Emekli Ocak Zammı

Emekli Ocak Zammı

Son dakika emekli ocak zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli ocak zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli ocak zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Ocak Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli ocak zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 801 emekli ocak zammı haberi bulunmuştur. Tüm emekli ocak zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur zam farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisinin 6 aylık enflasyon farkı belli oldu! 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar, yüzde kaç?
Memur zam farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisinin 6 aylık enflasyon farkı belli oldu! 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar, yüzde kaç? Enflasyon rakamları açıklandı. Emekli ve memurun maaşlarına yapılacak 2023 ocak zammı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan aralık ayı enflasyonuyla son 6 aylık enflasyon rakamları dolayısıyla memur ve memur emeklisinin alacağı zam oranları da netlik kazandı. Memurlar, temmuz ve ocak ayı olmak üzere yılda iki kez zam alıyor. Memur ve emekliler maaşlarına toplu sözleşme zammına ek yüzde enflasyon farkı da yansıtılıyor. Aralık ayı enflasyon verileriyle memur ve emekliye yapılacak ocak zammı netleşti. Peki, Memur zam farkı ne kadar oldu? 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu?
3.01.2023 Memur
Memur ve memur emeklisinin 5 aylık enflasyon farkı belli oldu! Memur zam farkı ne kadar oldu? 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar olacak?
Memur ve memur emeklisinin 5 aylık enflasyon farkı belli oldu! Memur zam farkı ne kadar oldu? 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar olacak? Enflasyon rakamları açıklandı! Emekli ve memurun maaşlarına yapılacak 2023 ocak zammı için belirleyici olacak kasım ayı enflasyon rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Aralık enflasyonuyla son 6 aylık enflasyon rakamları sonrasında netlik kazanacak zamlar için son bir adım kalırken kasım ayı enflasyonuyla maaşlara yapılacak zam neredeyse ortaya çıkmış oldu. Memurlar, temmuz ve ocak ayı olmak üzere yılda iki kez zam alıyor. Memur ve emekliler maaşlarına toplu sözleşme zammına ek yüzde enflasyon farkı da yansıtılıyor. Kasım ayı enflasyon verileriyle memur ve emekliye yapılacak ocak zammı netleşmeye başladı. Son 5 ayın verilerine göre maaşlara zam göründü. Peki, Memur zam farkı ne kadar oldu? 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? İşte detaylar…
5.12.2022 Çalışma Hayatı
Emekliye zam!  'Asgari ücret kadar...'
Emekliye zam! 'Asgari ücret kadar...' Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yapılacak ocak zammında. Artık sayılı günler kaldı. SGK, Bağ-Kur, emekli sandığı... Tüm emeklilerin maaşları 2021'de yükselecek. 'Emekli maaşım ne kadar olur?' diye araştırma yapan emekli vatandaşlar en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını da merak ediyor. Asgari ücrete yapılan zammın belli olması ile birlikte emeklilerden de aynı oradan zam talebi geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Asgari ücretteki 500 lira net artışın emeklilerimizin aylıklarına da yapılmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Emekli maaşlarına yapılacak zam oranları ise netleşmeye başladı. Yılın ikinci yarısındaki enflasyon oranlarının baz alınarak gerçekleşeceği tahmini zam oranı emeklilere yüzde 7.96, memur ve memur emeklilerine ise 6.96 olarak göründü.
30.12.2020 Emekli
2021 emekli maaş tablosu! SSK ve BAĞKUR'dan kim, ne kadar emekli maaşı alacak?
2021 emekli maaş tablosu! SSK ve BAĞKUR'dan kim, ne kadar emekli maaşı alacak? Yeni yıl ile birlikte milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşına zam geliyor. Beklenti anketindeki enflasyon tahminine göre zam yüzde 7.96 olurken, maaşlarda 507 TL'ye kadar artış olabileceği tahmin ediliyor. Peki, 2021 emekli maaşı zammı ne kadar? SSK ve BAĞKUR'dan kim, ne kadar emekli maaşı alacak? 2021'de Hangi emekli ne kadar maaş alacak? İşte, 2021 emekli maaş tablosu!
23.12.2020 Emekli
Emekliye zam müjdesi! En düşüğü 2 bin 410 TL olacak
Emekliye zam müjdesi! En düşüğü 2 bin 410 TL olacak Milyonlarca emekli ve memur merakla bekliyordu. Rakamlar netleşmeye başladı. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı beklenti anketine göre yüzde 7.96 olacak. En düşük maaş esnafta 2 bin 36, SSK’lılarda ise 2 bin 410 liraya yükselecek. Peki, emekli maaşına yapılacak olan ocak zammı ile birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarında ne kadar artış olacak? İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin yeni yıl zammı ile ilgili merak ettiği detaylar...
20.12.2020 Emekli
SSK, Bağ-Kur, memur, emekli, yaşlı, engelli herkesi ilgilendiriyor! Ocak zammı...
SSK, Bağ-Kur, memur, emekli, yaşlı, engelli herkesi ilgilendiriyor! Ocak zammı... Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Milyonların gözü kulağı yapılacak ocak zammında. Kim ne kadar maaş alacak? Herkesiz maaşı artıyor. Emeklilerin, memurların, yaşlıların, engellilerin, evde yakınına bakanların maaşları artacak. Zamlı maaşlar için rakamlar netleşmeye başladı. Ocak zammı ile birlikte, SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve memurların maaşları ne kadar olacak? Yaşlıların, engellilerin, evde yakınına bakanların maaşlarında ne kadar artış görülecek? İşte Ocak zammı ile ilgili emeklilerin, memurların, yaşlıların merak ettiği tüm detaylar…
1.12.2020 Ekonomi
Emekliye zam müjdesi! En düşüğü 2 bin 964 TL olacak
Emekliye zam müjdesi! En düşüğü 2 bin 964 TL olacak Milyonlarca emekli ve memur merakla bekliyordu. Rakamlar netleşmeye başladı. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Memurlara ve memur emeklilerine ocakta yüzde 3’lük zamma ilave olarak enflasyon farkı da göründü. Enflasyon tahminlerine göre en düşük memur emeklisi aylığı 2 bin 964 lira olacak. En düşük memur maaşının ise 3 bin 918 lira olması bekleniyor.
30.11.2020 Ekonomi
Tüm emekliler bekliyor! En az 2 bin 324 lira...
Tüm emekliler bekliyor! En az 2 bin 324 lira... Milyonlarca emeklinin gözü kulağı ocak zammında. Birçok kişi zam sonrası 'ne kadar emekli maaşı alırım' diye araştırma yapıyor. Rakamlar netleşmeye başladı. Emeklilerden gelen talepler de, emeklilerin zam beklentisini ortaya koyuyor. Şu an 'en düşük emekli aylığı ne kadar' sorusuna yanıt arayanlar için 2020 en düşük emekli aylığı bin 500 lira. Bu rakam 2019 senesinde bin liraydı. Peki 2021'de en düşük emekli aylığı nw kadar olacak? Türkiye Emekliler Derneği’nden ‘Asgari emekli aylığı yeniden belirlensin, asgari ücret seviyesine yükseltilsin’ çağrısı geldi. Bu çağrının dikkate alınması halinde emeklilerin aylık kazancı en az 2 bin 324 lira olacak.
26.11.2020 Ekonomi
Emekli ve memura zam! 3 bin 711 lira...
Emekli ve memura zam! 3 bin 711 lira... Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiriyor. 2021 Ocak zammı ile yeni maaşlarının ne kadar olacağı merak ediliyordu. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Ve belli oldu enflasyon rakamlarına göre işte yeni zamlı maaşlar...
25.11.2020 Ekonomi
2021 Ocak emekli zam oranı | Emekli ocak zammı ne kadar olacak? 12 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisi merakla bekliyor!
2021 Ocak emekli zam oranı | Emekli ocak zammı ne kadar olacak? 12 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisi merakla bekliyor! SSK ve Bağ-Kur emeklisi milyonlar ocak zammını merakla bekliyor. Emekliler, emekli ocak zammı 2021 ne kadar olacak? sorusuna yanıt arıyor. 2021 emekli ocak zammı, enflasyon tahminine göre yüzde 6.35. Enflasyon oranına bağlı olarak SSK ve Bağ-Kur'lulara yapılacak emekli zammında 405 liraya kadar artış bekleniyor. İşte emekli ocak zammı hakkında merak edilenler…
23.11.2020 Emekli
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 374 lira...
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 374 lira... Milyonlarca emekliye iyi haber! Emekli zammı ile ilgili yeni gelişme. Tüm emeklilerin gözü kulağı bu haberdeydi. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emeklilere yapılacak ocak zammı, beklenti anketine göre yüzde 6.35 olacak. Böylece SSK emeklisinin en düşük maaşı 2 bin 374 liraya yükselmiş olacak. En düşük Bağ-Kur emekli maaşı ise bin 993 lira olacak. Peki, yeni yılda emekli maaşlarına yapılacak olan ocak zammı ile birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gelirlerinde ne kadar artış olacak? İşte emeklilerin ocak zammı ile ilgili tüm detaylar...
16.11.2020 Emekli
Emekliye zam! Kimin maaşı nasıl değişecek?
Emekliye zam! Kimin maaşı nasıl değişecek? Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişi bekliyordu. Zam oranlarına ilişkin ilk veriler geldi. Ayrıca intibak zammı için de girişimler hızlandı. Peki, yapılacak olan zam emekli maaşlarına nasıl yansıyacak? Ek ödemelerde de artış olacak mı? Emeklilerin 2021 ocak zammıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı hakkındaki ilk ipuçlarını enflasyon tahminleri oluşturuyor.
22.09.2020 Emekli
Emeklilere zam! 355 lira ve...
Emeklilere zam! 355 lira ve... Emekli zammı ile ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişi bekliyordu. Zam oranlarına ilişkin ilk veriler geldi. Ayrıca intibak zammı için de girişimler hızlandı. Temmuzda 5.75 zam alan SSK ve Bağ-Kur emeklileri ocak zammını merak ediyor. Beklenti anketindeki enflasyon tahmini, zam oranının yüzde 5.4 olabileceğini gösteriyor. Peki, yapılacak olan zam emekli maaşlarına nasıl yansıyacak? Ek ödemelerde de artış olacak mı? Emeklilere bir güzel haber de intibakla ilgili geldi. İntibak düzenlemesinin KPDK toplantısında masaya getirileceği belirtiliyor. İntibak kabul edilirse emekliler 355 liraya varan zam alacak.
19.09.2020 Emekli
Ocak enflasyon tahmini yüzde 4.79! En düşük memur emekli maaşı 2 bin 921 TL olacak!
Ocak enflasyon tahmini yüzde 4.79! En düşük memur emekli maaşı 2 bin 921 TL olacak! Temmuz ayında enflasyon oranına göre memur ve memur emeklisine yüzde 5.75 zam yapıldı. Ocak zammının gelmesine 5 ay kala, emekliler kendilerine ne kadar zam yapılacağını merak ediliyor. En düşük emekli maaşının ne kadar, sorusuna yanıt aranıyor. İşte memur ve emekli ocak zammı hakkında merak edilenler…
19.08.2020 Emekli
Emekliye 2 bin 921 lira ve...
Emekliye 2 bin 921 lira ve... Emekli maaşları ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Her yıl ocak ve temmuz aylarında maaşlara zam yapılıyor. Milyonlarca memur ve emekli yapılacak yeni zamma odaklandı. Ocak artışının ipuçları da geldi. Merkez Bankası'nın beklenti anketine göre rakamlar hesaplandı. Yapılacak zam ile birlikte ön görülen en düşük maaş memurlarda 3860, memur emeklilerinin ise 2921 TL olacak. Vatandaşlar 'En düşük emekli maaşı ne kadar olacak', 'Emekli ocak zammı ne kadar' sorusunun cevaplarını araştırıyor. İşte memur ve emekli ocak zammı ile ilgili tüm detaylar...
18.08.2020 Emekli
Milyonlarca kişi bekliyor... Emeklilerin ocak zammı ne kadar olacak?
Milyonlarca kişi bekliyor... Emeklilerin ocak zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ- Kur emeklisine Ocak ayında 6 aylık enflasyon oranında zam yapılacak. Yeni Ekonomi Programı'ndaki enflasyon tahminine göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı yüzde 6.65 olacak.
3.10.2019 Emekli
Emekliye 637 TL zam
Emekliye 637 TL zam Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. Emeklilere yeni zam hazırlığı sürüyor. 1.5 milyon memuru ve emekliyi ilgilendiren ek gösterge artışıyla maaşlar ve ikramiyeler ne kadar olacak? İşte detaylar...
26.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Maaşlar zamlanacak! İşte o iki tahmin
Son dakika: Maaşlar zamlanacak! İşte o iki tahmin Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. 9 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisinin Ocak zammı için 2 tahmin var. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre zam oranı yüzde 10.65 ya da 11.09 olabilecek.
21.12.2018 Ekonomi
Son dakika... Emekliye çifte zam
Son dakika... Emekliye çifte zam Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın açıkladığı yüzde 23.5'luk tahminine göre 6 aylık oran yüzde 13,12 olarak hesaplandı. Yeni Ekonomi Programı'ndaki (YEP) orana göre ise 6 aylık artış yüzde 10.65 olarak çıktı. Bu durumda ocakta SSK ve Bağ- Kur emeklileri YEP'e göre 10.65, Merkez Bankası tahminine göre ise 13.12 oranında zam alacak.
1.11.2018 Ekonomi
Emekliye en az 307 lira zam
Emekliye en az 307 lira zam Ocak'ta yüzde 4 zam alacak memur emeklilerinin beklenti anketine göre yüzde 10.28 enflasyon farkı alması bekleniyor. İşte bu oranlarla yeni memur emekli maaşları...
23.10.2018 Ekonomi
Son dakika: Emekli maaşları Ocak'ta 95 ile 530 lira arasında yükselecek
Son dakika: Emekli maaşları Ocak'ta 95 ile 530 lira arasında yükselecek Tahminlere göre emeklinin ocak zammı yüzde 11’i aşacak. Bu artışla maaşlar 95 ile 530 lira arasında yükselecek.
10.10.2018 Ekonomi
Emekli zammında hesap tamam! Kim ne kadar zam alacak?
Emekli zammında hesap tamam! Kim ne kadar zam alacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin alacağı zam miktarı 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleşecek olan enflasyon oranına bağlı olacak. Son dakika habere göre, emeklilerin Ocak maaşlarını yüzde 10.65'lik enflasyon tahminlerine göre hesaplandı.
25.09.2018 Ekonomi
Son dakika... Emekliye farklı artış!
Son dakika... Emekliye farklı artış! Temmuz'da maaşları artan emeklilerin Ocak zammı için 2 farklı tahmin var. Enflasyon öngörülerine göre, memur emeklilerine fark çıkacak; zam yüzde 4.37 ya da 10.06 olabilecek. Peki, en düşük ve en yüksek emekli maaşı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...
19.09.2018 Ekonomi
Emekli zammına 2 formül!
Emekli zammına 2 formül! SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammına ilişkin 2 farklı tahmin var. Yüzde 3.87'lik tahmin maaşlara 39 ile 189, yüzde 9.56'lık tahmin ise 97 ile 467 lira arasında artış getiriyor.
17.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Ocak Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli ocak zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.