Emin Arslan

Emin Arslan

Son dakika emin arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emin arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emin arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emin Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emin arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 463 emin arslan haberi bulunmuştur. Tüm emin arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Firari hükümlü, cezaevi ziyaretinde yakalandı
Firari hükümlü, cezaevi ziyaretinde yakalandı Bolu'da, 'kasten öldürme' suçundan hakkındaki 25 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Emin Arslan (41), yakınını ziyaret için gittiği cezaevinde yakalandı.
6.09.2022 Yaşam
Liseli öğrenciler ürettikleri araç TEKNOFEST'te yarışacak
Liseli öğrenciler ürettikleri araç TEKNOFEST'te yarışacak Karabük’ün Safranbolu ilçesinde meslek lisesi öğrencileri, milli teknoloji hamlesi çerçevesinde ürettikleri 'Safrantech' isimli elektrikli arabayla TEKNOFEST'te derece elde etmeyi hedefliyor.
8.07.2022 Bilim ve Teknoloji
5 binin üzerinde organ nakli yapıldı
5 binin üzerinde organ nakli yapıldı Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Üniversite Hastanesinde bugüne kadar 5 binin üzerinde organ nakli yapıldığını söyledi.
4.11.2021 Sağlık
Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları: Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak, hangi duraklardan geçecek?
Mecidiyeköy Mahmutbey metro durakları: Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak, hangi duraklardan geçecek? Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı ne zaman açılacak? İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koronavirüs olmasıyla M7 Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattının açılışının erteleneceği konuşurken, yeni metro hattının açılış tarihi belli oldu. Peki, Mahmutbey Mecidiyeköy metrosu ne zaman açılacak? Mahmutbey Mecidiyeköy metro durakları nereden geçiyor?
26.10.2020 Gündem
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi cinayetin ardından ortaya çıktı
FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi cinayetin ardından ortaya çıktı Kütahya’da Gülen cemaati ile çocuk yaşta tanışan FETÖ'cü kardeşlerin hikayesi Ankara'da sevgilisi tarafından öldürülen Emine Çakır'ın cinayetinin ardından ortaya çıktı.
2.12.2018 Yaşam
Hrant Dink cinayetinde yeni gelişme
Hrant Dink cinayetinde yeni gelişme AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 35 sanıklı davada, o dönem İstihbarat Daire Başkanlığı C Şube'de görevli komiser sanık Hamdi Egbatan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
‘FETÖ çetesinin yol verdiği bir cinayetti’
‘FETÖ çetesinin yol verdiği bir cinayetti’ Dink davasında konuşan eski Emniyet Müdürü Emin Arslan: “Bence bu kesinlikle FETÖ çetesinin bizlere, askerlere, aydınlara, yani Türkiye’nin kendilerine engel olabilecek kişilerine operasyon yapabilmek için o yıllarda bile bile, kasıtlı olarak yol verdikleri bir cinayetti”
29.09.2021 Gündem
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz Hrant Dink suikastıyla ilgili İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dün duruşmada savunmasının 3. gününe giren dönemin İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, kendisinin FETÖ ile ilgili bir tane delil olmadığını savundu
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink cinayetinde flaş gelişme
Hrant Dink cinayetinde flaş gelişme Mahkeme, aralarında eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile eski emniyet müdürleri Hanefi Avcı ve Emin Erslan ile gazeteci Nedim Şener'in de bulunduğu 51 kişinin tanık olarak dinlenilmesine karar verdi - Bir sonraki duruşma, 6 Şubat'ta yapılacak
29.09.2021 Gündem
FETÖ çatı davası başlıyor!
FETÖ çatı davası başlıyor! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çatı davası kapsamında, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 73 kişinin yargılanmasına 22 Kasım Salı günü başlanacak.
29.09.2021 Gündem
Emin Arslan: FETÖ Rahmi Koç'u tutuklayacaktı
Emin Arslan: FETÖ Rahmi Koç'u tutuklayacaktı Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, Rahmi Koç'un Ergenekon operasyonunda FETÖ'nün 'Ejder' kod adı verdiği kişi olduğunu açıkladı. Arslan, "Örgüt, operasyon kapsamında Koç'un tutuklanması için hazırlıklar yapıyorlardı" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Bugün sıra Işık Koşaner'de
Bugün sıra Işık Koşaner'de Eski Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner, bugün TBMM bünyesinde kurulan darbe girişimini araştırma komisyonuna bilgi verecek.
29.09.2021 Gündem
FETÖ 'çatı' davasında Akın İpek için iade talebi
FETÖ 'çatı' davasında Akın İpek için iade talebi Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi FETÖ ile ilgili 73 kişi hakkında açılan 'çatı' davasının yurt dışındaki firari sanıklarından Hamdi Akın İpek'in de bulunduğu 4 sanığın iadesine ilişkin talep yazısını Adalet Bakanlığına gönderdi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
Taze balığın adresi...
Taze balığın adresi... Sarıyer’in en güzel yeri Rumelikavağı’ndaki Kavak Kılçıklı Balık, balıkseverlerin uğrak yerlerinin başında geliyor.
8.09.2016 Arşiv
Adil Öksüz’ü kim koruyor?
Adil Öksüz’ü kim koruyor? Gülen yapılanmasının 1980’lerden başlayarak emniyet imamlığını yapan Kemalettin Özdemir, 15 Temmuz darbesinin en önemli adamı olarak aranan Adil Öksüz’ün örgütün ‘Hava kuvvetleri imamı’ olduğunu bildiğini, Öksüz’ün ismini ve pozisyonunu 2012, 2013 yıllarında devlete verdiğini söyledi. Yani Adil Öksüz devletin bütün güvenlik ve istihbarat birimlerince biliniyordu ama buna rağmen Amerika’ya gidip gelerek darbe talimatlarını getirip götürebildi. Darbe sabahı da her nasılsa mahkemece serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü "usulsüz dinleme" soruşturması kapsamında Ankara merkezli 23 ilde operasyon başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
‘En güçlü arşivi olan örgüt onlar’
‘En güçlü arşivi olan örgüt onlar’ ‘Devlet İçi Yapılanmalarla Mücadele’ panelinde konuşan Eski İstihbarat Daire Başkanı Uzun, ‘cemaat’ için “Dünyada arşivi en güçlü örgüt onlar” dedi.
29.09.2021 Gündem
Taze balığın adresi
Taze balığın adresi Kavak Kılçıklı Balık Restoran, balık severlerin tutkunu olduğu taze balık çeşitlerini ve birbirinden leziz mezeleri yılların deneyimiyle, İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde müşterilerine sunuyor.
31.10.2015 Magazin
Eski emniyet müdürü Emin Arslan’a beraat
Eski emniyet müdürü Emin Arslan’a beraat Uyuşturucu ticaretine yardım etmekle suçlanan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Arslan, ‘inandırıcı delil bulunmadığı’ için beraat etti...
29.09.2021 Gündem
Eski Emniyet Müdürüne beraat!
Eski Emniyet Müdürüne beraat! Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan yargılandığı "Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etme" ve "Uyuşturucu ticareti yapma suçuna yardım" suçlarından beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Oda TV’ye takipsizlik polislere soruşturma
Oda TV’ye takipsizlik polislere soruşturma Oda TV soruşturmasında eski polis müdürleri, gazeteciler ve avukatların da aralarında bulunduğu 14 kişi hakkında takipsizlik verildi...
29.09.2021 Gündem
Korkulan oldu! 5 yıl sonra yeniden hortladı!
Korkulan oldu! 5 yıl sonra yeniden hortladı! Kırmızı ette spekülasyon 5 yıl sonra hortladı.‘Kur zammı’ dense de bu artış çok fazla...
26.02.2015 Ekonomi
Emin Aslan: Bunlar çete üyesi
Emin Aslan: Bunlar çete üyesi Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, yasa dışı dinleme soruşturması kapsamında savcılıkta ifade verdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emin Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emin arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.