Enflasyon Açıklaması

Enflasyon Açıklaması

Son dakika enflasyon açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enflasyon açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enflasyon açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enflasyon Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enflasyon açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 834 enflasyon açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm enflasyon açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin bir şekilde düşmeye başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açıklanan enflasyon rakamları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bakan Şimşek, enflasyonun keskin bir şekilde düşmeye başlayacağını ifade etti.
3.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması! Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunda yıllık enflasyonun gıda alt grubunda gerilerken temel mal ve hizmetlerde daha belirgin olmak üzere diğer gruplarda yükseldiği ifade edildi. Aylık bazda hizmet, gıda ve temel mallar fiyat artışları ile öne çıkan gruplar olduğu bildirildi.
4.04.2024 Ekonomi
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu TÜİK Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tükettici fiyatları aylık 3.16 artış gösterirken yıllık 68,50 olarak açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Aylık enflasyon, öngörümüz doğrultusunda mart ayında geriledi. Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
3.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı şekilde aşağı çekmek istiyoruz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı şekilde aşağı çekmek istiyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Enflasyonla mücadele mesajı veren Bakan Şimşek, 'Enflasyonu kalıcı şekilde aşağı çekmek istiyoruz. Enflasyondan en çok etkilenenler sabit gelirlilerdir. Maliye politikası enflasyonun düşüşü için ne gerekiyorsa yapacak.' dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon açıklaması!
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul’da DEİK tarafından düzenlenen Türkiye-Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu'nda açıklamalarda bulundu.
16.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarını değerlendirdi.
5.02.2024 Ekonomi
TÜİK'ten 'algılanan enflasyon' açıklaması
TÜİK'ten 'algılanan enflasyon' açıklaması Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), algılanan enflasyon ile tüketici fiyat endeksi (TÜFE) arasındaki farklılığa ilişkin, "Tüketicinin enflasyon tahmini ile TÜFE'nin farklılaşması son derece doğaldır. Algılanan enflasyon ile TÜFE arasındaki oransal fark Avrupa Birliği ülkelerinde 5 ile 6 kata kadar çıkarken, ülkemizde bu farklılaşma çok daha düşüktür" açıklamasını yaptı.
24.01.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışı seyahatlerinin neredeyse hepsinde ana gündem maddelerinden birinin yeşil ve dijital dönüşüm olduğunu belirterek, “Biz hiç kimseden kaynak istemedik. Hiç kimseden para istemedik. Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok” dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Kripto paralarda hızlı yükseliş
Kripto paralarda hızlı yükseliş Kripto para birimleri Fed'in faiz artırım patikasının sona erip düşüş bandına gireceği beklentisiyle yükselişe geçti.
4.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek enflasyon verilerini değerlendirdi. Bakan Şimşek, çekirdek enflasyondaki düşüş cesaret verici olduğunu belirtti.
4.12.2023 Ekonomi
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık Diyarbakır'da Aile Sağlığı Merkezi'ne giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bilgisayar ve klima motorlarının da bulunduğu yaklaşık 200 bin liralık malzeme çaldı.
7.09.2023 Yaşam
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Şimşek "Bundan sonra ücret düzenlemeleri hedef enflasyona göre yapılacak" dedi.
7.09.2023 Ekonomi
Emekli maaşlarıyla ilgili hükümetten flaş açıklama! Tarih verildi
Emekli maaşlarıyla ilgili hükümetten flaş açıklama! Tarih verildi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, milyonlarca kişinin merakla beklediği emekli maaşlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
7.09.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'dan enflasyon açıklaması
Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'dan enflasyon açıklaması Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'dan dikkat çeken enflasyon açıklaması geldi. Erkan, "Sıkılaştırıcı para politikasının 2024 yılında meyvelerini vermesiyle enflasyon beklentilerinin kontrol altına alınacağını öngörüyoruz" diye konuştu.
7.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Akbelen ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçici veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı parçalı bulutlu havalara güvenerek fitne yelkenlerini şişirmek isteyenler yine hüsrana uğrayacaklardır" diye konuştu.
7.08.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: 2024 yılı ortasından itibaren düşmeye başlayacak
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: 2024 yılı ortasından itibaren düşmeye başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonun temmuzda yıllık yüzde 47,8 ile piyasa beklentileriyle uyumlu gerçekleştiğini belirterek, "2024 yılı ortasından itibaren yıllık enflasyon düşmeye başlayacak. Politikalarımızın temel amacı orta vadede enflasyonu kalıcı olarak tek hanelere indirmektir" dedi.
3.08.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den CNN Türk'te flaş enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den CNN Türk'te flaş enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati enflasyon ne zaman düşer sorusuna, " Enflasyon ile mücadelemiz batının yaptığı gibi çok sert, sonu ne olursa olsun, insanlar işsiz kalsın anlayışının dışında. Tek haneli enflasyon ile ilgili, çok sert olarak değil kademeli olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini söylüyoruz' dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den döviz ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den döviz ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
6.05.2023 Ekonomi
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı ECB, beklendiği gibi Mayıs ayı politika toplantısının ardından politika faiz oranlarını 25 baz puan artırdığını duyurdu. oranlar şu anda Kasım 2008′den bu yana görülmeyen seviyelerde.
4.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: 'Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz'
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: 'Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz' Turkuvaz Medya Grubu tarafından düzenlenen “İstanbul Finans Merkezi Zirvesi" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin katılımı ile gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 300 milyar dolar vaadine tepki gösteren Bakan Nebati, “Şimdi 300 milyar dolar buldum dedi, bulacağıma dönüştü, sen 300 dolar bulamazsın bu gidişle. Günlük söylemlerinizle vatandaşımız size destek vermeyecek” dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Depremde en riskli bölge ama kentsel dönüşüm başvurusunda sonuncu! 'Kaçış yok çünkü sağlam bir yer'
Depremde en riskli bölge ama kentsel dönüşüm başvurusunda sonuncu! 'Kaçış yok çünkü sağlam bir yer' Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyası sonrası Adalar’dan yapılan başvuru sayısı tartışmalara neden oldu.
4.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
2.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enflasyon Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enflasyon açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.