Gazete Vatan Logo
Magazin Taze balığın adresi

Taze balığın adresi

Kavak Kılçıklı Balık Restoran, balık severlerin tutkunu olduğu taze balık çeşitlerini ve birbirinden leziz mezeleri yılların deneyimiyle, İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde müşterilerine sunuyor.

Taze balığın adresi

Kavak Kılçıklı Balık; meşhur balık eriştesi, kendine has mısır ekmeği, kalkan tandırı ve dondurmalı sıcak irmik helvası ile müşterilerini özel hisettirmeyi başarıyor. Lokantayı Emin Arslan ve Aytekin Şit işletiliyor.

Kavak Kılçıklı Balık lokantasını işletenler donmuş ve ithal balık yerine Rumeli Kavağı balıkçılarının günlük olarak yakaladığı balıkları müşterilerine ikram ediyorlar. Klasik meze çeşitlerinden midye dolması, ahtapot salatası, lakerda ve közlenmiş patlıcan salatasında iddialılar. Ara sıcaklardan balık dolmaları, balık kokoreçleri, balık erişteleri ve fener kavurmaları lezzetli.

Kavak Kılçıklı Balık Restoran, deniz manzarasını ayaklar altına seren terası ile konuklarına farklı sayıdaki organizasyonlar için özel alternatifler sunuyor. 200 kişilik ahşap ve özel olarak dekore edilmiş iç mekanı ile 175 kişilik terası serin yaz akşamlarının vazgeçilmezleri arasında...

Sanatta sınır tanımayan yer Sanat Gezgini…

Türkiye’nin ilk ve en geniş portföye sahip online sanat galerisi olan sanatgezgini.com, 300’e yakın sanatçı ve 9000’den fazla sanatseveri aynı platformda buluşturuyor.

Haberin Devamı

Online galeri; Mehmet Kutlu, Deniz Toraman, Arzu Ataman, Aynur Ertan gibi ünlü seramik sanatçılarının eserlerini takipçileriyle buluştururken pek çok farklı kategoride sanat eseri de sitedeki yerini alıyor.

Türkiye’nin ilk online galerisi olan Sanat Gezgini, 2009 yılından bu yana 300’e yakın sanatçı ve 9000’den fazla sanatseveri bir araya getirerek bir ilki gerçekleştirdi. Toprak, su ve ateşin harmanlanmasıyla ortaya çıkan seramik sanatından 150 eseri sanatseverlerin beğenisine sunan sitede, eviniz için uygun fiyatta bir eser seçebilirsiniz. Çağdaş Türk Sanatı ustalarının eserlerini görmek isteyenler sanatgezgini.com’u ya da Kuruçeşme’de bulunan sanat galerisini ziyaret edebilir.