Engelli Kız

Engelli Kız

Son dakika engelli kız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan engelli kız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını engelli kız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Kız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli kız gelişmeleri de dahil olmak üzere 703 engelli kız haberi bulunmuştur. Tüm engelli kız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu Fırsatçılar rahat durmuyor, vatandaşları türlü türlü yöntemlerle dolandırmaya devam ediyor. Bu kez de Maltepe’de yaşayan engelli bir genç dolandırıcıların kurbanı oldu. Telefonuna gelen ‘ek gelir’ mesajındaki linke tıklayan genç, hayatının şokunu yaşadı. Bankadan kredi çeken gencin 185 bin lirası ise böyle buhar oldu.
8.12.2022 Yaşam
Ev sahibi ile kiracı arasında zam gerilimi! Kapı ve duvarları balyozla kırdı
Ev sahibi ile kiracı arasında zam gerilimi! Kapı ve duvarları balyozla kırdı Bağcılar’da kiracısıyla zam konusunda anlaşmazlık yaşayan ev sahibi Murat Ç., kiracısı Muhammet Güner’in eşi ve kardeşleriyle birlikte oturduğu evin kapısını ve duvarlarını balyozla kırdı. Kiracı Güner ise karakola giderek ev sahibinden şikayetçi oldu.
19.11.2022 Yaşam
5 yeğeni ve engelli kız kardeşini rehin aldı! 'Hesabıma 16 bin TL gönderin'
5 yeğeni ve engelli kız kardeşini rehin aldı! 'Hesabıma 16 bin TL gönderin' Antalya'da ailesiyle yaşadığı tartışma sonrası evde 5 yeğeni ve engelli kız kardeşini bıçakla rehin alan Ali A. (29), savcılık tarafından serbest bırakıldı.
13.07.2022 Yaşam
Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, 1 kişi vuruldu
Düğünde "saça dokunma" kavgasında engelli kız darp edildi, 1 kişi vuruldu Adana’da akrabasının düğününe giden bir ailenin down sendromlu kızının bir genç kızın saçına dokunması sonucu çıkan kavgada engelli kız darp edilince babası da olaya karışan bir kişiyi ayağından tabancayla vurdu.
30.06.2022 Yaşam
Kaybolan engelli genç kız bulundu!
Kaybolan engelli genç kız bulundu! Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan engelli Fatoş Rey (23) Datça’da bulundu.
20.06.2022 Yaşam
Zihinsel engelli kıza metruk binada toplu cinsel istismar!
Zihinsel engelli kıza metruk binada toplu cinsel istismar! Ankara'da 2019 yılında, o dönem 14 yaşında olan yüzde 50 engelli B.K. yaşı 18'den küçük bir grup tarafından kaçırılarak, metruk bir binada cinsel istismara uğradı. Tecavüzcülerden biri de 18 yaşından büyük olan Süphan Elekçi’ydi. Küçük kızın önce anneanne sonra da babasına durumu aktarmasının ardından, şikayet üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca beşi çocuk altı kişi hakkında "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçundan soruşturma açıldı.
2.12.2021 Yaşam
Zihinsel engelli kıza iğrenç istismar! Taksici yakalandı
Zihinsel engelli kıza iğrenç istismar! Taksici yakalandı Diyarbakır'da 16 yaşındaki zihinsel engelli D.K.'ye düğün salonunun önünden aracına alıp, cinsel istismarda bulunmakla suçlanan taksi şoförü C.Y. (47), polis tarafından yakalandı.
19.10.2021 Yaşam
Esra Erol'un programında skandal! 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı...
Esra Erol'un programında skandal! 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı... Esra Erol'un programına Sakarya Akyazı'dan katılan anne Melahat Oruç, 19 yaşındaki zihinsel engelli kızını bulmak için geldi. Ama öğrendikleriyle şoke oldu. Dini nikahlı evli olan Ahmet Kaymaz'ın kızına resmi nikah kıydığını öğrendi.
23.09.2021 Gündem
Engelli kızı cinsel istismara uğradı! 'Yıkıldım'
Engelli kızı cinsel istismara uğradı! 'Yıkıldım' Manisa'nın Salihli ilçesinde, 20 yaşındaki engelli kızın uygunsuz görüntülerini çekerek, sosyal medyada yayınladıkları, şantaj yaptıkları ve cinsel saldırıda bulundukları iddiasıyla haklarında dava açılan 3 sanığın tutuksuz yargılanmasına, baba Celal E.'den tepki geldi. Denizli'de yaşayan Celal E., "Çocuğuma bunları yapanların dışarıda gezmeleri, beni rahatsız ediyor. Engelli kızımı resmen tuzağa çekip, verdikleri uyuşturucuyla iğrenç şeyler yapmışlar. Bunlar arasında 'ağabey' dediği kişi de var. Baba olarak yıkıldım" dedi.
12.06.2021 Yaşam
Siirt Valiliği'nden engelli kız çocuğuna istismar açıklaması
Siirt Valiliği'nden engelli kız çocuğuna istismar açıklaması Siirt Valiliği, bazı basın ve yayın organlarında yer alan 'Siirt'te zihinsel engelli kız çocuğun güvenlik korucusu tarafından cinsel istismara uğradı' iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, "Yapılan adli soruşturmada mezkur olayın basında yer aldığı şekli ile suçun köy korucusu tarafından işlendiğine dair haberler kesinlikle gerçek dışı ve yalandır. 2003 doğumlu bir şahıs tarafından işlendiği ve tutuklanmış" denildi.
14.03.2021 Gündem
Canlı yayında şok detaylar! Baklava ile herkesi uyutup
Canlı yayında şok detaylar! Baklava ile herkesi uyutup Misafirliğe gittiği evin sahiplerini götürdüğü baklava ile uyutup, 16 yaşındaki engelli kızlarını kaçırdığı iddia edildi.
14.12.2020 Yaşam
İğrenç olay! Öz anne istismara sessiz kaldı!
İğrenç olay! Öz anne istismara sessiz kaldı! İzmir’de yaşayan baba M.G., engelli kızlarının istismara uğradığını bildiği halde istismarcı yeğeninden şikayetçi olmadığı iddiasıyla eşi A.G.’ye ayrı bir dava açtı. İstismarı gerçekleştiren sanığa 30 yıl hapis cezası verilirken, anne de olayı örtbas ettiği iddiasıyla ayrıca yargılanıyor. Eşine boşanma davası da açan baba M.G., kızının velayetini almak istiyor.
19.10.2020 Yaşam
Bursa'da sel: 2 kişi hayatını kaybetti
Bursa'da sel: 2 kişi hayatını kaybetti Bursa’nın Kestel ilçesinde sel suları bir köyde hayatı felç etti. 24 yaşındaki engelli kız sel sularında evinden dışarı çıkamayarak hayatını kaybetti. Kestel ilçesinde 5 kişinin sel sularına kapılıp kaybolduğu ihbarı üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı. İçişleri Bakanı Soylu: (Bursa'daki sel felaketi) 1 kişi bulundu, 5 kişi kayıp. Arama çalışmaları devam ediyor. Deredeki debi seviyesi yağmurdan dolayı çok yüksek.
21.06.2020 Gündem
Bursa'da ilginç olay! Kızını eve götürmek isterken...
Bursa'da ilginç olay! Kızını eve götürmek isterken... Bursa'da evden kaçan engelli kızını eve götürmeye çalışan baba ve ağabeyi, "kız kaçırıyorlar" diye polise şikayet ettiler.
10.02.2020 Yaşam
Tiyatrocu Nedim Saban otizmi anlattı: Hepimiz Kıvanç Tatlıtuğ olamayız
Tiyatrocu Nedim Saban otizmi anlattı: Hepimiz Kıvanç Tatlıtuğ olamayız Tiyatro yönetmeni Nedim Saban, Meclis’te oluşturulan araştırma komisyonunda otistik bir gencin başrolde olduğu tiyatro oyunu hakkında bilgi verdi. Saban, konu otizm olunca bazı markaların uzak durduğunu belirterek “Sağlıklı Türk kuşağı algısı, markaları açısından çok önemli. Hepimiz Kıvanç Tatlıtuğ olamayız” dedi.
18.10.2019 Gündem
Öğrencilere cinsel istismar iddiası... 26 yıl hapis alan sanık tahliye edildi
Öğrencilere cinsel istismar iddiası... 26 yıl hapis alan sanık tahliye edildi İzmir'in Bornova ilçesinde, özel bir okulda eğitim gören zihinsel engelli 3 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada, 26 yıl 4 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılan usta öğretici Şevket G. (64), İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesi'nce tahliye edildi.
12.10.2019 Yaşam
Zihinsel engelli kıza dehşeti yaşattı!
Zihinsel engelli kıza dehşeti yaşattı! Van'da yüzde 25 zihinsel engelli 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Ö.B. (69), nitelikli cinsel istismar suçundan 20 yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçunda da 3 yıl olmak üzere toplam 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.10.2019 Yaşam
Aydos Ormanı'nda kan donduran vahşet
Aydos Ormanı'nda kan donduran vahşet İstanbul Sultanbeyli’de geçtiğimiz cuma günü kaybolan işitme engelli Abdulkadir Elgeni’nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gencin, zihinsel engelli biri kız iki genç tarafından boğazı kesilerek yakıldığı belirlendi.
16.08.2019 Dünya
Engelli arkadaşının ayakkabılarını bağlayan öğrenciyi müdür alnından öptü
Engelli arkadaşının ayakkabılarını bağlayan öğrenciyi müdür alnından öptü Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir ortaokul öğrencisi, okulda engelli kız arkadaşının ayakkabısının çözülen bağcıklarını bağladı. Olayı görüp duygulanan okul müdürü, arkadaşına yardımcı olan öğrenciyi alnından öperken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
25.11.2018 Yaşam
FETÖ/PDY bağlantılı cinsel istismar davasında karar
FETÖ/PDY bağlantılı cinsel istismar davasında karar Erzurum'da 15 yaşındaki zihinsel engelli kız çocuğuna cinsel istismar olayına ilişkin soruşturmayı, olaya FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kardeşi ve yeğeni de karıştığı için kapattıkları iddiasıyla yargılanan ve aralarında 3 emniyet müdürü ile bir emniyet amirinin de bulunduğu 16 polisten 8'i, 6 yıl 3 ay ile 25 yıl arasında değişen hapis cezalarına mahkum edildi.
7.11.2018 Yaşam
O sapık yakalandı! 12 yaşındaki engelli kız çocuğuna...
O sapık yakalandı! 12 yaşındaki engelli kız çocuğuna... Şanlıurfa'da kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıs sağlık kontrolü için hastaneye getirildiği sırada ise vatandaşlar linç girişiminde bulundu.
14.10.2018 Yaşam
Engelli kız çocuğuna cinsel istismarın zanlısı yakalandı!
Engelli kız çocuğuna cinsel istismarın zanlısı yakalandı! Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, zihinsel engelli 12 yaşındaki kız çocuğuna sokakta cinsel istismarda bulunan E.K. (47), polis tarafından yakalandı. Sağlık kontrolüne götürülen E.K.'ye hastane girişinde vatandaşlar linç girişiminde bulundu.
13.10.2018 Gündem
76 yaşındaki kadına saldıran ‘sapık’ PKK’lı çıktı!
76 yaşındaki kadına saldıran ‘sapık’ PKK’lı çıktı! Adana'da girdiği evde bulunan 76 yaşındaki kadına cinsel tacizde bulunan şahıs ve ona yardım eden bir çocuğu polis, kurduğu özel ekiple 45 güvenlik kamerasını inceleyerek yakaladı. Zanlının bölücü terör örgütü PKK propagandasını yapmaktan suç kaydı bulunduğu da öğrenildi.
4.08.2018 Yaşam
Mahalleli sokağa döküldü! 'Cinayet işlemedi namusunu temizledi'
Mahalleli sokağa döküldü! 'Cinayet işlemedi namusunu temizledi' BURSA'da, geçtiğimiz günlerde engelli kız kardeşine tecavüz ettiği iddiasıyla arkadaşını öldürmek suçundan tutuklanan Yusuf Parlak'ın salıverilmesi için mahalleli sokağa döküldü. Anne Aynur Parlak yaptığı açıklamada, "Oğlum dayanamadı namusunu temizledi, cinayet işlemedi. Ben Yusuf'umu istiyorum" dedi.
12.07.2018 Yaşam
Acı haberi yemin ederken öğrenmişti... CHP'li vekilin gözyaşları
Acı haberi yemin ederken öğrenmişti... CHP'li vekilin gözyaşları CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) yemin töreni sırasında hayatını kaybettiğini öğrendiği engelli kız kardeşi Arzu Arslan'ı (40) cemevindeki törende, gözyaşları arasında memleketi Erzincan'a uğurladı. Arzu Aslan gibi bedensel ve zihinsel engelli ikizi Elif Arslan, kardeşinin cenaze töreninde gözyaşı döktü.
9.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Kız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli kız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.