Erdoğana Teşekkür

Erdoğana Teşekkür

Son dakika Erdoğana teşekkür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdoğana teşekkür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdoğana teşekkür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdoğana Teşekkür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdoğana teşekkür gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 erdoğana teşekkür haberi bulunmuştur. Tüm erdoğana teşekkür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev: Türkiye'nin gücünü gösteriyor
Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev: Türkiye'nin gücünü gösteriyor Rize-Artvin Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile çok sayıda bakanın katılımıyla hizmete açıldı. Açılış törenin konuşma yapan Aliyev, "Türkiye süratle gelişiyor. Türkiye bugün dünya çapında söz sahibi olur, büyük güç sahibi oluyor. Havalimanları, barajlar, yollar, okullar Türkiye'nin gücünü gösteriyor" dedi.
14.05.2022 Ekonomi
Asitli saldırı mağduru Berfin Özek ve ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Asitli saldırı mağduru Berfin Özek ve ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Berfin Özek'in yüzüne asit dökerek sağ gözünü kaybetmesine ve yüzünün bir bölümünün yanmasına neden olan sanığa verilen 12 yıl 18 ay hapis cezasına Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepki göstermesi, mağdur kadını ve ailesini mutlu etti.
10.01.2020 Gündem
İslam dünyasında büyük coşku: Teşekkürler Erdoğan
İslam dünyasında büyük coşku: Teşekkürler Erdoğan BM Genel Kurulu'nda ABD'nin tehditlerine rağmen 9'a karşı 128 oyla Kudüs kararının kabul edilmesi sonrası İslam dünyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti
29.09.2021 Gündem
Emine Erdoğan'a dünyaca ünlü modelden teşekkür!
Emine Erdoğan'a dünyaca ünlü modelden teşekkür! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurul açılışı çerçevesinde gerçekleştirilen Fashion for Development (F4D) etkinliğine katıldı
29.09.2021 Gündem
Kral 2. Abdullah'tan Erdoğan'a Mescid-i Aksa teşekkürü!
Kral 2. Abdullah'tan Erdoğan'a Mescid-i Aksa teşekkürü! Ürdün Kralı 2. Abdullah, Türkiye'nin Mescid-i Aksa ile ilgili ortaya koyduğu "kararlı" tavırdan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
29.09.2021 Gündem
Bakan Arslan'a 10 yaşındaki kız milletvekili olmak istediğini söyledi
Bakan Arslan'a 10 yaşındaki kız milletvekili olmak istediğini söyledi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a 10 yaşındaki Nazlı Gül, milletvekili olmak istediğini söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a milletvekili yaşını 18'e düşürdüğü için teşekkürlerini iletmesini istedi
29.09.2021 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına 8-10 Ekim tarihleri arasında Kemer Country Clubta 4üncüsü düzenlenen "Erdoğan Demirören Golf Turnuvası bugün gerçekleştirilen son gün müsabakaları ile tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu
Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
29.10.2020 Siyaset
Türkiye'ye böyle teşekkür etti!
Türkiye'ye böyle teşekkür etti! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan Suriyeli terzi Muhammed Khaled Alhajeleh, iş yerine astığı tabela ile Türkiyeye teşekkür etti.
22.08.2020 Yaşam
Mesut Yılmaz: ABD'liler sanki papaz serbest bırakılmasın diye çıkış yaptı
Mesut Yılmaz: ABD'liler sanki papaz serbest bırakılmasın diye çıkış yaptı ESKİ Başbakanlardan Mesut Yılmaz, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson ile ilgili konuştu. Yılmaz, "Sanki Amerikalılar papaz serbest bırakılmasın diye böyle bir çıkış yaptılar. Çünkü bu şekilde bir tehditle, değil Türkiye'ye, Afrika'daki küçük bir kabile devletine bile bu dünyada istediğinizi yaptırmanız mümkün değil" dedi.
30.07.2018 Gündem
Hükümetten Afrin açıklaması
Hükümetten Afrin açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı Bekir Bozdağ, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kontrolü ele geçirdiği Afrin kent merkezinde sürdürülen çalışmalarla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yaptı. Bozdağ, Henüz işimiz bitmedi. Önce Afrin tuzak, bomba ve silahlardan arındırılacak. Sonra Afrinin ötesindeki Afrine bağlı yerler kontrol altına alınacak ve bölge teröristlerden, tuzaklardan, bomba ve diğer silahlardan arındırılacaktır dedi.
18.03.2018 Gündem
Alevilerden Başbakan'a 2 hediye
Alevilerden Başbakan'a 2 hediye Binlerce Alevi Stasbourg'da buluştu
21.10.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Erdoğana Teşekkür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdoğana teşekkür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.