Ercan Güven: Kulüpler transferi falan bıraktılar tır doldurmakta yarışıyorlar
Ercan Güven: Kulüpler transferi falan bıraktılar tır doldurmakta yarışıyorlar Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremin ardından özellikle Süper Lig'in 4 büyük kulübü hakkında övgü dolu sözler kullanan spor yazarı Ercan Güven "Ortam müsait olsa “gururlanıyorum” bile diyeceğim onlarla. Nerede duracaklarını, ne yapacaklarını çok iyi bildiler." ifadelerini kullandı.
13.02.2023 Şampiy10
Ercan Güven: Volkan Demirel kalbini yapmacıksız koydu ortaya
Ercan Güven: Volkan Demirel kalbini yapmacıksız koydu ortaya Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye'ye seslenen Volkan Demirel göz yaşlarını tutamazken, genç teknik direktörün “Allah Rızası İçin yardım" sözleri ise kamuoyunu derin bir üzüntüye boğdu. Usta yazarlardan Ercan Güven "ondan hoşlanmayanlar dahil yüreği cız etmeyen bir kişi var mı?" ifadelerini kullanırken, Güven'in "Ağla Volkan Ağla… Bizim adımıza da. Hepimizin hüznü ve talebi o mesajda" satıları ise okuyucuların içine işledi.
7.02.2023 Süper Lig
Kuntz hakkında olay yaratan sözler! 'Yahu bırak rakamları ukalalık yapma...'
Kuntz hakkında olay yaratan sözler! 'Yahu bırak rakamları ukalalık yapma...' Türkiye'nin Portekiz'e dramatik bir sonla elenmesi ve Burak Yılmaz'ın milli takıma veda etmesinin ardından Milliyet yazarlarından Ercan Güven, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e tarihi bir çağrıda bulundu. İşte Güven'in Kuntz ifadeleri...
27.03.2022 Futbol