Nişanlısını öldürmekle suçlanan Zehra, mahkemede ifadesini değiştirdi: Yüzü maskeli 2 kişi öldürdü
Nişanlısını öldürmekle suçlanan Zehra, mahkemede ifadesini değiştirdi: Yüzü maskeli 2 kişi öldürdü Eskişehir'de, nişanlısı Emrah Öztürk'ü (28) gezmek için gittikleri kent ormanında, boğazını kesip, 8 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Zehra Aras(22), ilk duruşmada, cinayeti itiraf ettiği daha önceki ifadelerini yalanlayıp, nişanlısını, ormanlık alanda karşılarına çıkan yüzleri maskeli 2 kişinin öldürdüğünü öne sürdü. Aras, "Emrah ormanda cebinden bıçak çıkartıp, Seninle oynayacağız, seni öldüreceğim dedi. Kaçarken arkamdan geliyordu, çalılar arasından yüzü maskeli biri çıktı. Emrah'ın yolunu kesip, bıçağı karnına sapladı. Diğeri de beni kovaladı" dedi.
10.06.2020 Gündem
Şoke eden görüntüleri ortaya çıktı! "Ben bıçak güzeliyim"
Şoke eden görüntüleri ortaya çıktı! "Ben bıçak güzeliyim" Eskişehir’de nişanlısı Emrah Öztürk’ü (28) gittikleri kent ormanında boğazını kesip 8 kez bıçakla öldürmek suçundan tutuklanan Zehra Aras’ın (22) sosyal medyada sayfasında bir düğünde elinde bıçaklı görüntüleri paylaştığı ve altına da ‘ben bıçak güzeliyim’ diye yazdığı ortaya çıktı. Sayfadaki paylaşımlara çok sayıda yorum yapılırken, Aras’ın nişanlısını öldürmesine tepki yağdı.
26.02.2020 Gündem
Engelliye çarpıp ölümüne neden olan sürücü, aracını tamir ettirirken yakalandı
Engelliye çarpıp ölümüne neden olan sürücü, aracını tamir ettirirken yakalandı Niğde'de engelli Emrah Öztürk'e (18) çarpıp ölümüne neden olduktan sonra kaçan Selman Sak (32), hasar gören aracını yaptırırken yakalandı.
7.10.2018 Yaşam