Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı?
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de bir veda yaşandı. Eşini defalarca aldatmasıyla sosyal medyada çokça tepki çeken Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem, diziye veda etti. Eren Vurdem, veda mesajını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Peki, Eren Vurdem diziden neden ayrıldı?
28.01.2021 Televizyon
Sürpriz aşk ortaya çıktı! Sadakatsiz'in Mert'i...
Sürpriz aşk ortaya çıktı! Sadakatsiz'in Mert'i... Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Mert' karakterine hayat veren Eren Vurdem, müzisyen Derya Yıldırım ile aşk yaşıyor.
24.12.2020 Magazin
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir?
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir? Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Atv'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizinde 3 sezon Ateş rolünü canlandıran Eren Vurdem’in Kuruluş Osman dizisine katıldığı görüldü. Peki, Eren Vurdem kimdir, nerelidir?
26.11.2019 Yaşam
Asker rolü algılarımı açtı
Asker rolü algılarımı açtı Söz’de Karabatak karakteriyle büyük beğeni toplayan Eren Vurdem oynadığı sahnelerden çok etkilendiğini anlatarak, “Çektiğimiz sahneler rüyalarıma giriyor” diyor.
23.09.2017 Arşiv