Harun Kolçak

Harun Kolçak

Son dakika Harun Kolçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harun Kolçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harun Kolçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harun Kolçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harun kolçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 harun kolçak haberi bulunmuştur. Tüm harun kolçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Ümit Sayın kimdir? Sezen Aksu konseriyle hayatı değişen Ümit Sayın kaç yaşında, nereli, evli mi?
Ümit Sayın kimdir? Sezen Aksu konseriyle hayatı değişen Ümit Sayın kaç yaşında, nereli, evli mi? Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olan İbo Show’da bu hafta da birbirinden değerli sanatçılar ağırlanıyor. 90’lara bir yolculuk yapılacak İbo Show’da bu hafta pop müziğin sevilen isimlerinden Ümit Sayın da olacak. Ümit Sayın kimdir? Ümit Sayın kaç yaşında ve nereli?
13.02.2021 Gündem
Sezen Aksu’dan ‘Karşıyım’
Sezen Aksu’dan ‘Karşıyım’ ‘Demo 2’ isimli albümünü yayınlamaya devam eden Sezen Aksu, Harun Kolçak’ın 15 yıl önce seslendirdiği ‘Karşıyım’ isimli şarkısını sevenleriyle buluşturdu.
18.07.2020 Magazin
Hayranlarına sürpriz
Hayranlarına sürpriz Harun Kolçak’ın hiçbir yerde yayınlanmayan şarkısı ortaya çıktı.
13.07.2020 Magazin
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi... Geçtiğimiz günlerde Cenk Eren'in bir röportajındaki sözlerine, Bendeniz’den sert tepki gelmişti. Ünlü şarkıcı Bendeniz'in, "Bazı densiz sanat camiasından arkadaşlara sesleniyorum" şeklindeki cevabı magazinde gündem oldu. Peki, Bendeniz kimdir, kaç yaşında? Bendeniz Cenk Eren kavgasının nedeni ne? İşte Bendeniz'in biyografisi...
16.05.2020 Gündem
Açılışı kızıyla birlikte yaptı!
Açılışı kızıyla birlikte yaptı! Pop müziğin sevilen ismi Berkay, önceki akşam Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
28.08.2019 Magazin
Cenaze aracına selfie engeli
Cenaze aracına selfie engeli Eşref Kolçak’ın cenazesinde ünlü oyuncularla fotoğraf çektirmeye çalışanlar cenazede olduklarını unuttu.
29.05.2019 Magazin
Eşref Kolçak'ın vasiyeti yerine getirilecek!
Eşref Kolçak'ın vasiyeti yerine getirilecek! Eşref Kolçak eşi Özcan Kolçak ve oğlu Harun Kolçak'ın mezarına defnedilecek.
27.05.2019 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti Yeşilçam'ın usta oyuncularından Eşref Kolçak, (92) bir süredir tedavi gördüğü Gemlik Devlet Hastanesinde vefat etti.
27.05.2019 Gündem
Filiz Akın'dan Eşref Kolçak'a sürpriz
Filiz Akın'dan Eşref Kolçak'a sürpriz 24 Ocak'tan beri hastanede yatan Eşref Kolçak'ın tedavisi devam ediyor.
5.02.2019 Magazin
Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı
Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı Yeşilçam'ın efsane ismi 92 yaşındaki Eşref Kolçak, Bursa'da hastaneye kaldırıldı. Onur Akay, "Akciğerleri su toplayan sanatçının hastanede tetkikleri yapıldı ve sonuçları bekleniyor" bilgisini paylaştı.
24.01.2019 Magazin
İrem Derici, yeni ilişkisine 2 ay ömür biçti
İrem Derici, yeni ilişkisine 2 ay ömür biçti Danla Bilic ile Kerimcan Durmaz'ın Youtube kanalına konuk olan İrem Derici, yeni ilişkisine 2 ay ömür biçti.
3.11.2018 Magazin
İrem Derici kahkahaya boğdu
İrem Derici kahkahaya boğdu Ünlü şarkıcı İrem Derici, Bodrum’da verdiği konserde yaptığı esprilerle hayranlarını kahkahaya boğdu. Ünlü şarkıcı, "Herkes çift, bir ben sap" sözleriyle ise sevenlerini şaşırttı.
29.04.2018 Magazin
Harun Kolçak’ı unutmadılar
Harun Kolçak’ı unutmadılar Caz ve popüler müzik sahnesinin önemli saksafon ustası Anıl Şallıel’in liderliğinde kurulan What Da Funk, ilk albüm çalışmasını tamamladı.
5.01.2018 Magazin
2017’de en çok onlar sattı
2017’de en çok onlar sattı Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin en çok satanları açıklanmaya başlandı. Bu yılın en çok satan albümleri arasında Tarkan, Sezen Aksu’nun yanı sıra Ed Sheeran ve Amy Winehouse gibi isimler var
24.12.2017 Magazin
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
Dinleyiverin gari!
Dinleyiverin gari! What da Funk grubu, ilk stüdyo albümleri ‘WDF1’nin ilk klibini Ferman Akgül ile birlikte seslendirdikleri, Moğollar’ın efsane parçası ‘Dinleyiverin Gari’ye çekti.
6.11.2017 Magazin
Müzik yaralarımızı iyileştirir
Müzik yaralarımızı iyileştirir Kendine has müziği, sahnesi ve yaptığı dizi müzikleriyle tanınan Aydilge, dinleyicisiyle bambaşka bir yönünü daha paylaşmaya hazırlanıyor. Geceleri daha çok ortaya çıkan hüzün ve keder duygularımızı, ortak yaralarımıza dokunan unutulmaz şarkılar eşliğinde paylaşıp seslendirecek olan sanatçı, bu yepyeni sahne konseptine ‘’Gece Yarası Şarkıları’’ adını verdi. Aydilge, ilk olarak 9 Kasım’da Kadıköy Dorock XL’de sahne alacak. Aydilge ile bu özel konsepti konuştuk.
4.11.2017 Magazin
Konuk vokalleri ile güçlü albüm
Konuk vokalleri ile güçlü albüm Müzik sahnesinin genç yeteneği Anıl Şallıel liderliğinde kurulan What Da Funk; her biri kendi enstrümanlarının önde gelen isimleri olan kreatif müzisyenlerden oluşuyor. Grubun ilk albümü ‘WDF1’ için müzik dünyasının en önemli isimlerinden Harun Kolçak, İrem Derici, Ferman Akgül, Gökçe, Simge Sağın, Buray, Can Gox biraraya gelerek eşsiz şarkıları grup ile beraber seslendirdi. Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Harun Kolçak’ın da kaydettiği son şarkılardan biri bu albümde. Şallıel ile albümü konuştuk.
7.10.2017 Magazin
Usta isim anıldı
Usta isim anıldı Türk pop müziğinin ölümsüz ismi Harun Kolçak’ın; unutulmaz şarkılarını sanatçı dostları ve genç müzisyenlerle yorumladığı “Çeyrek Asır” albümünden yeni klip geldi.
6.10.2017 Magazin
Harun Kolçak'ın ölümünden sonra klip!
Harun Kolçak'ın ölümünden sonra klip! 19 Temmuz 2017 tarihinde hayatını kaybeden Türk pop müziği sanatçısı Harun Kolçak'ın ölümünden sonra 'Ağlat Beni' şarkısına klip çekildi.
6.10.2017 Magazin
'Bu bize çok büyük saygısızlık!'
'Bu bize çok büyük saygısızlık!' Yeşilçam'ın çınarlarından 90 yaşındaki Eşref Kolçak, yeni oyuncuların kendilerinden öğrenecekleri çok şey olduğunu belirterek, "Bazı talebeler bizlere selam bile vermiyor. Bu bize çok büyük saygısızlık. Ben bu yaşımda bile ustamın elini öpmekten gurur duyarım" ifadelerini kullandı.
26.09.2017 Magazin
Aşkın Nur Yengi: Harun erken ve kırgın gitti
Aşkın Nur Yengi: Harun erken ve kırgın gitti NTV Ana Haber spikeri Seda Öğretir, pop müziğin özel yorumcularından Aşkın Nur Yengi ile bir araya geldi. İkili 90'ların müziğinden, Sezen Aksu'dan, Harun Kolçak'tan, yeni projelerden, aşktan ve hayattan konuştu.
2.09.2017 Magazin
'Selfie çekeceğine dua et be kardeşim'
'Selfie çekeceğine dua et be kardeşim' Yeşilçam'ın çınarlarından Eşref Kolçak, geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybeden oğlu Harun Kolçak'ın cenazesinde yaşanan fotoğraf çekme yarışını, "Olmaz böyle şey, insanlığımız bitmiş" sözleriyle değerlendirdi.
1.09.2017 Magazin
Gençlerin rock eğlencesi
Gençlerin rock eğlencesi Edremit’de gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali’nin 4üncü gününde ana sahnede Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Mabel Matiz, Umut Kuzey, Melis Danişmend, Sattas ve TNK konser verdi.
27.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harun Kolçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harun kolçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.