Eşref Kolçak

Eşref Kolçak

Son dakika eşref kolçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşref kolçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşref kolçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşref Kolçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşref kolçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 eşref kolçak haberi bulunmuştur. Tüm eşref kolçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum
Türkan Şoray itirafı ile şaşırtan Halil Ergün: Hala heyecanlanıyorum Gemlik Film Festivali’nde bir araya gelen Türkan Şoray ve Halil Ergün, hasret giderdi. Ergün, ‘Sultan’a olan hayranlığını, “Onu hep heyecanla takip ettim ve hâlâ da heyecanlanıyorum” diye anlattı.
27.07.2022 Magazin
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Cenaze aracına selfie engeli
Cenaze aracına selfie engeli Eşref Kolçak’ın cenazesinde ünlü oyuncularla fotoğraf çektirmeye çalışanlar cenazede olduklarını unuttu.
29.05.2019 Magazin
Cüneyt Arkın ilk kez anlattı: Ağlama abi, bu bir dizi
Cüneyt Arkın ilk kez anlattı: Ağlama abi, bu bir dizi Yeşilçam’ın usta oyuncusu Eşref Kolçak, ‘solunum ve organ yetmezliği’ nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 92 yaşındaki usta oyuncunun vefatı sevenlerini yasa boğdu.
27.05.2019 Magazin
Eşref Kolçak'ın vasiyeti yerine getirilecek!
Eşref Kolçak'ın vasiyeti yerine getirilecek! Eşref Kolçak eşi Özcan Kolçak ve oğlu Harun Kolçak'ın mezarına defnedilecek.
27.05.2019 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncusu hayatını kaybetti Yeşilçam'ın usta oyuncularından Eşref Kolçak, (92) bir süredir tedavi gördüğü Gemlik Devlet Hastanesinde vefat etti.
27.05.2019 Gündem
Eşref Kolçak yeniden hastaneye kaldırıldı
Eşref Kolçak yeniden hastaneye kaldırıldı Bursa’nın Gemlik ilçesinde oturan ve önceki gün evinde rahatsızlanan sanatçı Eşref Kolçak, yeniden hastaneye kaldırıldı.
16.05.2019 Magazin
Evinde fenalaşan Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı!
Evinde fenalaşan Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı! Ses sanatçısı Onur Akay, geçtiğimiz ay taburcu olan usta oyuncu Eşref Kolçak’ın evinde fenalaştığını ve ambulansla yeniden hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
13.05.2019 Magazin
Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum
Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum 92 yaşındaki usta oyuncu Eşref Kolçak, Hülya Koçyiğit’in “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Mesleğine olan aşkını anlatan Eşref Kolçak, “Ben yatakta değil, çalışarak ölmek istiyorum” dedi.
20.04.2019 Magazin
Filiz Akın'dan Eşref Kolçak'a sürpriz
Filiz Akın'dan Eşref Kolçak'a sürpriz 24 Ocak'tan beri hastanede yatan Eşref Kolçak'ın tedavisi devam ediyor.
5.02.2019 Magazin
Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum
Eşref Kolçak: Çalışarak ölmek istiyorum Yeşilçam'a Gönül Verenler Derneği'nin 25 üyesi, usta oyuncu Eşref Kolçak'ı (92) tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Arkadaşlarını görünce duygulanan sanatçı, "Ben, çalışarak ölmek istiyorum" dedi.
1.02.2019 Magazin
Eşref Kolçak’tan mesaj var: Daha gitmeye niyetim yok
Eşref Kolçak’tan mesaj var: Daha gitmeye niyetim yok Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, dün Eşref Kolçak’ın hastaneye kaldırıldığını ve akciğerlerinin su topladığını duyurmuştu.
25.01.2019 Magazin
Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı
Eşref Kolçak hastaneye kaldırıldı Yeşilçam'ın efsane ismi 92 yaşındaki Eşref Kolçak, Bursa'da hastaneye kaldırıldı. Onur Akay, "Akciğerleri su toplayan sanatçının hastanede tetkikleri yapıldı ve sonuçları bekleniyor" bilgisini paylaştı.
24.01.2019 Magazin
Bana teklif gelmiyor
Bana teklif gelmiyor Yeşilçam’ın efsane ismi Eşref Kolçak, Giresun’da ‘Hayalimdeki Köy’ isimli filmin iftar davetine katıldı.
12.06.2018 Magazin
"Otel odasında alem yapıyorlar"
"Otel odasında alem yapıyorlar" Eşref Kolçak (91) ile Nuri Alço (67), Cüneyt Faruk Arkın’ın yöneteceği ‘Hayalimdeki Köy’de bir araya geldi
6.06.2018 Magazin
Yeni nesil terbiyesiz!
Yeni nesil terbiyesiz! Yeşilçam’ın büyük ustası Eşref Kolçak (91) genç kuşağı topa tuttu: “Yenilerin birkaçıyla çalışma gafletinde bulundum. Adamlar bana selam bile vermiyor. Ben bu yaşta bile ustamın elini öperim. Yenilerde o terbiye yok”
5.06.2018 Magazin
Devran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı
Devran Çağlar yıllar sonra ortaya çıktı 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar'ın (54) son hali herkesi şaşırttı.
11.05.2018 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Malkoçoğlu’nun zor anları
Malkoçoğlu’nun zor anları Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın, bir etkinlikte hayranlarını selamladığı sırada düşme tehlikesi atlattı.
24.02.2018 Magazin
Eşref Kolçak otomobiliyle kaza yaptı!
Eşref Kolçak otomobiliyle kaza yaptı! Türk sinemasının usta ismi Eşref Kolçak, Bursa'nın Gemlik ilçesinde otomobiliyle bariyerlere çarptı. 90 yaşındaki sanatçı, kazadan yara almadan kurtuldu.
20.10.2017 Magazin
'Bu bize çok büyük saygısızlık!'
'Bu bize çok büyük saygısızlık!' Yeşilçam'ın çınarlarından 90 yaşındaki Eşref Kolçak, yeni oyuncuların kendilerinden öğrenecekleri çok şey olduğunu belirterek, "Bazı talebeler bizlere selam bile vermiyor. Bu bize çok büyük saygısızlık. Ben bu yaşımda bile ustamın elini öpmekten gurur duyarım" ifadelerini kullandı.
26.09.2017 Magazin
Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödül töreni
Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödül töreni '7. Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödüller 22 Eylül Cuma akşamı Bodrum Trafo’da gerçekleşen görkemli bir ödül töreniyle takdim edildi.
24.09.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Eşref Kolçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşref kolçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.