Erdal Torunoğulları

Erdal Torunoğulları

Son dakika Erdal Torunoğulları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erdal Torunoğulları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erdal Torunoğulları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erdal Torunoğulları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erdal torunoğulları gelişmeleri de dahil olmak üzere 298 erdal torunoğulları haberi bulunmuştur. Tüm erdal torunoğulları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim 1 yıl peşinden koşmuştu! Josef de Souza'nın yerine Malili orta saha
Fatih Terim 1 yıl peşinden koşmuştu! Josef de Souza'nın yerine Malili orta saha Josef de Souza ile yollarını ayırdıktan sonra orta sahaya takviye yapma kararı alan Beşiktaş, Fatih Terim'in 1 yıl peşinden koştuğu Malili yıldızla görüşmelere başladı.
21.02.2023 Beşiktaş
Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye...
Ozan Tufan'dan sonra bir bomba daha! Bu sefer o mevkiye... Ozan Tufan'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ta tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, stoper hattına da takviye istedi.
6.01.2023 Beşiktaş
Şansal Büyüka daha şimdiden Süper Lig şampiyonunu açıkladı
Şansal Büyüka daha şimdiden Süper Lig şampiyonunu açıkladı Ünlü yorumcu Şansal Büyüka 'Caleb Ekuban satılmasaydı Trabzonspor banko şampiyon olurdu' dedi.
8.08.2021 Süper Lig
İstediği transfer sayısı belli oldu!
İstediği transfer sayısı belli oldu! Son şampiyon Sergen Yalçın'ın siyah beyazlı yönetimden tam 4 transfer istediği ortaya çıktı.
23.07.2021 Beşiktaş
4 transferi resmen açıkladı! 'Görüşüyoruz'
4 transferi resmen açıkladı! 'Görüşüyoruz' Başkan Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı Erol Kaynar; Gedson Fernandes, Diego Costa, Bruma ve Luuk de Jong transferleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
6.07.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı?
Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı? Beşiktaş'ta Sergen Yalçın depremi yaşanıyor. Başarılı teknik adam Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılık kararı almış ve yönetim devreye girmişti. Beşiktaşlı yönetim tarafından dün Ahmet Nur Çebi başkanlığında Vodafone Park’ta gerçekleştirilen 5.5 saatlik toplantıda Yalçın’ın durumunu tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Beşiktaş ile ayrılık kararı alan Sergen Yalçın'a gelen teklifi de canlı yayında açıkladı. Peki, Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı? İşte Rıdvan Dilmen'in Sergen Yalçın yorumu ve tüm detaylar...
22.06.2021 Gündem
Erdal Torunoğulları'ndan Sergen Yalçın açıklaması
Erdal Torunoğulları'ndan Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları Sergen Yalçın gelişmesi için "Öğrendiğim kadarıyla maddi konularla ilgili" açıklamalarında bulundu.
22.06.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçim sürprizleri!
Fenerbahçe'de Ali Koç'un seçim sürprizleri! Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç seçim öncesi kolları sıvadı. Yeni yönetime dahil edilecek sürpriz isimler konuşuluyor.
16.06.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan flaş Okan Buruk açıklaması
Beşiktaş'tan flaş Okan Buruk açıklaması Okan Buruk haberleri tepki gösteren Erdal Torunoğulları "Telefonla bile 1 kere konuşmadık" ifadelerine yer verdi.
11.06.2021 Beşiktaş
Valentine Rosier olmazsa Beşiktaş'ın 'B' planı Harit
Valentine Rosier olmazsa Beşiktaş'ın 'B' planı Harit Rosier için tüm şartları zorlayan Beşiktaş'ta 'B' planının Amine Harit olduğu ortaya çıktı.
8.06.2021 Süper Lig
Beşiktaş'ta Ghezzal ve Rosier sevinci
Beşiktaş'ta Ghezzal ve Rosier sevinci Beşiktaş sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Ghezzal ve Rosier için pazarlık masasında.
24.04.2021 Beşiktaş
Sergen Yalçın'a 5 yıllık sözleşme
Sergen Yalçın'a 5 yıllık sözleşme Süper Lig'in lideri Sergen Yalçın'a yönetimden 5 yıllık kontrat teklif edilecekk.
19.01.2021 Beşiktaş
2. sıraya gelir gelmez 4 futbolcu istedi!
2. sıraya gelir gelmez 4 futbolcu istedi! Son haftalarda art arda galibiyetler alan ve ligde 2.sıraya kadar gelen Beşiktaş tam 4 futbolcuyla dirsek teması halinde.
30.12.2020 Beşiktaş
Sergen Yalçın 'gerek yok' dedi yönetim Arnavut kaleciyle masaya oturdu
Sergen Yalçın 'gerek yok' dedi yönetim Arnavut kaleciyle masaya oturdu Beşiktaş, Menemenspor'un Arnavut kalecisi Gentian Selmani ile görüşmelere başladı. 22 yaşındaki file bekçisi bedavaya imza atmaya hazır.
19.12.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni kalecisi İspanya'dan geliyor
Beşiktaş'ın yeni kalecisi İspanya'dan geliyor Beşiktaş, Hollandalı eldiven Jasper Cillessen'i gündemine aldı.
9.11.2020 Beşiktaş
'Bundan sonra transfere sen karışma'
'Bundan sonra transfere sen karışma' Beşiktaş, transfer için yabancı bir isimle görüşmelere başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi devreye girdi. O isim artık transferlere karışmayacak.
24.10.2020 Beşiktaş
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin'
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, adı sık sık Galatasaray ile anılan Dorukhan Toköz için 'Sözleşme imzalamazsa Allah yolunu açık etsin' dedi.
16.10.2020 Galatasaray
Yönetime bildirdi! 'Hepinize teşekkür ederim'
Yönetime bildirdi! 'Hepinize teşekkür ederim' Beşiktaş yönetiminde değişim rüzgarları... İletişim sorumluğunu bırakan Adnan Dalgakıran'ın ardından Berkan Gocay, Erdal Torunoğulları ve Kemal Erdoğan'ın da görevleri değişiyor.
8.10.2020 Beşiktaş
Herkes onun çektiği resti konuşuyor
Herkes onun çektiği resti konuşuyor Beşiktaş'tan yıllık 3,8 milyon euro maaş alan Vida'nın 500 bin euro'luk indirimden vazgeçtiği belirtildi.
7.10.2020 Beşiktaş
Josef De Souza, Beşiktaş için yarın geliyor! Sıra Santon'da
Josef De Souza, Beşiktaş için yarın geliyor! Sıra Santon'da Her konuda anlaşma sağlanan Josef De Souza’ya pazartesi imza attırmayı planlayan Beşiktaş, Davide Santon için de çalışmalarını yoğunlaştırdı.
12.09.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı!
Beşiktaş, yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı! Beşiktaş, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Josef De Souza ile anlaştı. İstanbul'a davet edilen oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
8.09.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta transfer zirvesi!
Beşiktaş'ta transfer zirvesi! PAOK’a elenen Beşiktaş’ta yönetim Sergen Yalçın ile bir araya geldi. Transferde artık zaman kaybetmek istemeyen siyah-beyazlılarda detaylı bir görüşme gerçekleşti.
28.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta forvete yeni aday: Ze Luis
Beşiktaş'ta forvete yeni aday: Ze Luis Ze Luis için Porto’dan yanıt bekleyen siyah beyazlılar, diğer taraftan Patrik Schick için görüşmelerini sürdürüyor.
18.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, Bernard Mensah yarışında öne geçti!
Beşiktaş, Bernard Mensah yarışında öne geçti! Beşiktaş, Kayserisporlu yıldız Bernard Mensah’ın transferi için vites yükseltti.
13.08.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Erdal Torunoğulları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erdal torunoğulları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.