Emel Yıldırım

Emel Yıldırım

Son dakika Emel Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emel Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emel Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emel Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emel yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 emel yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm emel yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri" sahiplerini buldu! Demirören Medya’ya ödül yağmuru…
"Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri" sahiplerini buldu! Demirören Medya’ya ödül yağmuru… Moon Life Dergisi’nin düzenlediği “Aris Moon Life Yılın En İyileri Ödülleri” 10. kez sahiplerini buldu. Cahide Palazzo’da gerçekleştirilen törende yıldızlar geçidi yaşandı. Cemiyet, iş, sanat spor ve medya dünyasının ünlü isimlerini buluşturan ödül törenini, Pınar Altuğ, Fatih Ürek ve Emel Yıldırım sundu.
25.05.2022 Televizyon
Emel Yıldırım hayatını kaybetti
Emel Yıldırım hayatını kaybetti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gazeteci Emel Yıldırım hayatını kaybetti. Emel Yıldırım'ın vefat haberi ardından siyaset dünyasından çok sayıda isim üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, taziye mesajı paylaştı.
6.12.2021 Gündem
Emel Yıldırım'dan şaşırtan açıklama!
Emel Yıldırım'dan şaşırtan açıklama! Modacı Emel Yıldırım önceki gün City’s Nişantaşı’ndaydı. Yıldırım modellik teklifi aldığını söyledi
30.09.2020 Magazin
Ağlatan jübile!
Ağlatan jübile! Yıldırım Mayruk son defilesini yaparak, 60 yıllık meslek hayatına veda etti. Ünlü modacının jübilesi, podyumu ağlattı.
25.09.2020 Magazin
Emel Yıldırım yıllara meydan okuyor
Emel Yıldırım yıllara meydan okuyor 1993 Türkiye İkinci Güzeli Emel Yıldırım (46), Alaçatı tatilini yeğeni Umut Yıldırım ile devam ediyor.
9.07.2020 Magazin
"Kalın bacaklılara yakışmıyor" demişti! Açıkladı...
"Kalın bacaklılara yakışmıyor" demişti! Açıkladı... 1993 Türkiye İkinci Güzeli Emel Yıldırım, geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda "Kalın bacaklılara tayt yakışmıyor" açıklamasıyla tepki çekmişti. Yıldırım o sözlerine açıklık getirdi.
4.02.2020 Magazin
İbrahim Tatlıses ile Emel Yıldırım 25 yıl sonra barıştı
İbrahim Tatlıses ile Emel Yıldırım 25 yıl sonra barıştı Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 25 yıldır küs olduğu Emel Yıldırım'ın düzenlediği kermese katıldı. Aralarındaki buzları eriten ikili, eski günleri yad etti.
8.01.2020 Magazin
Eremcan Acar'dan annesine destek
Eremcan Acar'dan annesine destek Sosyetik tasarımcı Emel Yıldırım, City's AVM'de gerçekleşen 'Şehre Dönüş Festivali'nde kendi adını verdiği Muejaza By Emel Yıldırım isimli parfümü için stand açtı.
27.09.2019 Magazin
4 çocuk babası Erdal Acar'a çifte müjde!
4 çocuk babası Erdal Acar'a çifte müjde! Erdal Acar (52) ile İzmirli Kardelen Ergin (27), Temmuz 2016'da Çeşme'de evlenmişti. Aralık 2017'de kızları Derin dünyaya gelmişti.
9.04.2019 Magazin
Köpeğini  zor kurtardı
Köpeğini zor kurtardı Emel Yıldırım, önceki gün Pomeranian cinsi köpeğiyle Nişantaşı’nda yürüyüşe çıktı.
23.05.2018 Magazin
Seren Serengil'e öfkesi dinmedi
Seren Serengil'e öfkesi dinmedi Seren Serengil ile Hande Yener’in arasındaki buzlar pazartesi akşamı erimiş, ikili Arnavutköy’deki Atlas Balık’ta barışmıştı. Aylin Coşkun'dan bu barışmaya yorum geldi.
22.03.2018 Magazin
‘Mucize’yi tanıttı
‘Mucize’yi tanıttı Emel Yıldırım, yeni parfüm ve dermokozmatik markası ‘Mucize’yi Qubbe isimli mekanda bir davetle tanıttı
21.03.2018 Magazin
İlişkilerini destekliyoruz
İlişkilerini destekliyoruz Emel Yıldırım, Erdal Acar’dan olan oğlu Eremcan’ın merhum iş adamı Mustafa Koç ve Caroline Koç’un kızları Aylin Koç ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu
6.09.2017 Magazin
Emel Yıldırım sürpriz aşkıyla yakalandı!
Emel Yıldırım sürpriz aşkıyla yakalandı! İşadamı Erdal Acar’ın eski eşi Emel Yıldırım, yeni sevgilisiyle objektiflere yansıdı.
2.09.2017 Magazin
Sezgi Sena Akay yakalanınca ne yapacağını şaşırdı!
Sezgi Sena Akay yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! Son dönemde oyunculuğa transfer olan 2012 Best Model of The World birincisi Sezgi Sena Akay, Alaçatı’da objektiflere takıldı.
17.08.2017 Magazin
Güneş çarptı
Güneş çarptı Emel Yıldırım önceki gün City’s de alışverişteydi
8.08.2017 Magazin
Kardelen Ergin hamile!
Kardelen Ergin hamile! Erdal Acar’ın kendisinden 26 yaş küçük eşi Kardelen Ergin hamile.
16.05.2017 Magazin
Çocuk obezitesi için birleştiler
Çocuk obezitesi için birleştiler Çocuk obezitesinin Türkiye’de çoğalması üzerine Türk Böbrek Vakfı ve ünlü isimler bir araya gelerek ceviz, badem gibi milli yiyeceğimizi yemek gerektiğini vurguladı
5.03.2017 Magazin
Çocuklar için el ele
Çocuklar için el ele Bu yıl ilk kez yapılan Hunny Bunny Çocuk Şenliği büyük ilgi gördü. Down Kafe’de çalışan ünlü isimler, kendi yaptıkları yiyecekleri satarak down sendromlu çocuklara gelir elde etti.
19.02.2017 Magazin
'Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit'in karınları açtı'
'Kıvanç Tatlıtuğ ve Burak Özçivit'in karınları açtı' Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak yetenekli gençleri keşfedip ekran ve podyumlara kazandıran Model of Celebrity jürisinin son durağı M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi oldu.
24.01.2017 Magazin
Başkentte BİKAP rüzgarı
Başkentte BİKAP rüzgarı Başarılı İş Kadınları Platformu’nun (BİKAP) Ankara’da düzenlediği Alışveriş ve Eğlence Şenliği ünlü isimlerin akınına uğradı.
10.11.2016 Magazin
Hem ziyaret hem ticaret
Hem ziyaret hem ticaret Model Ebru Destan, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı...
2.11.2016 Magazin
Down sendromlulara büyük destek
Down sendromlulara büyük destek Ünlü isimler, bir günlüğüne Down Sendromlu gençlerin çalıştığı Down Cafe’de çalıştı. Kek yapıp, çay servis etti. Fenerbahçeli futbolcular da ürünleri satın aldı
3.10.2016 Magazin
Tekrar Umre yolcusu
Tekrar Umre yolcusu Emel Yıldırım, Akmerkez’deydi...
21.06.2016 Magazin
Üçüncü kez evleniyor
Üçüncü kez evleniyor İşadamı Erdal Acar, 1,5 yıldır aşk yaşadığı Kardelen Ergin ile nikah masasına oturuyor...
14.06.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emel Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emel yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.