Aksesuar

Aksesuar

Son dakika aksesuar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aksesuar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aksesuar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aksesuar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aksesuar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.219 aksesuar haberi bulunmuştur. Tüm aksesuar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru ateşlendi!
Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru ateşlendi! TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk askeri turbofan motoru TEI-TF6000 başarıyla ateşlendi. TEI Eskişehir tesislerinde TEI-TF6000 motorunun tamamlanmış hali ilk kez tanıtıldı, geliştirilmeye devam ediliyor.
21.03.2024 Gündem
Kızılelma ve Anka-3'e güç verecek! Türkiye'nin ilk askeri turbofan motoru çalıştırıldı
Kızılelma ve Anka-3'e güç verecek! Türkiye'nin ilk askeri turbofan motoru çalıştırıldı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Vatan evlatlarımızın enerjisi ile güç verdiğimiz Türkiye'nin ilk milli turbofan motoru TF6000, milli motor test sisteminde ilk kez çalıştırıldı. Test sürecinin sonunda Kızılelma ve Anka-3, gücünü TF6000'den alacak" dedi.
9.03.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Tanınmış şirketten 2023’te Türkiye’de yüzde 33 büyüme
Tanınmış şirketten 2023’te Türkiye’de yüzde 33 büyüme Türkiye’de ev tipi dikiş makineleri, sanayi tipi dikiş makineleri, ütü sistemleri, dikişle ilgili her türlü aksesuar ve yedek parçadan oluşan ürün portföyü ile faaliyet gösteren Singer, 2023 yılında yüzde 33 büyüme gerçekleştirdiğini açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları...
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları... Taşlardan yapılan takılar çoğu zaman insanlar için aksesuar olmaktan öte anlamlar taşımaktadır. Siyah turmalin gibi taşlar benzersiz özellikleri nedeniyle farklı bir değere sahiptir. Benzersiz renk tonlarından iyileştirici özelliklerine kadar siyah turmalin taşlarından yüzyıllardır yararlanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Lav Taşı Özellikleri Nelerdir? Lav Taşının En Bilinen Faydaları...
Lav Taşı Özellikleri Nelerdir? Lav Taşının En Bilinen Faydaları... Lav taşı volkanların patlaması ve akan sıvının kuruması ile ortaya çıkar. Lav taşı bazalt taşı olarak da bilinen yarı değerli bir taştır.
2.02.2024 Yaşam
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları... Amazonit taşı uyum taşı olarak da bilinen bir doğal taştır. Amazonit taşının rengi mavi, yeşil ve koyu mavi arasında farklılık gösterir ve turkuaz da olabilir.
30.01.2024 Yaşam
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Kuvars taşı oldukça değerli olduğu bilinen doğal taşlardan birisidir. Silikon ve oksijen elementleri tarafından volkanik kayaçların çevresinde oluşan doğal taşlar kuvars olarak bilinmektedir. Kristalli bir yapıya sahip olduğu için kuvars kristali olarak da adlandırılmaktadır. Yeryüzünde en fazla bulunan doğal taşlar arasında kuvars taşı da yer almaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Beyaz Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Beyaz Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Beyaz Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Beyaz Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Beyaz kuvars taşı kristal kuvars ya da kuvars kristali olarak da bilinir. Bütün şifalı taşların efendisi olarak görülen beyaz kuvars renksiz bir taştır. 
27.01.2024 Yaşam
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Doğal taşlar, özellikle son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Kendi kendine oluşan ve çeşitli özellikleri ile dikkat çeken doğal taşlar, birçok yerde kullanılmakta ve faydalarından yararlanılmaktadır. Çeşitli doğa olayları ile oluşan ve bir araya gelen bu taşlar, son derece faydalıdır.
12.01.2024 Yaşam
Hematit Taşı Özellikleri Nelerdir? Hematit Taşının En Bilinen Faydaları...
Hematit Taşı Özellikleri Nelerdir? Hematit Taşının En Bilinen Faydaları... Hematit taşı kırılgan ve yumuşak bir taştır. Elinize ilk aldığınız zaman ağır olduğunu hissetseniz de narin bir yapıya sahiptir. Kahverengi, siyah, sarı, gri, kırmızı ve benzer tonlarda renklere sahiptir. Ağır bir taştır bunun nedeni içerisinde bulunan demir mineralinden kaynaklanır.
11.01.2024 Yaşam
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Opal Taşı Özellikleri Nelerdir? Opal Taşının En Bilinen Faydaları...
Opal Taşı Özellikleri Nelerdir? Opal Taşının En Bilinen Faydaları... Opal taşı kuvars çeşitlerinden biridir ve silis grubuna ait olan bir mineral olarak da bilinir. Yer altındaki suların hareket etmesi ve kayaların arasındaki boşluklarda çökmesi ile ortaya çıkmıştır.
4.01.2024 Yaşam
Zultanit Taşı Özellikleri Nelerdir? Zultanit Taşının En Bilinen Faydaları...
Zultanit Taşı Özellikleri Nelerdir? Zultanit Taşının En Bilinen Faydaları... Zultanit taşı, son senelerde popülerliği artan değerli taşlardan biridir. Sadece Türkiye'nin Muğla şehrinde ve Milas yakınlarında çıkarılan zultanit taşı ülkemizde ve dünyada marka haline gelmiştir.
14.12.2023 Yaşam
Araç alacaklara müjde! Faiz kredi desteği de veriliyor
Araç alacaklara müjde! Faiz kredi desteği de veriliyor Otomobil alacaklar için yeni bir fırsat doğdu. Araç satışında alınan önlemler sonrası köpüğün bir nebze olsun azalması ile araç fiyatları da düştü. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm son dakika gelişmesinin tüm detayları..
7.12.2023 Ekonomi
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor Sıfır araba satışları tarihi rekor kırdı. Yılın ilk 11 ayında 1 milyon 74 bin araç satışı gerçekleşti. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte araba markaları da yeni kampanyalarını duyurdu. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm markaların kredi, takas desteği ve indirim kampanyaları…
7.12.2023 Ekonomi
Mobilya sektöründe dijital alışveriş için yeni adım
Mobilya sektöründe dijital alışveriş için yeni adım Erciyes Anadolu Holding yeni markası Storish’in hayata geçtiğini duyurdu.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı Bugüne kadar gıda, aksesuar, ambalaj, arsa, konut, rezidans, beyaz eşya, mobilya, bisiklet, eğitim, ev tekstili ve eşyaları, hırdavat, hizmet, inşaat, dekorasyon, kırtasiye, temizlik ve kozmetik ürünleri, otel, oyuncak, spor malzemeleri, teknoloji, tekstil, yapı malzemeleri sektörlerinden 932 firma on binlerce mağazası ile indirim kampanyasına katıldı.
3.12.2023 Ekonomi
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kütahya'da 2 farklı silahlı yaralama olayının arkasında, liderliğini Barış Boyun'un yaptığı 'Daltonlar' suç örgütünün olduğu ortaya çıktı. Kütahya'ya il dışından gelerek para karşılığında 'tahsilat' adı altında tetikçilik yaptığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Redkit' adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Araç satışında yeni yöntem! Fırsatçılar fiyatı böyle yükseltiyor
Araç satışında yeni yöntem! Fırsatçılar fiyatı böyle yükseltiyor Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Otomobillerin ilanlarını düşük fiyatlardan koyan fırsatçılar, arayan kişilere donanım, aksesuar, bakım gibi unsurları bahane edip fiyatın yükseldiğini söylüyor.
14.10.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında görüşmemiş rakamlar! Bayiler hem indirim yapıyor hem de hediye veriyor
Araba fiyatlarında görüşmemiş rakamlar! Bayiler hem indirim yapıyor hem de hediye veriyor Otomobilde rüzgâr tersine döndü mü? Bir dönem ‘Araç yok’ denilen bayiler kampanyalara başladı. "Araç 3 ay sonra gelecek” diyen bayiler, şimdi 3 saatte araç teslim ediyor. Sıfır araçlar için aksesuar hediye ediliyor. Araba fiyatları düşüşe geçti. Araç piyasasında alınan önlemler neticesinde araç fiyatlarında yüzde 10-15 oranında düşüşler yaşandı.
2.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aksesuar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aksesuar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.