En Güçlü

En Güçlü

Son dakika en güçlü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en güçlü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en güçlü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Güçlü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en güçlü gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.246 en güçlü haberi bulunmuştur. Tüm en güçlü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protesto
ABD Kongresi'nde Rashida Tlaib'den tek kişilik dev protestoABD Kongresinin önemli isimlerinden Senatör Bernie Sanders ile eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Kongre'ye hitap eden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya sert sözlerle tepki gösterdi. Tlaib'in, Netanyahu'nun konuşması boyunca elinde tuttuğu "savaş suçlusu" yazan küçük bir pankart da zaman zaman kameralara yansıdı ve sosyal medyada büyük destek topladı.
24.07.2024Dünya
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?ABD seçimleri için heyecan dorukta. ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık seçiminden çekildi. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump'ın rakibi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman yapılacak, başkan adayları kimler?
23.07.2024Gündem
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleşti
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleştiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından, Demokrat Partinin seçim yolunun hangi prosedürlerle şekillenebileceği sorusu gündem oldu.
21.07.2024Dünya
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacak
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10 gün sonra, yani temmuz ayı sonunda 15 bin, ağustosta 20 bin konutumuzu süratle tamamlayacağız. Her ay böyle 25-30 bin konutumuzu etap etap tamamlayacağız" dedi.
20.07.2024Gündem
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'te
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'teBaşıboş sokak köpekleri ile ilgili tartışmalar sürüyor. Bu konuyla ilgili olarak yeni bir adım daha atılıyor. AK Parti'nin başıboş sokak köpeklerine ilişkin hazırladığı teklif, bugün Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştırCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "15 Temmuz gecesi, milletimiz sadece bir darbe girişimini değil, aynı zamanda demokrasimize ve bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır." açıklamasında bulundu.
15.07.2024Gündem
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yok
İş dünyasından 15 Temmuz mesajları: Milli iradenin üstünde güç yokİş dünyasının önde gelen temsilcileri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıldönümünde daha güçlü bir Türkiye için milli irade, birlik, beraberlik ve istikrar mesajları verdi.
15.07.2024Ekonomi
Dışişleri'nden Donald Trump'a yönelik saldırıya kınama
Dışişleri'nden Donald Trump'a yönelik saldırıya kınamaDışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "ABD eski Başkanı ve yapılacak seçimlerde Başkan adaylarından olan Donald Trump’a, Pensilvanya eyaletindeki kampanya etkinliği sırasında düzenlenen saldırıyı en güçlü biçimde kınıyoruz" denildi.
14.07.2024Gündem
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldı
İstanbul Havalimanı'nda "direnişin" sergisi ziyarete açıldıFETÖ'nün hain darbe girişimi karşısında Türk halkının iradesini gösteren fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Sergisi" İstanbul Havalimanı'nda açıldı.
12.07.2024Gündem
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyiz
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Dünyanın en güçlü savunma örgütünün üyeleri olarak bizler, en acil küresel sorunlardan biri olan Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyiz. İsrail'in katliamları durdurulmalı ve daha fazla kan dökülmesi engellenmelidir.” dedi.
9.07.2024Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyiz
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Toplantısı'nda konuştu.
9.07.2024Gündem
Türkiye Sigorta'dan 6 ayda 50,4 milyar lira prim üretimi
Türkiye Sigorta'dan 6 ayda 50,4 milyar lira prim üretimiTürkiye Sigorta, 2024'ün ilk yarısında yüzde 107 büyüyerek 50,4 milyar lira prim üretti.
9.07.2024Ekonomi
Emekli maaşlarına düzenleme! AK Parti'den son dakika açıklaması geldi
Emekli maaşlarına düzenleme! AK Parti'den son dakika açıklaması geldiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşına yönelik, "Emekli konusu ile ilgili çalışılıyor. Çalışma devam ediyor, herhangi bir karar verilmiş değil. OVP'nin korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
8.07.2024Gündem
Van Dijk, Barış Alper Yılmaz'a övgü yağdırdı: Ele avuca sığmaz bir oyuncu
Van Dijk, Barış Alper Yılmaz'a övgü yağdırdı: Ele avuca sığmaz bir oyuncuBarış Alper Yılmaz maç boyunca dünyaca ünlü savunmacı Van Dijk'a zor anlar yaşattı. Hollandalı stoper, 90 dakikanın ardından milli oyuncumuzu övdü.
7.07.2024Şampiy10
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyüekşi, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezanın kabul edilemez olduğunu söyledi. Büyükekşi, "UEFA Etik ve Disiplin Komitesi tarafından oyuncumuz Merih Demiral'a verilen iki maçlık cezayı kabul edilemez , hukuk dışı ve siyasi bir karar olarak görüyoruz." dedi.
5.07.2024Süper Lig
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmaz
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmazSpor camiası, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral ile ilgili cezasının ardından çok sayıda tepki paylaşımında bulundu.
5.07.2024Süper Lig
Emekli ve memur milyonlar nefesini tuttu! Zam oranı ortaya çıktı! İşte en düşük emekli ve memur maaşı
Emekli ve memur milyonlar nefesini tuttu! Zam oranı ortaya çıktı! İşte en düşük emekli ve memur maaşıMemur ve emekli milyonlarca kişi nefesini tuttu. Memur ve emeklilerin yeni zam oranlarının belli olmasına iki gün kaldı. Çarşamba günü enflasyon rakamları belli olacak. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere refah payı verilmesiyle ilgili bir çalışma olmadığını söyledi. Peki son açıklamaların ardından zam oranları ne olacak. En düşük emekli maaşı için en güçlü tahmin ne? İşte detaylar...
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Aile milletin omurgasıdır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Aile milletin omurgasıdırTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Aileyi korumak milli bir ödevdir, milli bir yükümlülüktür, sorumluluktur. Türk toplumunun en güçlü yapısını inşallah bundan sonraki nesillere en kuvvetli şekilde aktarmak boynumuzun borcudur.” dedi.
25.06.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Babalar Günü dolayısı ile bir mesaj paylaştı. Emine Erdoğan, 'Evlatlarını vatan toprağına emanet eden babalarımızı hürmetle anıyor, hepimize sevginin sınırsız olduğunu gösteren Koruyucu Babalarımıza gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.
16.06.2024Gündem
Jose Mourinho futbolcuları etkiledi
Jose Mourinho futbolcuları etkilediFenerbahçe’de Mourinho etkisi futbolculara da yansıdı. Yeni transferlerle kadronun daha da güçleneceğini düşünen birçok isim formayı kapmak için çalışmalara erken başlarken, herkes Portekizli çalıştırıcının gözüne girmek için ekstra çaba harcıyor.
16.06.2024Şampiy10
Mehmet Kasapoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajı
Mehmet Kasapoğlu'ndan Kurban Bayramı mesajıÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, milletimizin birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı.
15.06.2024Gündem
Dijital piyasalara düzenleme geliyor: Rekabet ihlaline anında müdahale edilecek
Dijital piyasalara düzenleme geliyor: Rekabet ihlaline anında müdahale edilecekDijital piyasalara düzenleme geliyor. Piyasayı domine eden Google, META, YouTube ve birçok platformun rekabet ihlali yaratan uygulamaları 4054 sayılı kanunda yapılacak değişiklikle son bulacak. Yeni düzenleme ile dijital Pazar kuralları önceden belirlenecek, bu kurallara uymayan platformlar Rekabet Kurumu tarafından doğrudan cezalandırılacak. Dijital Piyasaların Düzenlemesi ve Değişiklik Yapılması ile ilgili kanun yürürlüğe girdiğinde, telefonlar satılırken içinde yüklü olan dijital platformlar seçenekler halinde vatandaşlara sunulmak zorunda olacak.
14.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

En Güçlü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en güçlü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.