Azra Gülendam Haytaoğlu

Azra Gülendam Haytaoğlu

Son dakika Azra Gülendam Haytaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Azra Gülendam Haytaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Azra Gülendam Haytaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azra Gülendam Haytaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azra gülendam haytaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 azra gülendam haytaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm azra gülendam haytaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azra'nın katili cezaevinde intihar etti
Azra'nın katili cezaevinde intihar etti Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayırdığı suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Mustafa Murat Ayhan (49), tutuklu bulunduğu Diyarbakır 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde intihar etti. Cinayet anına ilişkin görüntüleri de ortaya çıkan Ayhan’ın itirafları kan dondurmuştu.
29.09.2022 Yaşam
Azra'yı öldürüp 13 parçaya ayırmıştı! 'Cinsel yönelimim olmadı'
Azra'yı öldürüp 13 parçaya ayırmıştı! 'Cinsel yönelimim olmadı' Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayırdığı suçlamasıyla dördüncü kez hakim karşısına çıkan Mustafa Murat Ayhan (49), “Maktule yönelik cinsel yönelimim olmadı. İstemeden maktulün ölümüne neden oldum" dedi.
9.05.2022 Yaşam
Öldürülen Azra'nın duruşmasında gerginlik! Parçalara ayırmıştı
Öldürülen Azra'nın duruşmasında gerginlik! Parçalara ayırmıştı Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran Mustafa Murat Ayhan'ın (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle yargılandığı davanın ikinci duruşmasında gerginlik yaşandı. Azra'nın yakını olduğu tahmin edilen bir kişi önce sanıklara bağırdı, daha sonra sanık yakınlarına yumrukla saldırdı. Polis, saldırgan ile sanık yakınlarını duruşma salonu dışına çıkardı.
31.01.2022 Yaşam
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinden yeni detay!
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinden yeni detay! Antalya ‘da 28 Temmuz’da kaybolduktan 5 gün sonra inşaat mühendisi ve emlakcı Mustafa Murat Ayhan tarafından korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun (21), kayıp olan baş kısmına ait kemik parçalar bulundu. Yapılan DNA testinde çene kemiği parçalarının Azra’ya ait olduğu kesinleşti.
17.12.2021 Yaşam
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim?
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Antalya'da emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından feci bir cinayete kurban giden Azra Gülendam Haytaoğlu'nun kayıp olan baş kısmına ait kemik parçalar bulundu. Peki, Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim, neden öldürüldü?
17.12.2021 Sağlık
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde flaş gelişme! Kesin ölüm nedeni...
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde flaş gelişme! Kesin ölüm nedeni... Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi! Antalya’da 28 Temmuz'da kaybolan ve kendisinden 5 gün haber alınamayan Haytaoğlu'nun işletme sahibi Mustafa Murat Ayhan tarafından 13 parçaya bölünerek öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Adli tıptan Azra'nın kesin ölüm nedenini soran savcılık, maktulün canlıyken mi ya da öldükten sonra mı parçalara ayrıldığının tespitini istedi.
29.09.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasından duygulandıran mesaj! Gülistan Doku'nun ablası paylaştı...
Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablasından duygulandıran mesaj! Gülistan Doku'nun ablası paylaştı... Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası Ezgi Haytaoğlu, 5 Ocak 2020'den bu yana kayıp olan Gülistan Doku'nun ablasına mesaj gönderdi. Haytaoğlu mesajında "Ben Azra'nın ablasıyım. Kardeşimi 19 gün önce kaybettim. Beş gün kayıptı. İki gün yalnız aradım ve yaşadığın şeyin çeyreği bile olamaz biliyorum. Ne zaman konuşmak istersen buradayım" ifadelerini kullandı. Gülistan Doku'nun ablası ise "Keşke bizi bir araya getiren yüreğimizde hiç bitmeyecek olan bu acı olmasaydı, çok öfkeliyim" yanıtını verdi.
20.08.2021 Gündem
Azra'nın katilinin eski kız arkadaşı konuştu! 'Bana da jiletle işkence yaptı'
Azra'nın katilinin eski kız arkadaşı konuştu! 'Bana da jiletle işkence yaptı' Antalya’da vahşice katledilen üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu, gözyaşları içinde defnedildi. Kızını toprağa veren acılı babanın feryadı, yürekleri dağladı. Katil Mustafa Murat Ayhan'ın ismini vermek istemeyen eski kız arkadaşı, kendisinin de işkence gördüğünü anlattı. Ayhan'ın kendisi ile olan arkadaşlığında kendisini sürekli boğmaya çalıştığını, her seferinde son anda elini boğazından çektiğini söyledi.
5.08.2021 Gündem
Üniversiteli Azra'yı vahşice öldüren Mustafa Murat Ayhan'ın iş yerine saldırı
Üniversiteli Azra'yı vahşice öldüren Mustafa Murat Ayhan'ın iş yerine saldırı Antalya’da, üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) vahşice öldüren katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan'ın (48) emlak ofisinin cam kapısı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.
4.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu gözyaşları içinde toprağa verildi! Babadan yürek yakan sözler
Azra Gülendam Haytaoğlu gözyaşları içinde toprağa verildi! Babadan yürek yakan sözler Antalya'da vahşice katledilen üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cenazesi, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde toprağa verildi. İdamın katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan için kurtuluş olacağını söyleyen baba Mustafa Haytaoğlu ise “Benim kızım üniversite öğrencisiydi, bunları hak etmemişti. Ben yüce Türk adaletine güveniyorum. Ağırlaştırılmış müebbet cezasından aşağısı kurtarıyor mu sizce? Hak etmedi mi? Hiç olmasa iyi. Tamam çocuğu boğdun, öldürdün, parça parça edip götürüp ormana atmak ne?" sözleriyle acısını dile getirdi.
4.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde kan donduran yeni görüntüler ortaya çıktı
Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinde kan donduran yeni görüntüler ortaya çıktı Son dakika haberi... Antalya'da kaybolan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun, emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice öldürülmesi infiale neden oldu. Azra'yı 5 parçaya böldüğünü daha sonra itiraf eden Ayhan, güvenlik kameraları sayesinde yakalanmıştı. Vahşi cinayete ilişkin tüyler ürperten yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde lükse düşkün Mustafa Murat Ayhan'ın askılı bir çantayı önüne asarak ağzında maskeyle soğukkanlı bir şekilde yürüdüğü görüldü.
4.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun babası ilk kez konuştu! "Katilin evladı yanımda olsa başını okşarım"
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun babası ilk kez konuştu! "Katilin evladı yanımda olsa başını okşarım" Kanal D’de yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta”ya bağlanan Azra Gülendam Haytaoğlu’nun babası Mustafa Haytaoğlu ilk kez konuştu.
3.08.2021 Magazin
Azra Gülendam Haytaoğlu nasıl öldü, katili tutuklandı mı? Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir?
Azra Gülendam Haytaoğlu nasıl öldü, katili tutuklandı mı? Azra Gülendam Haytaoğlu kimdir? Azra Gülendam Haytaoğlu kayıp olarak aranıyordu ne yazık ki geç kızdan kötü haber geldi. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde okuyan Azra Gülemdam Haytaoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? Azra'nın katili kim?
3.08.2021 Gündem
Bahçeli'den flaş orman yangını tepkisi
Bahçeli'den flaş orman yangını tepkisi Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’nin kıyı kesimlerini esir alan orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı.
3.08.2021 Siyaset
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katletti! İşte katilin anatomisi: Üst düzey bir cani...
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katletti! İşte katilin anatomisi: Üst düzey bir cani... Antalya’dan gelen haber tüm Türkiye'yi sarstı ve şok etti. 28 Temmuz’dan bu yana kayıp olan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan 48 yaşındaki Mustafa Murat Ayhan, evinde Azra’ya tecavüz ettiğini, boğarak öldürdüğünü daha sonra banyoda kızı 5 parçaya ayırarak ormana gömdüğünü itiraf etti. Mustafa Murat Ayhan, lükse düşkün, nazik ve içe kapanık biri olarak tanınıyor.
3.08.2021 Gündem
Mustafa Murat Ayhan kimdir? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili cinayeti itiraf etti!
Mustafa Murat Ayhan kimdir? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili cinayeti itiraf etti! Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Haytaoğlu’na evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. MOBESE ve çevre iş yeri güvenlik kamerası görüntülerini incelenmesiyle Mustafa Murat Ayhan'ın, Konyaaltı ilçesindeki evinden aynı valiz ile birkaç kez çıkıp gittiğini görülünce Ayhan, yeniden gözaltına alındı, sorgulamada cinayeti işlediğini itiraf etti. Mustafa Murat Ayhan kimdir?
2.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan korkunç haber! Tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmüş
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan korkunç haber! Tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmüş Antalya'da, 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) ölü bulundu. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. Polisin, genç kızın cep telefonu sinyallerinden ulaştığı Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti. Korkunç detaylar ortaya çıktı.
2.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan 4 gündür haber yok
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan 4 gündür haber yok Antalya’da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu, 4 gündür kayıp. Olayı araştıran polis, genç kızın bulunması için güvenlik kamerası görüntülerini inceliyor.
1.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Azra Gülendam Haytaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azra gülendam haytaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.