İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam...
İlave zamda son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı, yüz binlerce işçiye yüzde 2,5 ek zam... Ek zam müjdesi! İmzalar atıldı. Yüz binlerce işçi ilave zam alacak. Ek zamda son dakika gelişmesi! Beklenen oldu. Yüzde 2,5 oranında ilave zam yapıldı. Türk-İş ve Çalışma Bakanı Vedat Bilgin arasında kamu işçisi için yüzde 2,5 ek zam protokolü imzalandı. Ek zam protokolü ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.
Emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni formül, SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsini kapsıyor, 3.500 TL ve üzeri...
Emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni formül, SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsini kapsıyor, 3.500 TL ve üzeri... Milyonlarca emekliye müjde! İlave zam geliyor. Formül değişiyor. Tüm emekliler dahil ediliyor. Asgari ücrete yapılan rekor zammın ardından emekliler de maaşlarına yapılacak zam oranını bekleyeme başladı. Güzel haber geldi. Şu an 1.500 TL olan en düşük emekli maaşının 3.500 TL seviyelerine çekilmesi gündemde. Memur emeklilerine yapılacak olan ilave zammın SGK ve Bağ-Kur mensubu emeklilere de yapılacak. Tüm emeklilerin maaşlarında iyileştirme olacak. Öte yandan emekli maaşlarında kademeli artış da gündemde.
26.12.2021 Emekli
Emekliye müjde! Çifte zam geliyor, hem SSK hem de Bağ-Kur emeklisi alacak, 2.000 TL...
Emekliye müjde! Çifte zam geliyor, hem SSK hem de Bağ-Kur emeklisi alacak, 2.000 TL... Milyonlarca emekliye güzel haber! Çifte zam geliyor. SGK ve Bağ-Kur emeklileri büyük zamdan yararlanacak. Zam oranlarında rakamlar netleşiyor. Yeni maaşlar belirlenirken ek zam gündeme geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisi şimdiden yüzde 10.46’lık zammı garantiledi. Yılın son ayına ilişkin enflasyonun yüzde 4-5 civarında çıkması en az yüzde 15’lik zammın kapısını açacak. Kamu çalışanları için devreye alınan ek zamdan emekli vatandaşların yararlanması da gündemde. Böylece milyonlarca emekli çifte zam almış olacak. Öte yandan emeklilerin gelirlerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili çalışmalar yürütülüyor. En düşük emekli maaşının da 1.500'den 2.000 TL'ye çıkarılması üzerinde çalışılıyor.
16.12.2021 Çalışma Hayatı