihini çizgilerle yansıtmaya çalışıyor.
23.06.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Erkin Koray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkin koray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.