Emekli maaşı ek zam var mı? Emekli maaşı ek zammı ile ilgili son dakika haberleri: Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi, emekli maaşına ek zam olacak mı?
Emekli maaşı ek zam var mı? Emekli maaşı ek zammı ile ilgili son dakika haberleri: Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi, emekli maaşına ek zam olacak mı? Emekli maaşına ek zam, emeklinin gündemindeki yerini koruyor. Temmuz ayında emekli maaşı, memur maaşı ve asgari ücrete zam yapıldı. Emekliye yüzde 25'lik zam yapılması ise emeklilerde ek zam beklentisi oluşturdu. 24 Temmuz'da gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretli ve emekli maaşlarına yönelik "Hem bütçe gelirlerini artırmaya hem de bütçe dışı kaynak sağlamaya yönelik çalışmalarımızın semarisini gördükçe kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü mutlaka alacağız. Bunu da çok gecikmeden yılbaşı civarı neticeye ulaştırmayı bekliyoruz." İfadelerini kullandı. Peki, emekliye ek zam yapılacak mı, emekli maaşına ek zam olacak mı?
3.08.2023 Emekli
Emekliye ek zam ne zaman açıklanacak? Emekliler zam farkını ne zaman alacak, emeklilere ek zam var mı?
Emekliye ek zam ne zaman açıklanacak? Emekliler zam farkını ne zaman alacak, emeklilere ek zam var mı? Emekliye ek maaş zammı ile ilgili aramalar emekli aylığına yapılan yüzde 37.57’lik zam sonrası gündeme geldi. Memurlara maaş zammının yanında seyyanen zam verilmesi "Emekliye ek zam var mı?" sorularının sorulmasına neden oldu. 7.500 TL emekli maaşı alan vatandaşlar ek zam yapılıp yapılmayacağını merak ediliyor. Peki, emekliye ek zam var mı, emekli maaşına ek zam yapılacak mı? Emekliler ek zam alacak mı? 7500 TL olan emekli maaşı ne kadar olacak?
10.01.2024 Emekli
Memur ve emekliye ek zam ile ilgili flaş gelişme! Maaşlar hesaplara yatıyor, belli oldu! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve...
Memur ve emekliye ek zam ile ilgili flaş gelişme! Maaşlar hesaplara yatıyor, belli oldu! Öğretmen, polis, doktor, hemşire ve... Memur ve emekliye ek zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Ve hesaplara yatıyor. Öğretmen, polis, doktor, hemşire, imam ve emekli... Milyonları ilgilendiriyor. Maaşlara yansıyacak. Yeni maaş oranları belli oldu. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak? Ek zam maaşlara ne zaman yansıyacak? Kimin maaşı ne kadar yükselecek? Tüm sorular yanıtını buldu. Memur ve emeklilere yüzde 2.5 ek zam kararı verilmiş ve böylece üzde 27.9 olan Ocak zammı, yüzde 30.95'e çıkmıştı. Ancak yasanın gecikmesi nedeniyle ek zam maaşlara yansıtılamamıştı. Milyonlarca emekli ek zam farkını yarın almaya başlayacak. İşte meslek meslek ek zam dahil emekli memur maaşları.
26.01.2022 Memur