En Düşük Memur Emeklisi Maaşı

En Düşük Memur Emeklisi Maaşı

Son dakika en düşük memur emeklisi maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en düşük memur emeklisi maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en düşük memur emeklisi maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Düşük Memur Emeklisi Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en düşük memur emeklisi maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 en düşük memur emeklisi maaşı haberi bulunmuştur. Tüm en düşük memur emeklisi maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEMUR MAAŞI 2024 | En düşük memur maaşı ne kadar oldu (Ocak 2024)? 2024 memur zammı yüzde kaç, memurlar 2024 Ocak’ta ne kadar zam alacak?
MEMUR MAAŞI 2024 | En düşük memur maaşı ne kadar oldu (Ocak 2024)? 2024 memur zammı yüzde kaç, memurlar 2024 Ocak’ta ne kadar zam alacak? Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı belli oldu. 2024'ün ilk altı ayında yüzde 15, ikinci altı ayında yüzde 10, 2025'in ilk altı ayında yüzde 6 ve ikinci altı ayında yüzde 5 zam yapılacak. Peki, en düşük memur maaşı ne kadar olacak, 2024 memur zammı yüzde kaç?
1.09.2023 Memur
Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı? Nisan ayı memur enflasyon farkı kaç olur?
Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı? Nisan ayı memur enflasyon farkı kaç olur? Nisan ayına az bir süre kala memura ek zam konusu gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl ara zam ile birlikte asgari ücret 5.500 TL'ye yükselirken 2023 yılı ile 8 bin 500 TL'ye yükseldi. Yeni zamların ardından emekliler ve memurlar ara zam hakkında araştırmalara başladı. Peki, Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı?
17.03.2023 Memur
Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş!
Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş! Memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisinin gözü 2023 yılının ocak ayına çevrildi. Yılın sonuna yaklaşılırken, emekliye yapılacak zam da merak edilen konular arasında yer alıyor. TÜİK tarafından açıklanacak aralık ayı enflasyonu ile birlikte SSK ve Bağkur emeklisinin zam oranı netleşecek, memur emeklisinin alacağı enflasyon farkı da belli olacak. Peki, Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş!
26.12.2022 Emekli
Düz Memur Maaşları 2023: En yüksek, en düşük düz memur maaşı ne kadar? Düz memurlar ne kadar maaş alıyor?
Düz Memur Maaşları 2023: En yüksek, en düşük düz memur maaşı ne kadar? Düz memurlar ne kadar maaş alıyor? Son 6 ayına ait enflasyon verileriyle memur maaşları belli olur. Memurlara yüzde 5 ile 10 arasında aynı zamanda refah payı verilir. Memur ve emekliler maaşlarına toplu sözleşme zammına ek yüzde enflasyon farklı alacak. Peki, en yüksek, en düşük düz memur maaşı ne kadar? Düz memurlar ne kadar maaş alıyor?
23.12.2022 Memur
SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam! İşte yeni aylıkları...
SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam! İşte yeni aylıkları... SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarına zam geldi! Yeni maaşlar belli oldu. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Haziran ayında enflasyon yıllık yüzde 78.62 aylık olarak da yüzde 4,95 gerçekleşti. 6 aylık değişim ise yüzde 42,35 oldu. 14 milyon emeklinin maaşlarına yapılacak zam oranı da böylelikle belli oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin zamlı maaşları bu ay itibarıyla hesaplara geçecek. İşte SGK ve Bağ-Kur emekli zam oranı ve yeni zamlı emekli maaşları...
4.07.2022 Emekli
En düşük memur emeklisi maaşı ne kadar oldu? İşte memur emeklisi temmuz zammı ve maaşlara yansımaları!
En düşük memur emeklisi maaşı ne kadar oldu? İşte memur emeklisi temmuz zammı ve maaşlara yansımaları! Milyonların gözü kulağı TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon verilerindeydi. Ve belli oldu! Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte 2022 yılının ilk 6 ayını kapsayan enflasyon oranı belli oldu! 6 aylık enflasyon oranının ortaya çıkmasıyla birlikte memur, memur emeklisi, sözleşmeli personel işçi ve bağkur emeklilerinin alacakları zam oranları da ortaya çıktı. Özellikle memur emeklileri en düşük memur emeklisi maaşının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki, Memur emeklisi ne kadar maaş alacak? En düşük memur emeklisi maaşı ne kadar oldu? İşte memur emeklisi temmuz zammı ve maaşlara yansımaları!
4.07.2022 Emekli
Memur ve emekli maaşlarına zam! Ve belli oluyor, yüzde 40'ı geçecek...
Memur ve emekli maaşlarına zam! Ve belli oluyor, yüzde 40'ı geçecek... Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. Ve bugün belli oluyor. Yılın ikinci yarısı için geçerli olacak temmuz zammı, TÜİK'in haziran ayı enflasyon oranı TÜFE açıklaması sonrası kesinleşecek. TÜİK bugün haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Açıklanacak rakamla memur ve emeklilerin yılın ikinci yarısı için alacağı enflasyon farkı da netlik kazanacak. Enflasyon beklentilerine göre birçok maaşla birlikte ek zamlı yeni emekli, memur ücret hesaplamaları ve sosyal yardım ödemelerini hesaplandı. İşte enflasyon beklentilerine göre ayrı ayrı tüm zam oranı ve maaş hesaplamaları...
4.07.2022 Çalışma Hayatı
Memur ve emekliye çifte zam! Ek ödeme müjdesi! Ve oran verildi! Tek tek hesaplandı! En düşük yeni maaş...
Memur ve emekliye çifte zam! Ek ödeme müjdesi! Ve oran verildi! Tek tek hesaplandı! En düşük yeni maaş... Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına çifte zam geliyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına gelecek zam oranı belli oldu. Memur ve emeklilerin yeni zamlı maaşları tek tek açıklandı. Emekli ve memur Temmuz zammı 2022 için beklenen gün geldi. Pazartesi günü emekli ve memur maaşları başta olmak üzere birçok kalemde gelirleri belirleyecek Haziran ayı enflasyon oranı açıklanacak. TÜİK'in rakamı açıklaması sonrası emekli zammı ve memur enflasyon farkı netleşecek. Bunun yanında hükümet sosyal refah düzenlemeleri üzerine çalışıyor. Öte yandan Haziran enflasyon beklentisi yüzde 4,44 olarak sonuçlanırken, Merkez Bankası'nın anketine göre ise bu rakam yüzde 3,77 oldu. Yeni açıklanan enflasyon beklentilerine göre sosyal güvenlik hayatında birçok maaşla birlikte ek zamlı yeni emekli ve memur maaşları belli oldu. Buna göre, 6 aylık enflasyon beklentisi yüzde 40,75, 6 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 40,75, 6 aylık memur enflasyon farkı yüzde 33,25, memur temmuz ayı toplu sözleşme zammı yüzde 7, memur ve memur emeklisi zammı 40,25, ek zam beklentisi yüzde 3, ek zamlı memur zam oranı 43,25 oldu. Bu oranlar doğrultusunda yapılan hesaplamalara göre; en düşük memur maaşı 6.429 liradan 9.075 liraya (Ek zamlı 9.268 TL), en düşük memur emeklisi maaşı 4.289 liradan 6.054 liraya(Ek zamlı 6.183), esnafta en düşük emekli aylığı 2.948 liradan 4.176 liraya, 2000'den önce emekli olan SSK'lılarda maaş 3.292 liradan 4.663 liraya çıkacak. Bu hesaba göre; Bağ-Kur tarım emeklilerinde en düşük aylık 2.343 liradan 3.319 liraya, 2000'den sonra emekli olan en düşük SSK'lı maaşı ise 2.041 liradan 2.891 liraya çıkacaktı. Ancak alınan kararla en düşük emekli maaşı 3.500 olarak belirlendi. Bağ-Kur tarım emeklileri ve en düşük SSK'lı maaşı bu aydan itibaren 3.500 TL olarak hesaplara geçecek. En düşük emekli maaşı 3.500 TL olarak belirlendi. TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda 2.500 TL olan en düşük emekli maaşının 3.000 TL'ye çıkarılmasını öngören madde değiştirilerek 3.500 TL'ye yükseltildi. Böylece Temmuz ayından itibaren Türkiye'de en düşük emekli maaşı 3.500 TL olarak hesaplara yatmaya başlayacak. İşte memur ve emekli milyonları ilgilendiren zam ile ilgili tüm detaylar...
3.07.2022 Memur
Memur maaşları ve emekli aylıklarına zam geliyor! Resmen açıklandı! Memur ve emekli için tarih verildi! Tek tek hesaplandı! 9 bin lira...
Memur maaşları ve emekli aylıklarına zam geliyor! Resmen açıklandı! Memur ve emekli için tarih verildi! Tek tek hesaplandı! 9 bin lira... Memur maaşı ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ayıklarına zam için tarih verildi. Memur maaşlarına ve memur aylıklarına gelecek olan zam oranıyla ilgili tahminler peş peşe geldi. Merkez Bankası'nın piyasa anketinden çıkan sonuca göre yaptığımız hesaplamalar 6 aylık enflasyonun yüzde 40.75 civarında olacağını gösteriyor. Buna göre SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon artışı yüzde 40.75'i bulurken, memur ve memur emeklileri de yüzde 7'lik toplu sözleşme haricinde yüzde 33,25 civarında enflasyon farkı alacak. Ancak bu artışlara ilaveten Ocak ayında olduğu gibi bir ek zam da gelecek. Bunun için çalışmalar devam ediyor. 6 aylık enflasyonun açıklanmasından sonra değerlendirme yapılacak. Ocak ayında toplu sözleşme oranı 5'den 7.5'a çıkartılmış emeklilerin taban maaşı da 1.500 TL'den 2500 TL olmuştu. Meclis'te bulunan torba yasa ile 2.500 TL olan en düşük emekli maaşı 3.500 TL'ye yükseltildi. Yapılan hesaplamalara göre 6 bin 429 lira olan en düşük memur maaşına yüzde 40 oranında zam yansıtıldığında 2 bin 571 lira bir fark getirme suretiyle en düşük memur maaşı ise 9 bin liraya yükselmiş olacak. En düşük memur emeklisi maaşı ise 2022 yılının birinci altı aylık döneminde 4 bin 289 lira iken bin 715 lira bir artışla 6 bin 4 liraya yükselmiş olacak. İşte emekli aylıkları ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
21.07.2022 Memur
Maaşlara büyük zam geliyor! Memur, emekli, asgari ücretli hesabına yatacak! Tek tek hesaplandı! En düşüğü...
Maaşlara büyük zam geliyor! Memur, emekli, asgari ücretli hesabına yatacak! Tek tek hesaplandı! En düşüğü... Maaşlara dev zam geliyor. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli, memur, asgari ücretlinin maşında büyük artış yaşanacak. Maaşlara yapılacak zam oranı ise belli oldu. Yeni emekli, memur, ve asgari ücretli maaşı kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekli ve memura yüzde 40 zam yapılacağı belirtiliyor. Bu oran üzerinden yapılan hesaplamalara göre en düşük memur maaşı 2 bin 571 lira zamlanacak. 2022 yılının ikinci döneminde en düşük memur maaşı 9 bin liraya yükselmiş olacak. En düşük memur emeklisi maaşı ise 2022 yılının birinci altı aylık döneminde 4 bin 289 lirayken yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda 6 bin 4 liraya yükselecek. En düşük işçi emeklisi (2000 öncesi) 3 bin 292 lirayken, yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda 4 bin 608 liraya yükselecek. En düşük Bağkur emeklisi 2500 lirayken yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda bu rakam 3500 liraya yükselecek. Asgari ücrete ise enflasyon artışının üzerinde zam yapılması bekleniyor. İşte emekli, memur, asgari ücretli milyonları ilgilendiren maaş zammı ile ilgili tüm detaylar...
26.06.2022 Memur
Emekli ve memur maaşına, asgari ücrete zam! Belli oldu 6004 lira ve…
Emekli ve memur maaşına, asgari ücrete zam! Belli oldu 6004 lira ve… Emekli, memur, asgari ücretli milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. Zam açıklamaları peş peşe geliyor. Maaşlar artıyor. Yeni zamlı maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekli ve memura yüzde 40 zam yapılacağı belirtiliyor. Bu oran üzerinden yapılan hesaplamalara göre en düşük memur maaşı 2 bin 571 lira zamlanacak.  2022 yılının ikinci döneminde en düşük memur maaşı 9 bin liraya yükselmiş olacak. En düşük memur emeklisi maaşı ise 2022 yılının birinci altı aylık döneminde 4 bin 289 lirayken yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda 6 bin 4 liraya yükselecek. En düşük işçi emeklisi (2000 öncesi) 3 bin 292 lirayken, yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda 4 bin 608 liraya yükselecek. En düşük Bağkur emeklisi 2500 lirayken yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda bu rakam 3500 liraya yükselecek. Asgari ücrete de zam yapılacak. Bakan resmen duyurdu. İşte kuruşu kuruşuna emekli, memur ve asgari ücretlinin zamlı maaşları…
25.06.2022 Çalışan Hakları
Emekli temmuz zammı belli oldu mu? En düşük emekli aylığı ne kadar olur? Emekli zam alacak mı?
Emekli temmuz zammı belli oldu mu? En düşük emekli aylığı ne kadar olur? Emekli zam alacak mı? Milyonlarca emeklinin gözü kulağı temmuz ayına çevrildi! Emekli yeni zam için hesap yapmaya başlarken kimi emekli dernekleri de en düşük emekli maaşının asgari ücrete denk olmasını istiyor. Emekliler enflasyona göre yeniden emekli maaşının gözden geçirilmesini beklerken, geride kalan 5 aylık enflasyona göre emekli maaşlarına yüzde 35’in üstünde zam yapılması neredeyse kesinleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Temmuz zammı ile beraber sosyal refah artışları üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Peki, Emekli temmuz zammı belli oldu mu? En düşük emekli aylığı ne kadar olur? Emekli zam alacak mı? İşte detaylar…
12.06.2022 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Ve belli oldu, emekliye en az  6.133 TL, memura en az 9.193 TL...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Ve belli oldu, emekliye en az 6.133 TL, memura en az 9.193 TL... Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Net maaşlar belli oldu. Kuruşu kuruşuna hesapladı. Memur ve emeklinin gözü temmuz zammlı ile 3600 ek göstergesinde. Art arda yeni gelişmeler yaşanıyor. Hem 3600 ek gösterge hem de enflasyon zammı ile ilgili detaylar belli olmaya başladı. Memur maaşı, emekli aylık ve ikramiyesi ile tazminatlarla ilgili milyonlarca vatandaşın beklediği 3600 ek göstergede kapsam belirlendi. Düzenleme artık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in "3600 ile ilgili her şey hazır. Cumhurbaşkanımız açıklayacak" ifadeleriyle duyurduğu 3600 ek göstergenin ocak 2023'ten itibaren geçerli olması öngörülüyor. Diğer yandan memur ve emekliler temmuz zammı için de beklemede. Cuma günü açıklanacak enflason rakamlarının ardından yeni maaşlar ortaya çıkacak. En son nisan ayı enflasyon oranı açıklandı ve 4 aylık veri yüzde 31,71 olarak belirlendi. Son aya girilirken “emekli maaşı zammı ne kadar, kaç TL olacak?” soruları yanıt aramaya başladı. En düşük emekli zammı ve memur zammı için arayışa giren milyonlarca vatandaş için son enflasyon oranı ardından her şey netleşecek. Eğer beklentilere göre yüzde 41'lik 6 aylık enflasyon çıkar ve ocak ayındaki gibi memur ve memur emeklisine yüzde 2,5'luk ek zam yapılırsa; SSK Bağ-Kur emeklisi yüzde 41, memur ve memur emeklisi yüzde 40,5 veya ek zamlı olarak yüzde 43 zam yapılmış olacak. Bu durumda en düşük memur maaşı 9.193 TL'ye, en düşük memur emeklisi maaşı 6.133 TL çıkacak. SSK emekllisi içn en düşük maaş miktarı ise 4.641 TL olacak. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesi ve temmuz zammı ile ilgili gelen son dakika haberlerinin detayları...
Emekli ve memura zam! 5.649 TL ve...
Emekli ve memura zam! 5.649 TL ve... Emekli ve memura büyük zam geliyor. Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Emekli ve memur maaşına gelecek zam oranı hesaplandı. Yeni zam ile birlikte maaşların ne kadar olacağı ile ilgili bilgi verildi. En son Nisan aynı enflasyonu açıklandı ve yüzde 7,25 oldu. Toplamda ise yüzde oran 31,7’ye gelmiş oldu. Önümüzde 2 aylık enflasyon daha var. Bu kalan 2 aylık enflasyonda yüzde 7 seviyelerinde gelirse Temmuz ayında otomatik olarak yüzde 40 ile yüzde 43 arasında bir zam meydana çıkmış olacak. Memurlar, memur emeklileri, iş ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 40’ı aşan bir zam alacak. Fakat burada bir noktayı ayırmak gerekiyor. Memur ve memur emeklilerinde bir toplu sözleşme şartı var. Bu toplu sözleşmeden doğan yüzde 7’lik zamları şu an ceplerinde. Bunun üzerine enflasyon farkına bakılacak ve üzerine eklenecek. 4 aylık enflasyon farkı ve yüzde 7’lik toplu sözleşme zammına göre en düşük memur maaşı 8,467 TL olacak (Mayıs ve Haziran enflasyon farkı hariç) En düşük memur emeklisi maaşı ise 5,649 TL olacak. İşte emekli ve memur maaşı ile ilgili son dakika tüm detaylar...
12.05.2022 Emekli
Emekli ve memur maaşlarına ek ödeme! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! Temmuz ayında...
Emekli ve memur maaşlarına ek ödeme! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! Temmuz ayında... Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Emekli ve memur maaşlarına ek ödeme. Memur maaşlarına yönelik zam hareketliliği Ocak ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte başladı. 2021’in ikinci yarısında oluşan enflasyon yüzde 25.47 oranında gerçekleşmişti. Kamu görevlileri ve memur emeklilerine de 2022 Ocak ayından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 30,95 oranında iyileştirme yapılmıştı. Ocak ayı enflasyonunun aylık yüzde 11.10 gelmesiyle birlikte memurlar ilk aydan enflasyon farkı almaya hak kazandı. Öte yandan 3600 ek göstergenin çıkması durumunda emekli ikramiyesi ve emekli maaşlarında en az yüzde 18 ile yüzde 22 arsında bir değişiklik yaşanması bekleniyor. Tahmini rakamlara göre düzenlemenin devreye girmesiyle 4 bin 600 lira emekli maaşı alan bir kişi, 3600 ek gösterge ile 5 bin 520 lira olacak maaşını alabilecek. Emekli ikramiyelerinde ise 25 yıl çalışan bir memur için verilen 128 bin lira ikramiye, yapılacak ek gösterge artışı ile 153 bin 60 lira ikramiyeye yükselecek.
4.02.2022 Emekli
Emekli ve memura ek zamda son dakika gelişmesi! Resmen belli oldu! Maaşlar değişti, en düşüğü 4. 273 liraya yükseldi! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve...
Emekli ve memura ek zamda son dakika gelişmesi! Resmen belli oldu! Maaşlar değişti, en düşüğü 4. 273 liraya yükseldi! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve... Memur ve emekliye ek zamda son dakika gelişmesi. Resmen belli oldu. Öğretmen, polis, doktor, hemşire, imam ve emekli milyonları kapsıyor. Emeklilere ve memurlara ek zam yapılmasını içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni maaş oranları belli oldu. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Ek zam maaşlara ne zaman yansıyacak? Kimin maaşı ne kadar yükselecek? Tüm sorular yanıtını buldu. En düşük memur maaşı 4. 880 liraydan 6.380 lira çıktı. En düşük memur emeklisi maaşı ise 3.275 liradan 4. 273 liraya yükselmiş oldu. İşte Memur ve emekliye ek zamda merak edilen tüm detaylar...
21.01.2022 Memur
Memur ve emekliye ek zam! Yeni maaşlar belli oldu, en düşüğü 4. 273 liraya yükseldi! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve...
Memur ve emekliye ek zam! Yeni maaşlar belli oldu, en düşüğü 4. 273 liraya yükseldi! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve... Memur ve emekliye ek zam müjdesi! Detaylar belli oldu. Öğretmen, polis, doktor, hemşire, imam ve emekli... Milyonları ilgilendiriyor. TBMM’den geçti, artık yasalaştı. Yeni maaş oranları belli oldu. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Ek zam maaşlara ne zaman yansıyacak? Kimin maaşı ne kadar yükselecek? Tüm sorular yanıtını buldu. En düşük memur maaşı 4. 880 liraydan 6.380 lira çıktı. En düşük memur emeklisi maaşı ise 3.275 liradan 4. 273 liraya yükselmiş oldu. İşte Memur ve emekliye ek zamda merak edilen tüm detaylar...
20.01.2022 Çalışma Hayatı
En düşük memur emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük memur maaşı ne kadar? İşte 2022 Memur ve emekli maaşları!
En düşük memur emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük memur maaşı ne kadar? İşte 2022 Memur ve emekli maaşları! 4 milyon memur ile 2 milyon memur emeklisinin 2022 maaşları belli oldu. TÜİK açıkladı! Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte 2021 yılı ikinci 6 aylık döneminin enflasyonu 36,08 oldu. Memur ve memur emeklisi için yüzde 22.46 enflasyon farkı oluştu. memur emeklisinin alacağı zam yüzde 27.46 olacak. Peki, En düşük memur emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük memur maaşı ne kadar? İşte 2022 Memur ve emekli maaşları!
3.01.2022 Emekli
Polis maaşı 2022 ne kadar oldu? 2022 polis maaşları!
Polis maaşı 2022 ne kadar oldu? 2022 polis maaşları! Polis maaşı 2022 ne kadar oldu? TÜİK verilerine göre enflasyon yıllık bazda yüzde 36,08 olarak açıklanırken, Aralık ayında enflasyon yüzde 13,58 arttı. İşte polis maaşı 2022 ocak zammı…
3.01.2022 Memur
Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı
Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı Milyonlarca memur ve emeklisi aralık ayı enflasyon rakamlarını bekliyordu. TÜİK enflasyon verilerini açıkladı. Aralık enflasyon yüzde 13.58 olarak gerçekleşti. Memur ve memur emeklisi için yüzde 22.46 enflasyon farkı oluştu. 4 milyon memur ile 2 milyon memur emeklisinin alacağı zam yüzde 27.46 olacak. Peki, Memur ve emekli maaşları ne kadar oldu? Memur maaş zammı ne kadar? İşte 2022 Memurların toplu sözleşme ve enflasyon farkıyla oluşan zamlı maaşı…
3.01.2022 Memur
Memur maaşı enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisinde zam farkı çıktı mı? İşte aralık ayı enflasyon oranı!
Memur maaşı enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisinde zam farkı çıktı mı? İşte aralık ayı enflasyon oranı! Milyonlarca memur ve memur emeklisini bekliyordu. Ve belli oldu! TÜİK aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Emekli, memur ve sözleşmeli personelin maaşlarını da etkileyen enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memura verilecek zam farkı da netleşti. Peki, Memur maaşı enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisinde zam farkı çıktı mı? Memur maaşına ne kadar enflasyon farkı zammı yapılacak? İşte memur zam farkı…
3.01.2022 Memur
Emekli ve memur maaşlarına zam! Enflasyon rakamları açıklandı! Zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı
Emekli ve memur maaşlarına zam! Enflasyon rakamları açıklandı! Zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı Emekli ve memur maaşlarına zam! Milyonların beklediği enflasyon rakamları açıklandı. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK'ten yapılan açıklamada Aralık ayında enflasyonun (TÜFE) aylık bazda yüzde 13,58 artış kaydettiği duyuruldu. Böylece 2021 enflasyonu yüzde 36,08 seviyesine ulaştı. Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. Yılın son enflasyon rakamının dün açıklanmasıyla birlikte memur ve emeklinin alacağı zam netleşti. Buna göre; işçi ve Bağkur emeklileri yüzde 25.46 zam alacak. Memur ve memur emeklilerinin toplu sözleşmeyle birlikte zam oranı yüzde 27.46 olacak. Refah payı ve ek zam düzenlemesi olursa ayrıca bu maaşlara eklenecek. İşte açıklanan enflasyon rakamlarıyla birlikte maaşlara yapılacak olan zam oranları...
3.01.2022 Ekonomi
Emekli ve memurlara zam! 3.684 lira, son dönemin en yükseği...
Emekli ve memurlara zam! 3.684 lira, son dönemin en yükseği... Milyonlarca SSK, Bağkur, memur emeklisi ve memur bekliyordu. Rakamlar açıklandı. Maaş zammı ile ilgili yeni veriler ortaya çıktı. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Şu anki duruma göre en düşük memur emeklisi maaşı 3 bin 276 liradan 3 bin 684 liraya çıkacak. En düşük memur maaşı da 4 bin 102 liradan 4 bin 613 liraya yükselecek. 2000’den önce emekli olan SSK emeklisinin taban maaşı 2 bin 624 liradan 2 bin 899 liraya çıkacak. Esnaf Bağkur emeklisinin en düşük maaşı 1.912 lira... İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
4.12.2021 Memur
Emekli ile memura zam ve fark! 3 bin 440 lira ve...
Emekli ile memura zam ve fark! 3 bin 440 lira ve... Milyonlarca kişi bekliyordu ve enflasyon rakamları açıklandı. Memur ve memur emeklilerine zammın yanında enflasyon farkı da göründü. Memur ve memur emeklisinin zammı toplu sözleşmeyle 2 yılda bir tespit ediliyor. Bu zamlar ocak ve temmuzda maaşlara yansıtılıyor. Eğer söz konusu bu aylarda son 6 aylık enflasyon toplu sözleşmede belirlenen rakamları aşıyorsa, aşan tutar maaşlara fark olarak ekleniyor. Son 2 aylık enflasyon kümülatif hesapla toplam yüzde 2.92 yapıyor. Yüzde 3 için sadece 0.08’lik fark kaldı. Ocakta enflasyon farkı hariç en düşük memur emeklisi maaşı 3.440 liraya olacak.
4.09.2021 Emekli
Emekli ve memur zamları belli oldu! İşte yeni zamlı maaşlar, 4.307 lira...
Emekli ve memur zamları belli oldu! İşte yeni zamlı maaşlar, 4.307 lira... Milyonlarca memur ve memur emeklisinin önümüzdeki iki yılda geçerli zam oranı belli oldu. Buna göre; altışar aylık dönemler için geçerli olmak üzere 2022'de yüzde 5 artı 7; 2023 yılında ise yüzde 8 artı 6 zam yapılacak. Her zam döneminde geriye dönük 6 aylık enflasyon bu rakamların üzerine çıkarsa ayrıca fark eklenecek. emekli maaş ve ikramiyelerinde önemli artışlar sağlayan 3600 ek gösterge düzenlemesi ise 1 yıl içinde çıkacak. İşte zam oranı sonrası yeni maaşlar...
23.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

En Düşük Memur Emeklisi Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en düşük memur emeklisi maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.