Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Avukatlar Günü' mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Avukatlar Günü' mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, "Hukuk sisteminin en önemli unsurlarından biri olan, hak arayışına rehberlik eden, adaletin tecelli etmesine katkı veren tüm avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
5.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Tiyatro Günü' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Tiyatro Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '27 Mart Dunya Tiyatro Gunu' nedeniyle yayımladığı mesajda, "Kultur ve sanat alanındaki zenginliklerimizin yasatılması, korunması ve gelecek nesillere aktarılması, kaliteli ve seckin eserlerle Turkiye'yi bu alanda daha ileriye tasıyacak adımların atılması hususunda calısmalarımızı surdurecegiz" dedi.
26.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nevruz mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nevruz mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Nevruz Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
21.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, "Bizim tefrikaya değil, toplu vuracak yüreklere ihtiyacımız var. Bizim birliğe, beraberliğe, safları daha da sıkılaştırmaya ihtiyacımız var." mesajını paylaştı.
29.09.2021 Gündem