Enerji Fiyatları

Enerji Fiyatları

Son dakika enerji fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enerji fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enerji fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enerji Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enerji fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.230 enerji fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm enerji fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması
Elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 'Elektrik ve doğal gazda seçimden sonra yüzde 150- 200 arası zam bekleyebiliriz' dedi iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız Türk-Arap Ekonomik Forumu’nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enerji konusunda, az yatırım yapılıyor. Bunun sonucu olarak enerji fiyatlarının yüksek kalacağını görünüyor. Onun için daha iyi işbirlikleri yapmamız gerekiyor” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken büyüme ve enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken büyüme ve enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te yabancı yatırımcılarla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Şimşek burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin yatırım planlarını anlattı.
22.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı bir TV programında Orta Vadeli Program ve enflasyon gelişmeleri, memur ve emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeye ilişkin de tarih verdi. Yılmaz ayrıca son günlerde çok konuşulan kıdem tazminatı ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
24.09.2023 Ekonomi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi IMF, yeni bir raporda ABD'nin bu yıl bir resesyondan kaçınabileceğini belirterek Fed'in faiz oranlarını tekrar yükselterek gelecek yılın sonlarına kadar orada tutması gerektiğini söyledi.
27.05.2023 Ekonomi
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz yüksek gelirli ülkeler ligine çıkmak AK Parti Bingöl Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, CNN Türk ekranlarında soruları yanıtladı. Yılmaz "Türkiye kalkınmakta olan ve gelişmiş olma ülke iddiasını ortaya koymuş durumda. Alt gelirden üst orta ligine yükseldi Türkiye. Katma değeri yüksek sektörlerde atılım yaparak ihracatı köklü şekilde değiştirerek, kişi başına geliri 13 bin doların üzerine çıkarınca gelişmiş, yüksek gelirli ülkeler ligine atlamış oluyorsunuz" dedi.
18.04.2023 Gündem
Bakan Nebati'den İFM açıklaması: Bölgesel bir güç olacak şekilde hazırlandı
Bakan Nebati'den İFM açıklaması: Bölgesel bir güç olacak şekilde hazırlandı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRT Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İstanbul Finans Merkezi ile ilgili açıklama yapan Bakan Nebati, "Bölgesel bir güç olmaya aday olarak burası hazırlandı." dedi.
17.04.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması! Merkez Bankası’nın Şubat enflasyonu değerlendirmesinde gıda fiyatlarının sebze, kırmızı et ile süt ve süt ürünleri öncülüğünde yüksek bir oranda artmaya devam ettiğini belirtildi.
6.03.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan deprem sonrası kritik açıklama!
Merkez Bankası'ndan deprem sonrası kritik açıklama! Merkez Bankası PPK toplantı özetinde deprem felaketi sonrasında iktisadi faaliyete ilişkin göstergeler üzerinde belirsizlik oluştuğu, depremin doğrudan etkilerinin yanında, yeniden inşa faaliyetleri ve uygulanan destekleyici politikalar kanalıyla dolaylı etkilerinin zaman içinde değişen çeşitli sektörel ve bölgesel yansımaları olacağı belirtildi.
2.03.2023 Gündem
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi İngiltere’de yarım milyon kişi enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında maaşlarına zam talebiyle iş bırakarak, ülkedeki son 10 yılın en büyük grevine imza attı.
1.02.2023 Dünya
Merkez Bankası'ndan Bakan Nebati'ye 'açık mektup'
Merkez Bankası'ndan Bakan Nebati'ye 'açık mektup' Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), hükumet adına, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye 'açık mektup' gönderdi. Mektupta, "TCMB, 2023 yılında Liralaşma Stratejisi'ni tüm unsurlarıyla veri odaklı ve etki analizlerine dayalı olarak kararlılıkla uygulamaya ve geliştirmeye devam edecektir" denildi.
31.01.2023 Gündem
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon tahmini!
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon tahmini! TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu Enflasyon Raporu 2023-I Bilgilendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunarak,"Enflasyondaki düşüş ile birlikte fiyatlama davranışlarının ekonomik temellerle uyumlu hale geldiğini göreceğiz. 2023 yılında enflasyonun tahminlerimizle uyumlu seviyelerle gerçekleşmesi için tüm politikalarımızı kararlılıkla uygulayacağız." dedi.
26.01.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kocaeli İş Dünyası Buluşması toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Aralık ayı enflasyon raporunu açıkladı. Raporda, enflasyonun tüm alt gruplarda düşüş gösterdiği vurgulandı. Enerji fiyatlarındaki gerilemenin Üretici Fiyat Endeksi'nin düşüşünde etkili olduğu belirtildi.
4.01.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati enflasyon rakamları hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, Orta Gelirliye Konut Projesi'nin detaylarını paylaşarak, "Son hazırlıklarımızı yaptık. Oldukça güçlü bir kampanya olacak. Kredi faiz oranı yüzde 1'in altında olacağını söyleyeyim" ifadelerini kullandı.
3.01.2023 Ekonomi
Enerji fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Zamsız bir kış mümkün
Enerji fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Zamsız bir kış mümkün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı canlı yayında enerji fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, "Zamsız bir kış mümkün. Bu kış enerji fiyatlarında herhangi bir artış öngörmüyoruz." ifadelerini kullandı.
2.01.2023 Ekonomi
Merkez Bankası TL ve faiz açıklaması!
Merkez Bankası TL ve faiz açıklaması! Merkez Bankası toplantı özetinde parasal aktarım mekanizmasının etkinliğini destekleyecek araçların kararlılıkla kullanılmaya devam edileceği ve fonlama kanalları başta olmak üzere tüm politika araç setinin liralaşma hedefleriyle uyumlu hale getirileceği kaydedildi.
29.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe sunumunda açıklamalarda bulunuyor. Enflasyondaki son duruma ilişkin konuşan Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, küresel emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve beklentilerde görülecek iyileşmelerle birlikte gerek tüketici gerek üretici enflasyonunda düşüşler devam edecektir. Her ay bu düşüşler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan Nebati EYT'deki son duruma ilişkin olarak ise, "EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak titizlikle yürütüyoruz. Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan enflasyon mesajı
Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan enflasyon mesajı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, “Merkez Bankası olarak fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmek temel amacımız doğrultusunda, enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elimizdeki tüm araçları liralaşma stratejisi çerçevesinde kararlılıkla kullanmaya devam edeceğiz” dedi. 
2.12.2022 Ekonomi
Enflasyonla ilgili flaş açıklama geldi! Kavcıoğlu duyurdu
Enflasyonla ilgili flaş açıklama geldi! Kavcıoğlu duyurdu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "2022 yıl sonu enflasyon tahminini 4,8 puanlık güncelleme ile yüzde 60,4'ten yüzde 65,2'ye, 2023 yıl sonunu tahminimizi ise 3,1 puanlık güncelleme ile yüzde 19,2'den yüzde 22,3'e güncelledik" dedi.
25.11.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Kasım 2022 Merkez Bankası faiz kararı ne kadar, yüzde kaç?
Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? Kasım 2022 Merkez Bankası faiz kararı ne kadar, yüzde kaç? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. TCMB Para Politikası Kurulu politika faizi tek haneye düşürüldü. İşte, 24 Kasım TCMB PPK toplantısı sonrası Merkez Bankası faiz kararı...
24.11.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 10,5’ten yüzde 9’a indirilmesine karar verdi.
24.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı Doğal gaz fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Aralıkta doğal gazda fiyat değişikliği olmayacak" dedi.
18.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enerji Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enerji fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.