Erdil Yaşaroğlu

Erdil Yaşaroğlu

Son dakika Erdil Yaşaroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdil Yaşaroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdil Yaşaroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdil Yaşaroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdil yaşaroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 erdil yaşaroğlu haberi bulunmuştur. Tüm erdil yaşaroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden oyuncu, "Çocuk sahibi olma düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
19.11.2023 Magazin
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ebru Akel, Merve Çağıran ve Gonca Vuslateri önceki gün Marmaris Bozburun’daki Sabrinas Haus’un sahilinde düzenlenen bir partiye katıldı.
13.06.2023 Magazin
Begüm Kütük tatil karelerini yayınladı!
Begüm Kütük tatil karelerini yayınladı! Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük, tatil sezonunu Muğla'da açtı. Ebru Akel'in objektifine poz veren Kütük, tatil karelerini ''Yaz başladı'' notuyla yayınladı. Ebru Akel, arkadaşının paylaşımına kayıtsız kalmadı.
11.06.2023 Magazin
Begüm Kütük: Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemem
Begüm Kütük: Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemem Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Begüm Kütük, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Spor yaptığını ve düzenli beslendiğini söyleyen Kütük, her yaz sezonu öncesi tartışma konusu olan yazlık bölgelerdeki lahmacun fiyatlarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
8.05.2023 Magazin
Begüm Kütük'ün stresli hali dikkat çekti... 'Bulursanız beni arayın!'
Begüm Kütük'ün stresli hali dikkat çekti... 'Bulursanız beni arayın!' Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kuru temizlemeciden aldıktan sonra yolda düşürdüğü eşyalarını bulmak için adeta Nişantaşı'nın dört bir yanını arşınlayan ve oldukça stresli olan Kütük, muhabirleri görünce "Fuşya renk bir pantolon bulunsanız beni arayın" ifadelerini kullandı.
25.06.2022 Magazin
Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu tatil sezonunu açtı!
Begüm Kütük ile Erdil Yaşaroğlu tatil sezonunu açtı! Oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist eşi Erdi Yaşaroğlu, önceki gün Bodrum'da sezonu açtı. Kütük, denize girmeye hazırlanırken eşinin şakasına sinirlendi.
20.06.2022 Magazin
Erdil Yaşaroğlu’na şok suçlama! Sosyal medyada gündem oldu
Erdil Yaşaroğlu’na şok suçlama! Sosyal medyada gündem oldu Karikatürlerini telifsiz olarak web sitelerinde paylaşan isimlere açtığı davalarla bir süredir gündemde olan Erdil Yaşaroğlu’na Amerikalı bir meslektaşından çarpıcı bir mesaj geldi.
5.02.2021 Magazin
Öğretmenin evine 'karikatür' baskını! Erdil Yaşaroğlu'na tepki yağdı
Öğretmenin evine 'karikatür' baskını! Erdil Yaşaroğlu'na tepki yağdı Öğretmen Bekir Salih Korkmaz, sahibi olduğu internet sitesinde Erdil Yaşaroğlu’na ait karikatürü izinsiz kullandığı iddiasıyla başına gelenlere Twitter’dan isyan etti. Korkmaz, “5 polis evime baskın yaptı, online dersteki çocuklarımın bilgisayarlarına el konuldu” dedi. Büyük tepki çeken olay sonrasında Yaşaroğlu’nun kendisine ulaştığını açıklayan Korkmaz “Şikayetinden vazgeçti, helalleştik” dedi.
27.01.2021 Gündem
Begüm Kütük: Yakın arkadaşımı kaybettim
Begüm Kütük: Yakın arkadaşımı kaybettim Oyuncu, Begüm Kütük, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Kütük, yaşadığı acıyı anlattı.
13.01.2021 Magazin
'Evi fabrikaya çevirdik'
'Evi fabrikaya çevirdik' Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu, sağlık çalışanları için gece-gündüz çalışarak, evlerinde siperlik üretmeye başladı. Oyuncu, “Evi küçük bir fabrikaya çevirdik” dedi
31.03.2020 Magazin
Begüm Kütük bebek istiyor!
Begüm Kütük bebek istiyor! Begüm Kütük, 2020’de çocuk istediğini belirtti.
28.12.2019 Magazin
El ele gece turu
El ele gece turu Erdil Yaşaroğlu ve Begüm Kütük, önceki akşam Kuruçeşme’de yürüyüş yaparken görüntülendi.
29.09.2019 Magazin
Sanatseverler mart ayında “Artweeks @Akaretler”de buluşuyor
Sanatseverler mart ayında “Artweeks @Akaretler”de buluşuyor İlki büyük ilgi gören “Artweeks @Akaretler”’in ikincisi 5-17 Mart tarihleri arasında; Bilgili Holding ve Sabiha Kurtulmuş organizasyonuyla, önemli sanatçıların eserlerini Akaretler’de sanatseverlerle buluşturuyor.
1.03.2019 Kültür Sanat
Begüm Kütük: Erdil kadınlarla yemek yiyemez!
Begüm Kütük: Erdil kadınlarla yemek yiyemez! Begüm Kütük ile eşi Erdil Yaşaroğlu önceki akşam bir davete katıldı.
23.01.2019 Magazin
Çek elini omzumdan
Çek elini omzumdan OYUNCU Begüm Kütük ile eşi Erdil Yaşaroğlu, önceki gün rock sanatçısı Robert Plant’in Harbiye Açıkhava’daki konserine gitti.
18.07.2018 Magazin
Küçük Begüm’ler olursa
Küçük Begüm’ler olursa Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu, önceki gün Bebek’te arkadaşlarıyla bir araya geldi.
8.06.2018 Magazin
Bu geceler bize armağan
Bu geceler bize armağan Tiyatro ve sinema dallarında oyuncuları ödüllendiren ‘Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nin 23’üncüsü gerçekleşti. Gecede Kerem Alışık, “Çolpan İlhan ve Sadri Alışık, sanata değer kattı. Bu geceler onların bize armağanı” dedi
8.05.2018 Magazin
Üzülme Can!
Üzülme Can! 3,5 hamileyken bebeğini kaybeden Begüm Kütük, sessizliğini bozdu... Kütük, sosyal medyadan Mevlana’nın bir şiirini paylaşıp, “Ayakta kalman gerek, yaşaman gereken can” dedi
10.04.2018 Magazin
Ünlü oyuncu bebeğini kaybetti...
Ünlü oyuncu bebeğini kaybetti... Çocuklarını kucaklarına almak için hazırlık yapan karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve oyuncu Begüm Kütük çifti, doktorlarından aldıkları acı haberle sarsıldı.
4.04.2018 Magazin
Begüm Kütük kimdir?
Begüm Kütük kimdir? Begüm Kütük kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Güzel ve başarılı oyuncu Begüm Kütük ile ilgili merak edilen tüm bilgiler merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. İşte gündemde sıkça sorulan Begüm Kütük'ün hayatına dair her şey...
4.04.2018 Gündem
Ünlü oyuncu bebeğini düşürdü
Ünlü oyuncu bebeğini düşürdü 3.5 aylık hamile olan Begüm Kütük, bebeğini kaybetti. Erdil Yaşaroğlu-Begüm Kütük çifti, acı gelişmeyle sarsıldı.
4.04.2018 Magazin
Beşiktaş JK Müzesi’nde 'Star Wars' sergisi!
Beşiktaş JK Müzesi’nde 'Star Wars' sergisi! Beşiktaş Kulübü, dünya sinema tarihine damgasını vuran, her yaştan milyonlarca hayranı bulunan 'Star Wars' serisinin yeni filmi 'Star Wars: Son Jedi' izleyicisini çok özel bir sergi için Vodafone Park’ta Beşiktaş JK Müzesi’ne davet ediyor.
20.12.2017 Kültür Sanat
Yeni ürüne özel lansman
Yeni ürüne özel lansman Samsung Electronics, Galaxy Note 8’inTürkiye lansmanını İstanbul’da gerçekleştirdi. Ünlü isimler, etkinlikte ürünü ilk defa deneyimleyerek görüşlerini paylaştı
29.09.2017 Magazin
'8 mutlu sene için teşekkürler'
'8 mutlu sene için teşekkürler' Oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu, evliliklerinde 8 yılı geride bıraktı.
18.09.2017 Magazin
Çizgi roman tutkunları buluşuyor
Çizgi roman tutkunları buluşuyor Bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Comics and Art Festival (İCAF) çizgi roman ve çizgiye dair tüm sanatları bir araya getiriyor.
7.09.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Erdil Yaşaroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdil yaşaroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.