Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi
Begüm Kütük'ten çocuk açıklaması! Mutlu evliliğin sırrını verdi Karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Begüm Kütük, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. 2018 yılında 3.5 aylık hamileyken bebeğini kaybeden oyuncu, "Çocuk sahibi olma düşünceniz var mı?" sorusunu cevapladı.
19.11.2023 Magazin
Begüm Kütük: Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemem
Begüm Kütük: Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemem Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Begüm Kütük, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Spor yaptığını ve düzenli beslendiğini söyleyen Kütük, her yaz sezonu öncesi tartışma konusu olan yazlık bölgelerdeki lahmacun fiyatlarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
8.05.2023 Magazin
Lahmacun fiyatları tartışma yarattı! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira
Lahmacun fiyatları tartışma yarattı! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira Lahmacun fiyatları tartışmaya neden oldu! Ekonomik ve dışarıda hızlıca tüketilebilecek lezzetlerden biri olması nedeniyle daha sık tercih edilen lahmacunun fiyatı İstanbul'un ilçelerinde farklılık gösteriyor. Bağcılar'da 15 liradan satılan lahmacunun fiyatı Fatih Sultanahmet'te 40 lirayı buluyor. Konuyla ilgili konuşan Emir Koca, "Hile karıştırmasa 10 liraya, 15 liraya lahmacun satamazlar. Mesela tavuk etini kıyma olarak çekip, lohusa şerbetiyle kırmızı et haline getirebilirler" dedi. Ucuza lahmacun satan Hüseyin Erdem ise, "Fiyat farkı kiradan, elemanından, giderinden kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.
12.08.2022 Ekonomi