Evander derken sürpriz transfer! Galatasaray'ın yeni 10 numarası Almanya'dan geliyor
Evander derken sürpriz transfer! Galatasaray'ın yeni 10 numarası Almanya'dan geliyor 10 numara transferi için yoğun bir çaba sarf eden Galatasaray yönetimi her ne kadar Evander'le ilgilense de Sarı Kırmızılıların asıl hedefinin Bundesliga'da oynayan yıldız futbolcu olduğu ortaya çıktı. Leicester City'nin devreye girdiği 26 yaşındaki orta saha için görüşmelere başlandığı iddia edilirken, Okan Buruk'un da Faslı oyuncuyu çok istediği bildirildi.
31.08.2022 Galatasaray
Cassio Lincoln'den sonra Schalke'den G.Saray'a bir yıldız daha! 5 M.€ bonservis 2 M.€ maaş
Cassio Lincoln'den sonra Schalke'den G.Saray'a bir yıldız daha! 5 M.€ bonservis 2 M.€ maaş Galatasaray'da son dakika... Daha önce Schalke'den Cassio Lincoln'ü transfer ederek taraftarlarının alkışını toplayan Galatasaray, Bundesliga ekibinden bir yıldızı daha renklerine bağlamak üzere. Erden Timur'un Faslı futbolcu için 'Mavilere' 5 milyon euro teklif ettiği öğrenilirken, Sportif AŞ yöneticilerinin oyuncuya ise 2 milyon euro maaş verdiği belirtildi.
17.07.2022 Galatasaray
Valentine Rosier olmazsa Beşiktaş'ın 'B' planı Harit
Valentine Rosier olmazsa Beşiktaş'ın 'B' planı Harit Rosier için tüm şartları zorlayan Beşiktaş'ta 'B' planının Amine Harit olduğu ortaya çıktı.
8.06.2021 Süper Lig
'Evde kal' çağrısı yaptı, nargile kafede yakalandı!
'Evde kal' çağrısı yaptı, nargile kafede yakalandı! Bundesliga ekibi Schalke'de forma giyen Amine Harit, corona virüs nedeniyle dünyanın zorlu süreçten geçtiği günlerde örnek olması gerekirken fahiş bir hataya imza attı.
22.03.2020 Almanya