Engin Yıldırım

Engin Yıldırım

Son dakika Engin Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.020 engin yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm engin yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaza yapan tramvayların kara kutusu inceleniyor
Kaza yapan tramvayların kara kutusu inceleniyor Samsun'da dün çarpışan tramvayların kara kutusu olan RSE kayıtları incelemeye alındı. Büyükşehir Belediyesi Samulaş Hafif Raylı Sistem Genel Müdür Gökhan Beler, hem arızanın nedeninin hem de araçlar arasındaki bağlantıyı sağlayan konuşmaların kaydedildiği kayıtların incelendiğini ve bunun sonucunda da kazanın nedenini belirleyeceklerini dile getirdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç ise yaralı sayısının 48 olduğunu bunların 43’ünün taburcu edildiğini belirtti.
10.06.2023 Gündem
Türkiye ile Ermenistan arasında yeni başlangıç! Moskova'da kritik görüşme...
Türkiye ile Ermenistan arasında yeni başlangıç! Moskova'da kritik görüşme... 2009’da başarısızlıkla sonuçlanan ilk girişimin ardından Türkiye-Ermenistan ilişkilerinin düzeltilmesi için bugün yeni bir süreç başlıyor. Türkiye’nin Özel Temsilci atadığı Büyükelçi Serdar Kılıç ve Ermenistan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ruben Rubinyan ilk yüz yüze görüşme için Moskova’da buluşuyor.
14.01.2022 Dünya
İsim değişikliğiyle ilgili flaş karar! Trans birey...
İsim değişikliğiyle ilgili flaş karar! Trans birey... Yerel mahkemenin bir trans bireyin “cinsiyet değişikliği ameliyatı” olmadığı için isim değişikliği talebini reddetmesini AYM hak ihlali saydı ve yeniden yargılama istedi.
23.09.2021 Gündem
Abdullah Gül'den algı operasyonu!
Abdullah Gül'den algı operasyonu! Partiler 2023 seçimleri için çalışmalara başladı. Ankara kulislerinde seçim hareketliliği başladı. Muhalefet partileri ortak aday çıkarmak için görüşmelere başladı.
20.10.2020 Siyaset
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim açıklaması
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan erken seçim açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, şu anda Türkiye'de erken seçimi gerektirecek siyasal şartlar olmadığını belirterek, "Erken seçimi, herhangi birisi, herhangi bir parti ya da partiler isteyebilir ama bunun bir siyasal zemininin, rasyonalitesinin, bir takım gereklerinin olması lazım. Tabii bunun ikinci adımının olması gerekir, yani rasyonalitesi var, bunu parlamentoda sağlayacak bir aritmetiğin ortaya çıkması lazım. Ne rasyonalitesi vardır ne aritmetiği vardır, dolayısıyla erken seçim üzerinden bir tartışma yapmak beyhude bir çabadır. Açıkçası Türkiye'nin bu kadar zor sorunlarla boğuştuğu bir ortamda vakit kaybıdır diye düşünüyorum." dedi.
18.10.2020 Siyaset
Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın kardeşi ile ilgili flaş detay
Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın kardeşi ile ilgili flaş detay "Işıklar yanıyor" paylaşımıyla Türkiye gündemini meşgul eden Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın kardeşi hakkında önemli bir detay ortaya çıktı. Yıldırım'ın kardeşinin FETÖ soruşturması geçirdiği ifade edildi.
16.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan istifasını istedi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan istifasını istedi! Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın sosyal medya üzerinden yaptığı 'Işıklar yanıyor' paylaşımı çok konuşulmaya devam ediyor. Yıldırım tepki alan sözleri sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Çok arzu ediyorsan bu işi istifa edersin, gelirsin siyasetin içerisine girersin" sözleri gündeme damga vurdu.
15.10.2020 Gündem
İYİ Partili Ağıralioğlu: Yargı mensupları tweet atamazlar
İYİ Partili Ağıralioğlu: Yargı mensupları tweet atamazlar İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, "Yargı mensupları tweet atamazlar. Devlet kurumları, arasında tweet atarak kendi itibarına suikast etmez" dedi.
14.10.2020 Siyaset
Bakan Gül: Yüksek mahkeme üyesine yakışmaz
Bakan Gül: Yüksek mahkeme üyesine yakışmaz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Sosyal medya üzerinden yapılacak açıklamalar, hele yüksek mahkeme üyesine yakışmaz. Milletin vesayete de ihtiyacı yoktur. Vesayet çağrışımları ortaya çıkaracak söylemlerden başta hukukçuların kaçınması lazım" dedi.
14.10.2020 Gündem
Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım özür diledi!
Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım özür diledi! Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım, "Işıklar yanıyor" şeklindeki paylaşımı nedeniyle kamuoyundan özür diledi. Engin Yıldırım, dün gece paylaştığı mesajda maksadını aşan ifadeler kullanmış olmaktan dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, kasıtlı şekilde hukuk veya demokrasi dışı bir olguya atıf yapmasının söz konusu olamayacağını ifade etti.
14.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AYM üyesi Yıldırım'a tepki: Ona düşmezdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AYM üyesi Yıldırım'a tepki: Ona düşmezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) üyesi Engin Yıldırım'ın "Işıklar yanıyor" paylaşımına ilişkin, "Çok talihsiz bir açıklama. Bu talihsiz açıklamayı keşke yapmamış olsaydı. Kaldı ki bir üyenin üzerine böyle bir şey düşmezdi." dedi.
14.10.2020 Siyaset
AYM'den 'Işıklar yanıyor' paylaşımı açıklaması!
AYM'den 'Işıklar yanıyor' paylaşımı açıklaması! Anayasa Mahkemesi (AYM), "Anayasa Mahkemesinin herhangi bir üyesinin şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar Anayasa Mahkemesinin kurumsal görüşünü yansıtmaz" açıklamasında bulundu.
14.10.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan AYM üyesi Engin Yıldırım'ın paylaşımına tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan AYM üyesi Engin Yıldırım'ın paylaşımına tepki TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Darbeci reflekslerin gölgesindeki söylemler kabul edilemez. Bu ülkede darbeci karanlık kafaları aydınlatacak ışığın anahtarı tektir ve o da Aziz Milletimizin iradesidir. Gereken her durumda o irade sağduyu ile ışıkları açar ve lüzumsuzsa da kapar.
14.10.2020 Siyaset
Anayasa Mahkemesi olağanüstü toplanıyor
Anayasa Mahkemesi olağanüstü toplanıyor Anayasa Mahkemesi saat 14.00'te olağanüstü toplanacak. Toplantı, Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım'ın, sosyal medya paylaşımları nedeniyle gerçekleşecek.
14.10.2020 Gündem
Sosyal medyada 'Işık' polemiği! Tepkiler peş peşe geldi
Sosyal medyada 'Işık' polemiği! Tepkiler peş peşe geldi Gelen son dakika haberine göre, Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım'ın Twitter hesabından 'Işıklar yanıyor' diyerek paylaştığı fotoğraf tartışma konusu yarattı. AK Parti kanadından peş peşe tepkiler gelirken İçişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından 'Işıklarımız hiç sönmüyor' başlıklı fotoğraflar paylaşıldı.
14.10.2020 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nden herkesi ilgilendiren karar!
Anayasa Mahkemesi'nden herkesi ilgilendiren karar! Anayasa Mahkemesi, Vergi Usul Kanunu'nda yer alan "elektronik ortamda tebligatın, muhatabın elektronik adresine ulaştığı tarihi izleyen 5'inci günün sonunda yapılmış sayılacağı" kuralına yapılan itirazı reddetti.
26.11.2019 Gündem
Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine üye Recep Kömürcü seçildi
Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine üye Recep Kömürcü seçildi Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Engin Yıldırım'ın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle boşalacak başkanvekilliği için Anayasa Mahkemesi Genel Kurulunca seçim yapıldı.
8.10.2019 Gündem
Anayasa Mahkemesi 57 yaşında... Devletin zirvesi törende buluştu
Anayasa Mahkemesi 57 yaşında... Devletin zirvesi törende buluştu Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, yargı bağımsızlığının, demokratik hukuk devletinin olmazsa olmaz gereklerinden olduğunu belirterek, "Son yıllarda yaşadığımız tecrübeler, yargının sadece yasama ve yürütmeye karşı değil aynı zamanda her türlü paralel yapı ve oluşuma karşı da bağımsız olması gerektiğini göstermiştir." dedi.
25.04.2019 Siyaset
AYM tamamen sivillerden oluşacak
AYM tamamen sivillerden oluşacak Cumhurbaşkanı sisteminin referandumda geçmesi halinde, Anayasa Mahkemesi’nde tek değişiklik iki asker kökenli üyenin üyeliklerinin düşmesi olacak. Diğer üyeler aynı seçim yöntemiyle AYM’ye üye olmaya devam edecek.
13.02.2017 Siyaset
En fazla sigara tüketimi uzun yol şoförlerinde
En fazla sigara tüketimi uzun yol şoförlerinde Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda konuşan Manisa Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Osman Altıparmak, sigara tüketiminin en fazla olduğu meslek gruplarının başta uzun yol şoförleri ve fabrika işçileri olduğunu söyledi.
9.02.2017 Yaşam
5 gün sonra görevden alındı
5 gün sonra görevden alındı MANİSA İl Halk Sağlığı Müdürü Dr...
29.09.2021 Gündem
AYM, cinsel istismarda ‘15 yaş’ kuralını iptal etti
AYM, cinsel istismarda ‘15 yaş’ kuralını iptal etti Anayasa Mahkemesi, TCK’daki ‘15 yaşını tamamlamamış çocuklara yönelik her türlü cinsel davranışı’ istismar sayıp 8-15 yıl arası hapis öngören maddeyi iptal etti
29.09.2021 Gündem
Cinsel istismarda "15 yaş" kuralına iptal
Cinsel istismarda "15 yaş" kuralına iptal Anayasa Mahkemesi, Türk Ceza Kanunu'nun (TCK), çocuğun cinsel yönden istismarını düzenleyen 103. maddesinin birinci fıkrasındaki "15 yaşını tamamlamamış her çocuğa karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranışın cinsel istismar sayılacağına" ilişkin hükmü iptal etti. İptal kararı 6 ay sonra yürürlüğe girecek.
13.07.2016 Yaşam
Dershane kararının gerekçesi açıklandı
Dershane kararının gerekçesi açıklandı Anayasa Mahkemesi, dershanelerin dönüştürülmesine ilişkin kanunun iptaline ilişkin gerekçeli kararını yayımladı. Kararda dershanelerin doğurduğu sakıncalara karşı önlem almak yerine bu kurumların yasaklanmasının eğitim öğrenim hakkını ihlal ettiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
İptal kararı 5’e karşı 12 oyla verildi
İptal kararı 5’e karşı 12 oyla verildi AYM’nin dershanelerle ilgilikritik kararının 5’ekarşı 12 oyla alındığı öğrenildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Engin Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.