Gazete Vatan Logo
Süper Lig Valentine Rosier olmazsa Beşiktaş'ın 'B' planı Harit

Valentine Rosier olmazsa Beşiktaş'ın 'B' planı Harit

Rosier için tüm şartları zorlayan Beşiktaş'ta 'B' planının Amine Harit olduğu ortaya çıktı.

Valentine Rosier olmazsa Beşiktaş'ın 'B' planı Harit

Yönetici Erdal Torunoğulları, geçtiğimiz günlerde 24 yaşındaki Fransız sağ bekin menajerini İstanbul'a davet etmiş, "Kalmak istiyoruz" yanıtını alınca da Portekiz kulübü ile pazarlıklar sıklaşmıştı. İlk etapta 1 milyon Euro kiralama ücretinin yanında 3 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu teklif eden Beşiktaş, son olarak bir sonraki satıştan %15 pay içeren bir maddeyi de ekledi. Sporting'in sadece payın oranını ve satın alma opsiyonunu artırmaya çalıştığı belirtildi.

YENİ SAĞ BEK AMİNE HARİT OLABİLİR

Bu arada Bundesliga'dan küme düşen Schalke'de birçok oyuncuyla yollar ayrılırken sözleşmesi bulunanların da ayrılık isteğinde olduğu kaydedildi. Alman ekibinden daha önce Bentaleb ve Suat Serdar isimleri gündeme gelse de Kartal'ın gözünün Amine Harit'te olduğu, kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Faslı futbolcuyu kiralamak istediği belirtildi. 23 yaşındaki 10 numaranın menajeri, Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu N'Koudou'nun da menajerliğini yapıyor.

RUSLAR LARİN İÇİN YARIŞ HALİNDE

Öte yandan Beşiktaş'ta küllerinden doğan ve 45 maçta 23 gol, 5 asist kaydeden Cyle Larin, Kanada Milli Takımı'nda da gollerine devam ediyor. 26 yaşındaki forvet için şimdiden iki Rus ekibi Spartak Moskova ile CSKA Moskova yarışa girmiş durumda. 1 yıl daha sözleşmesi olan hücum oyuncusu için Beşiktaş masada yazılı teklif görmek istiyor.

SALİH UÇAN'DAN 3 YILLIK İMZA

Adı Beşiktaş'la anılan Salih Uçan da dün Alanyaspor'a veda etti. Sosyal medya üzerinden turuncu-yeşilli takıma teşekkür eden 27 yaşındaki orta saha sözlerini "Artık benim için bambaşka bir yolculuk başlıyor" diyerek bitirdi. Süper Lig için 2021-22 yaz transfer döneminin 10 Haziran Perşembe günü resmen başlamasının ardından Beşiktaş'ın Salih'i açıklaması bekleniyor. İmza 3 yıllık olacak. (Sabah)

Haberin Devamı

Valentine Rosier olmazsa Beşiktaşın B planı Harit