Emin Çölaşan

Emin Çölaşan

Son dakika emin çölaşan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emin çölaşan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emin çölaşan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emin Çölaşan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emin çölaşan gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 emin çölaşan haberi bulunmuştur. Tüm emin çölaşan haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? İlk açıklama...
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? İlk açıklama... Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Bu konuda ittifak partileri arasında henüz bir görüşme yapılmadı. Ancak CHP yönetimi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olduğunu yüksek sesle dile getirmeye başlamış, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullanmıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu sözlere yanıt geldi. İşte detaylar...
10.07.2021 Siyaset
İstinaf Mahkemesi Sözcü davasının kararlarını onadı
İstinaf Mahkemesi Sözcü davasının kararlarını onadı İstinaf Mahkemesi, Sözcü Gazetesi'nin yazarları Emin Çölaşan, Necati Doğru ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 8 sanıklı davanın kararını oy birliği ile onadı.
13.10.2020 Yaşam
Adnan Menderes'in son günü! İdama götürüleceği nasıl gizlendi?
Adnan Menderes'in son günü! İdama götürüleceği nasıl gizlendi? Bugün 27 Mayıs 1960'da gerçekleşen ve Türk demokrasisine vurulan en büyük darbelerden birinin yıl dönümü. 27 Mayıs 1960 askeri darbesi sonucunda Türkiye'de demokrasi sekteye uğradı. Darbe sonrası Başbakanı Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan idam edildi. Menderes'in son gününe dair yeni bilgiler ortaya çıktı...
27.05.2020 Siyaset
Sözcü gazetesi davasında karar
Sözcü gazetesi davasında karar Sözcü gazetesi davasında Emin Çölaşan ve Necati Doğru'ya "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.
27.12.2019 Gündem
Sözcü gazetesi soruşturmasında yeni gelişme!
Sözcü gazetesi soruşturmasında yeni gelişme! Yurt dışında bulunan Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına ilişkin işlemlerin başlanılmasına karar verildi.
18.04.2019 Gündem
Emin Çölaşan ve Necati Doğru hakkında iddianame hazırlandı
Emin Çölaşan ve Necati Doğru hakkında iddianame hazırlandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma sonucunda, Sözcü gazetesinin yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun da aralarında bulunduğu 5 şüpheli hakkında, "FETÖ'ye üye olmamakla birlikte örgüte yardım etmek" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi
10.12.2018 Gündem
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’ Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den FETÖ'nün seçmen ayağı çıkışı
MHP Lideri Bahçeli'den FETÖ'nün seçmen ayağı çıkışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "FETÖ'nün seçmen ayağını diri tutmak ve belirlenmiş adaylara yönlendirmek amacıyla hangi çalışmalar, hangi sinsi faaliyetler yapılıyor? FETÖ ile mücadeleyi savsaklamak, sulandırmak, söndürmek amacıyla gizli bir faaliyet olduğuyla ilgili biz milletimizi uyarıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
6.05.2018 Siyaset
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor
Tüyoyu yakın dostu verdi! Jülide Ateş geri dönüyor Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Show Haber'i bırak Jülide Ateş hakkında Posta yazarı Mesut Yar çarpıcı bir yazı kaleme aldı.
18.01.2018 Televizyon
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti...
Show TV'de deprem! Jülide Ateş istifa etti... Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunan ekranların deneyimli sunucusu Jülide Ateş şok bir kararla kanalla yollarını ayırdı.
8.01.2018 Televizyon
‘Tamamı fasa fiso’
‘Tamamı fasa fiso’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, referandumdan sonra dört konuda kopuş yaşandığını savundu, “Hükümet hükümet değil, bir kişiye bakıyor. Ne Adalet Bakanı,Adalet Bakanı, ne Başbakan Başbakan, bunların tamamı faso fiso” dedi
16.05.2017 Siyaset
FETÖ elebaşı Gülen kendince herkesi fişlemiş
FETÖ elebaşı Gülen kendince herkesi fişlemiş Isparta'daki operasyonda ele geçirilen notlar, FETÖ çatı iddianamesine girdi. FETÖ elebaşı Gülen, "Paşaları çavuş yaptık. Bana dokunan iflah olmuyor" diyor
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu Baykal'a sert çıktı
Kılıçdaroğlu Baykal'a sert çıktı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Çölaşan'a sert sözler
Erdoğan'dan Çölaşan'a sert sözler 12'nci cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Olağan Kongresinde partililere hitap etti.
29.09.2021 Gündem
Emin Çölaşan trafik kazası geçirdi
Emin Çölaşan trafik kazası geçirdi Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin Çölaşan bu Sabah ters yöne giren bir otomobilin çarpması sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırıldı...
29.09.2021 Gündem
Sırrı Süreyya Önder'den ilginç espri!
Sırrı Süreyya Önder'den ilginç espri! Sırrı Süreyya Önder'in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Diyarbakır gezisi sırasında çatı aday için "Öyle bir aday buldunuz ki sosyal demokrat hanelere ateş düşürdünüz" diye esprisi yaptığı öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
Ulusalcı kesimde Metin Feyzioğlu krizi
Ulusalcı kesimde Metin Feyzioğlu krizi AK Parti- Cemaat savaşı ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun krizi çözmek için yürüttüğü girişimler, ulusalcı kesimde krize neden oldu.
11.01.2014 Televizyon
Pişman oldum
Pişman oldum Melih Gökçek, yıllar sonra o olayla ilgili itirafta bulundu
29.09.2021 Gündem
Gökçek Ankara'daki oyunu açıkladı
Gökçek Ankara'daki oyunu açıkladı Melih Gökçek, Ankara’nın nabzını anketlerle tutuyor...
19.10.2013 Siyaset
'Arınç yanlış yapmıştır'
'Arınç yanlış yapmıştır' Erdoğan, Arınç'ın İmralı tutanakları haberine söylediği sözlere böyle cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
O fotoğraf yalan çıktı!
O fotoğraf yalan çıktı! Ahmet Özal'ın babama ait dediği fotoğraf başkasına aitmiş
29.09.2021 Gündem
"Sonbaharı göremeyecek"
"Sonbaharı göremeyecek" Bilinmezlik daha da büyüdü. Emin Çölaşan zamanında böyle uyarılmış...
16.12.2012 Siyaset
Birand-Çölaşan kavgası alevlendi!
Birand-Çölaşan kavgası alevlendi! Ayşe Arman, bir süredir soğuyan Emin Çölaşan-Mehmet Ali Birand kavgasını ateşledi
22.11.2012 Televizyon
Aydın Doğan Çölaşan'ı niye kovdu?
Aydın Doğan Çölaşan'ı niye kovdu? Darbeler Komisyonu'nda açıkladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emin Çölaşan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emin çölaşan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.