Eren Talu

Eren Talu

Son dakika eren talu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eren talu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eren talu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eren Talu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eren talu gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 eren talu haberi bulunmuştur. Tüm eren talu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi'
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi' Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı Deren Talu, annesinin programında evliliğe inancını kaybettiğini söyleyerek “Babamla senin boşanma sürecinden sonra evlenmek istemiyorum. Evliliğe inancımı kaybettim. Evlilik yürütülebilecek bir sistem değil.” İfadesini kullandı.
5.03.2024 Magazin
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızı Derin Talu, önceki gece Etiler'dey kameralara yansıdı. Gizemli erkek arkadaşı ile basın mensuplarının karşısında görünce panik olan Derin, yüzünü sakladı. Talu'nun erkek arkadaşı ise gazetecilerin videosunu çekmeye çalıştı.
30.12.2023 Magazin
Defne Samyeli'ye 'şiddet' sorusu!
Defne Samyeli'ye 'şiddet' sorusu! Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden olan küçük kızı 19 yaşındaki Derin Talu bir süredir Emircan Şahin'le birlikteydi. İki sevgili arasında birkaç hafta önce büyük bir kavga yaşanmıştı. O kavga sırasında da Derin, sevgilisi tarafından darp edilmişti. Önceki Bebek'te görüntülenen Defne Samyeli'ye, Derin Talu hakkındaki soru soruldu.
8.05.2023 Magazin
'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama!
'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama! Defne Samyeli, 2011 yılında boşandığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen küçük kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği haberlerini doğrulamıştı. "Gereken tüm açıklamaları ben yapacağım" diyen Defne Samyeli, 19 yaşındaki kızının eski sevgilisine karşı açacağı olası dava konusunda da bilgilendirme yaptı.
21.04.2023 Magazin
Defne Samyeli şiddet iddialarına son noktayı koydu: Kızım  Derin Talu darp edildi!
Defne Samyeli şiddet iddialarına son noktayı koydu: Kızım Derin Talu darp edildi! Defne Samyeli'nin 2011 yılında ayrıldığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen Derin Talu, sevgilisi Emircan Şahin'den şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme geldi. Samyeli, 19 yaşındaki küçük kızı Derin'in darp edildiği haberlerini doğruladı.
20.04.2023 Magazin
Deren Talu mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dünya standartlarında bir güzelliğin var'
Deren Talu mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dünya standartlarında bir güzelliğin var' Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu önceki akşam katıldığı bir ödül töreninde giydiği siyah mini elbisesiyle adından söz ettirdi. Gece için siyah transparan bir elbise tercih eden Talu'ya sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.
4.12.2022 Magazin
Derin Talu sezonu açtı! Denize girmeyi tercih etmedi...
Derin Talu sezonu açtı! Denize girmeyi tercih etmedi... Mimar Eren Talu ile Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, önceki gün Bodrum'da kameralara yansıdı. Arkadaş grubuyla tatil yaparak plajda oturan Talu, denize girmeyi tercih etmedi.
20.06.2022 Magazin
Defne Samyeli'den kızı Deren'e: Sen benim hep bebeğimsin
Defne Samyeli'den kızı Deren'e: Sen benim hep bebeğimsin Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, 25 yaşına basan kızının doğum gününü kutladı. Büyük kızı Deren Talu ile birlikte objektif karşısına geçen Samyeli, paylaşımına düştüğü notla takipçilerini duygulandırdı.
20.11.2021 Magazin
Deren Talu itiraf etti! 'Aşk benim için...'
Deren Talu itiraf etti! 'Aşk benim için...' Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Deren Talu, Alem Dergisi’ne kapak oldu. Talu, 'Oyunculuk mu,modellik mi?' sorusuna da yanıt verdi.
28.01.2021 Magazin
Eren Talu: Deren'i okutmak için dünyanın parasını harcadık
Eren Talu: Deren'i okutmak için dünyanın parasını harcadık Eren Talu, kendisi gibi mimar olan eşi Serap Şenyüz'le önceki gün Nişantaşı Citys'te alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Talu, kızı Deren'in oyunculuğu hakkında "Filmi izleyemedim ama destekliyorum, onu okuttuk dünyanın parasını harcadık" açıklamasını yaptı.
1.10.2020 Magazin
'Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?'
'Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?' Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Araz, ünlü sunucuya tepki gösterdi: “Madem kirasını ödüyor, dekontu nerede? İspatlasın, özür dileyeceğim ve 50 bin lirayı ödeyeceğim.”
15.07.2020 Magazin
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında?
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli, son olarak estetik iddialarına verdiği yanıtla gündem oldu. Peki Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
Defne Samyeli'den kızı Deren'e doğum günü mesajı
Defne Samyeli'den kızı Deren'e doğum günü mesajı Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren, 23 yaşında bastı.
21.11.2019 Magazin
Deren Talu aşk kaçamağını kendi elleriyle ifşa etti
Deren Talu aşk kaçamağını kendi elleriyle ifşa etti Önceki gün Santorini'ye giden Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, aşk kaçamağını kendi elleriyle ifşa etti. Yanındaki gizemli erkeğin kolunu paylaşan Talu, panikle bu kareyi silse de iş işten geçmişti...
31.07.2019 Magazin
Deren Talu'dan yeni bikinili paylaşım
Deren Talu'dan yeni bikinili paylaşım Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren, iddialı Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
25.06.2019 Magazin
Deren Talu'ya babasından uyarı!
Deren Talu'ya babasından uyarı! Gerek fiziği olsun gerek Instagram paylaşımlarıyla olsun sık sık adından söz ettiren Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi.
22.04.2019 Magazin
Deren Talu oyunculuğa merak sardı
Deren Talu oyunculuğa merak sardı Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu renkli dünyaya merak sardı, dizi setlerine yanaştı...
10.04.2019 Magazin
Eremcan Acar, Deren Talu'nun kalbini çaldı
Eremcan Acar, Deren Talu'nun kalbini çaldı İki yıl önce Aylin Koç ile aşk yaşayan Eremcan Acar, şimdi de Deren Talu’nun kalbini çaldı. İkili, birbirini tanıma aşamasında...
6.03.2019 Magazin
Deren Talu kimdir?
Deren Talu kimdir? Deren Talu gündemde çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Güzel ve başarılı sunucu Defne Samyeli'nin kızı olan Deren Talu hakkındaki bilgiler merak ediliyor. İşte Deren Talu kimdir? Sorusunun yanıtı...
26.11.2018 Gündem
Deren'den kardeşine uyarı: Hemen taksiye bin
Deren'den kardeşine uyarı: Hemen taksiye bin Defne Samyeli'nin, 2011 yılında boşandığı Mimar Eren Talu'dan olan kızları Deren ile Derin Talu, İstanbul Bebek'teki bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Deren, kardeşini, ''Dikkatli ol, hemen taksiye binin!'' diyerek uyardı.
29.10.2018 Magazin
Eski eş yeni eş benzerliği
Eski eş yeni eş benzerliği Defne Samyeli’nin eski eşi ve iki kızının babası mimar Eren Talu (58) önceki gün eşi Serap Talu ile Kanyon’da baş başa yemek yerken objektiflere takıldı.
28.08.2018 Magazin
Abdurrahim Albayrak: Aday olacağım
Abdurrahim Albayrak: Aday olacağım Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Habertürk TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.05.2018 Galatasaray
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti Koç Üniversitesi’ni bitiren Mina Başaran, Londra’da master yaptı. Dubai’de yedi kız arkadaşıyla kutladığı bekarlığa veda partisinden dönerken düşen özel jette hayatını kaybettiği açıklanan genç kız, 14 Nisan’da Murat Gezer ile evlenecekti.
12.03.2018 Gündem
Defne Samyeli'nin kızı kış günü böyle giyindi
Defne Samyeli'nin kızı kış günü böyle giyindi Önceki gün yazdan kalma kıyafetle görüntülenen Derin Talu, muhabirlerin "Üşümüyor musun?" sorusuna "Yağlı besinleri çok tüketiyorum. O yüzden üşümüyorum" cevabını verdi.
29.12.2017 Magazin
"Sicil kurulumuz kulübün yatak odası gibidir"
"Sicil kurulumuz kulübün yatak odası gibidir" Galatasaray Proje Üretim Grubu'nun davetlisi olarak basın toplantısı düzenleyen Eder, kulübe üyelik hakkında önemli detaylar verirken 13 Ocak 2018'de düz üye olacağını belirtip Sicil Kurulu Başkanlığı için Esat Tansev'i önereceğini de açıkladı.
23.12.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Eren Talu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eren talu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.