Emlak Ofisi

Emlak Ofisi

Son dakika emlak ofisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emlak ofisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emlak ofisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak Ofisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak ofisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 emlak ofisi haberi bulunmuştur. Tüm emlak ofisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi Ankara'da, emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybetiği öne sürüldü.
21.12.2023 Gündem
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var Mersin'de gurbetçilerin gayrimenkullerini dublör kullanarak satışa çıkaran suç örgütüne yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Aralarında tapu memurları, avukat, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 23 şüpheli hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
22.09.2023 Gündem
Ev satışında senet oyunu ile dolandırıcılığa dava
Ev satışında senet oyunu ile dolandırıcılığa dava Ankara'da Çağrı Ş. (38), ilanda gördüğü evi satın almak için 3 bin TL kapora ve 10 bin TL'lik teminat senedi verdiği emlakçı aracılığıyla ev sahibiyle anlaştı. Kredi çekemeyince evi alamayan Çağrı Ş.'nin imzaladığı senet, üzerinde değişiklik yapılarak ciro edildi ve icraya verildi. Çağrı Ş.'nin şikayeti ile 2'si emlak ofisi çalışanı 3 şüpheli hakkında 1'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
16.05.2023 Yaşam
Bu kadar da olmaz dedirten ilan! 'harabe ev' tuzağı: 8 bin 500 lira
Bu kadar da olmaz dedirten ilan! 'harabe ev' tuzağı: 8 bin 500 lira İstanbul Bağcılar'da emlak ofisi tarafından bir internet uygulamasına konulan kiralık ev ilanını görenlerin tepkisini çekti.
5.04.2023 Gündem
Azra'nın katili cezaevinde intihar etti
Azra'nın katili cezaevinde intihar etti Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayırdığı suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Mustafa Murat Ayhan (49), tutuklu bulunduğu Diyarbakır 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde intihar etti. Cinayet anına ilişkin görüntüleri de ortaya çıkan Ayhan’ın itirafları kan dondurmuştu.
29.09.2022 Yaşam
'Yetki belgesi ve vergi levhası olmayan emlakçıdan ev kiralamayın'
'Yetki belgesi ve vergi levhası olmayan emlakçıdan ev kiralamayın' İzmir'de, son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı. Yetki belgesinin önemini vurgulayan Akgün, "Kiralamayı yapan kişi, bir emlak şirketinde görevliyse yetki belgesinin ve vergi levhasının kontrol edilmesi gerekiyor. Sözleşmede noter tasdiki yoksa sözleşmenin hiçbir anlamı olmuyor. Vatandaş çekinmeden emlak firmasına 'Yetki belgenizi görebilir miyim?' demelidir" dedi.
17.09.2022 Yaşam
Küçükçekmece'de park halindeki araca silahlı saldırı düzenlendi
Küçükçekmece'de park halindeki araca silahlı saldırı düzenlendi Küçükçekmece'de emlakçılık yapan Recep İpek'e ait park halindeki araca, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda mermilerden biri aracın yakıt deposuna isabet ederken, polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sokakta geniş güvenlik önlemi aldı.
20.08.2022 Yaşam
Kira fiyatlarına zam geldi! Ev sahiplerinin zam oyunu!
Kira fiyatlarına zam geldi! Ev sahiplerinin zam oyunu! Kira fiyatlarıyla ilgili kötü haber. Ev sahiplerinin zam oyunu ifşa oldu. Kira fiyatlarına yüzde 25'in üzerinde zam yapıyorlar. Konutta kira artışına sınırlama geldi. 1 Temmuz 2023’e kadar yenilenen sözleşmelerde yüzde 25’in üzerinde zam yapılamayacak. Sınırlamadan memnun olmayan ev sahipleri bugünlerde 3 formül geliştirdi. Kimi evi kiraya vermek için bekliyor, kimi yeni kiraya vereceği eve zam yapıyor, kimi de sözleşme tarihini öteliyor. Ev bugün kiraya verilse de, zam sınırlamasına takılmamak için sözleşmeye 1 Temmuz sonrasında bir tarih yazılıyor.
17.06.2022 Ekonomi
Azra'yı öldürüp 13 parçaya ayırmıştı! 'Cinsel yönelimim olmadı'
Azra'yı öldürüp 13 parçaya ayırmıştı! 'Cinsel yönelimim olmadı' Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayırdığı suçlamasıyla dördüncü kez hakim karşısına çıkan Mustafa Murat Ayhan (49), “Maktule yönelik cinsel yönelimim olmadı. İstemeden maktulün ölümüne neden oldum" dedi.
9.05.2022 Yaşam
Gayrimenkul alım satımı ile ilgili son dakika açıklaması! Tapu satışı öncesi...
Gayrimenkul alım satımı ile ilgili son dakika açıklaması! Tapu satışı öncesi... Gayrimenkul sektörü ile ilgili flaş açıklama! Ev almayı planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tazminat ödemesi ile sonuçlanabiliyor. Konut piyasasında son aylarda hiç olmadığı kadar kararsız alıcı ve satıcı ile karşılaşıldı. Satış sözleşmesi yapıldığı, kaparo verildiği halde tapudan dönenler oldu. Uzmanlar her iki tarafın cayma hakkı olduğunu, ancak bazı durumlarda vazgeçen tarafın tazminatla karşılaşacağını söyledi. İşte son dakika iptallerde tüketicilerin hakları...
6.02.2022 Ekonomi
Öldürülen Azra'nın duruşmasında gerginlik! Parçalara ayırmıştı
Öldürülen Azra'nın duruşmasında gerginlik! Parçalara ayırmıştı Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran Mustafa Murat Ayhan'ın (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle yargılandığı davanın ikinci duruşmasında gerginlik yaşandı. Azra'nın yakını olduğu tahmin edilen bir kişi önce sanıklara bağırdı, daha sonra sanık yakınlarına yumrukla saldırdı. Polis, saldırgan ile sanık yakınlarını duruşma salonu dışına çıkardı.
31.01.2022 Yaşam
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim?
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Antalya'da emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından feci bir cinayete kurban giden Azra Gülendam Haytaoğlu'nun kayıp olan baş kısmına ait kemik parçalar bulundu. Peki, Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim, neden öldürüldü?
17.12.2021 Sağlık
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde flaş gelişme! Kesin ölüm nedeni...
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde flaş gelişme! Kesin ölüm nedeni... Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi! Antalya’da 28 Temmuz'da kaybolan ve kendisinden 5 gün haber alınamayan Haytaoğlu'nun işletme sahibi Mustafa Murat Ayhan tarafından 13 parçaya bölünerek öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Adli tıptan Azra'nın kesin ölüm nedenini soran savcılık, maktulün canlıyken mi ya da öldükten sonra mı parçalara ayrıldığının tespitini istedi.
29.09.2021 Gündem
Sarıyer’deki silahlı saldırı anbean görüntülendi
Sarıyer’deki silahlı saldırı anbean görüntülendi İstanbul Sarıyer’de bir emlak ofisinde çalışan 27 yaşındaki Kemal Kavraz uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayet anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.
2.09.2021 Gündem
Suç makinesi baltalı tefecinin ifadesi ortaya çıktı
Suç makinesi baltalı tefecinin ifadesi ortaya çıktı Son dakika haberine göre; Adana'da tefecilik yapan çeteye yönelik operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 9'u tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden, evinden çıkan Turgut Alp baltasıyla ağına düşürdüğü mağdurları tehdit ettiği öne sürülen İbrahim Ünverdi'nin (35) çeşitli suçlardan 20'ye yakın suç dosyası olduğu belirtildi. Ünverdi'nin evinden farklı kişiler adına düzenlenmiş 85 bin TL tutarında 7 senet çıktığı bildirildi.
7.08.2021 Gündem
Üniversiteli Azra'yı vahşice öldüren Mustafa Murat Ayhan'ın iş yerine saldırı
Üniversiteli Azra'yı vahşice öldüren Mustafa Murat Ayhan'ın iş yerine saldırı Antalya’da, üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) vahşice öldüren katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan'ın (48) emlak ofisinin cam kapısı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.
4.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde kan donduran yeni görüntüler ortaya çıktı
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde kan donduran yeni görüntüler ortaya çıktı Son dakika haberi... Antalya'da kaybolan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun, emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice öldürülmesi infiale neden oldu. Azra'yı 5 parçaya böldüğünü daha sonra itiraf eden Ayhan, güvenlik kameraları sayesinde yakalanmıştı. Vahşi cinayete ilişkin tüyler ürperten yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde lükse düşkün Mustafa Murat Ayhan'ın askılı bir çantayı önüne asarak ağzında maskeyle soğukkanlı bir şekilde yürüdüğü görüldü.
4.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu nasıl öldü, katili tutuklandı mı? Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir?
Azra Gülendam Haytaoğlu nasıl öldü, katili tutuklandı mı? Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir? Azra Gülendam Haytaoğlu kayıp olarak aranıyordu ne yazık ki geç kızdan kötü haber geldi. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde okuyan Azra Gülemdam Haytaoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Azra'nın katili kim?
3.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katletti! İşte katilin anatomisi: Üst düzey bir cani...
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katletti! İşte katilin anatomisi: Üst düzey bir cani... Antalya’dan gelen haber tüm Türkiye'yi sarstı ve şok etti. 28 Temmuz’dan bu yana kayıp olan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan 48 yaşındaki Mustafa Murat Ayhan, evinde Azra’ya tecavüz ettiğini, boğarak öldürdüğünü daha sonra banyoda kızı 5 parçaya ayırarak ormana gömdüğünü itiraf etti. Mustafa Murat Ayhan, lükse düşkün, nazik ve içe kapanık biri olarak tanınıyor.
3.08.2021 Gündem
Mustafa Murat Ayhan kimdir? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili cinayeti itiraf etti!
Mustafa Murat Ayhan kimdir? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili cinayeti itiraf etti! Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Haytaoğlu’na evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. MOBESE ve çevre iş yeri güvenlik kamerası görüntülerini incelenmesiyle Mustafa Murat Ayhan'ın, Konyaaltı ilçesindeki evinden aynı valiz ile birkaç kez çıkıp gittiğini görülünce Ayhan, yeniden gözaltına alındı, sorgulamada cinayeti işlediğini itiraf etti. Mustafa Murat Ayhan kimdir?
2.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan korkunç haber! Tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmüş
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan korkunç haber! Tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmüş Antalya'da, 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) ölü bulundu. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. Polisin, genç kızın cep telefonu sinyallerinden ulaştığı Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti. Korkunç detaylar ortaya çıktı.
2.08.2021 Gündem
Prefabrik evlere talep arttı! Telefonlar susmuyor
Prefabrik evlere talep arttı! Telefonlar susmuyor İzmir depreminden sonra prefabrik ve çelik yapılara ilgi arttı. İzmirli üreticiler siparişlerin 3-4 kat arttığını belirtirken, emlak danışmanları da küçük metrekareli arsa ve arazi taleplerinin yoğunlaştığını söyledi.
7.11.2020 Gündem
Fırsatçılar işbaşında! İzmir depreminin ardından isyan ettiren vicdansızlık...
Fırsatçılar işbaşında! İzmir depreminin ardından isyan ettiren vicdansızlık... Gelen son dakika haberine göre; İzmir'de meydana gelen deprem sonrası tüm kesimler birbirine kenetlenip adeta yardım etme yarışına girdi. Taşınmak zorunda kalan vatandaşlar ise bazı fırsatçıların yüksek fiyat talepleri ile karşılaştı. Bir vatandaş kiraların bir günde 500 lira arttığını söylerken, bir diğeri ise nakliye fiyatlarının saatler içinde ikiye katlandığını ifade etti.
2.11.2020 Yaşam
6,3 milyon dolarlık ada WhatsApp'tan satıldı
6,3 milyon dolarlık ada WhatsApp'tan satıldı İrlanda'da yer alan Horse Adası satışa sunuldu. 6,3 milyon dolarlık bedelle satışı gerçekleştirilen adayı alan kişinin hiç görmeden satın alması ise ilginç oldu.
16.07.2020 Dünya
'Bayram tatili 9 güne çıkarılsın' çağrısı
'Bayram tatili 9 güne çıkarılsın' çağrısı TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Güney Ege Turistik Otelciler İşletmeler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, turizme ekonomik katkı sağlanması için Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması için hükümete çağrıda bulundu. Bülbüloğlu, "Geçtiğimiz yıllarda tatil uzatılması kararı sonrası nasıl bereket yaşadığımızı herkes gördü. Yetkililerin bu konuyu bir an önce karara bağlamalarını istiyoruz" dedi.
15.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emlak Ofisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak ofisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.