Eln

Eln

Son dakika eln haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eln ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eln haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eln

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eln gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 eln haberi bulunmuştur. Tüm eln haberleri aşağıda listelenmiştir.
Liverpoollu futbolcu Luis Diaz'ın babası kaçırıldı
Liverpoollu futbolcu Luis Diaz'ın babası kaçırıldı Kolombiya hükümeti, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Luis Diaz'ın babası Luis Manuel Diaz'ın 28 Ekim'de silahlı isyancı örgüt Kolombiya Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) tarafından kaçırıldığını duyurdu.
2.11.2023 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İstanbul' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İstanbul' paylaşımı İstanbul'da Tuzla, Pendik, Maltepe, Sultanbeyli, Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz ve Sarıyer'de mitinglerini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabından 'İstanbul' notuyla bir paylaşımda bulundu.
29.03.2019 Siyaset
Guaido'dan 12 Şubat'ta yeniden sokağa çıkma çağrısı
Guaido'dan 12 Şubat'ta yeniden sokağa çıkma çağrısı Venezuela'da kendini geçici devlet başkanı ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido, muhalefeti 12 Şubat'ta büyük protesto eylemleri için yeniden sokağa çağırdı.
3.02.2019 Dünya
Kolombiya'da protestolar şiddete dönüştü
Kolombiya'da protestolar şiddete dönüştü Başkent Bogota'nın birçok bölgesindeki gösterilerde bankalar, iş yerleri ve bir radyo binası hedef alındı.
9.11.2018 Dünya
'Ülke için iyi bir haber' ded! Örgüt lideri...
'Ülke için iyi bir haber' ded! Örgüt lideri... Kolombiya'da eski Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri'ne (FARC) operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt lideri Guacho ağır yaralandı. Ekvador Devlet Başkanı Moreno, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonun 'kendi ülkeleri için iyi bir haber' olduğunu belirtti.
16.09.2018 Dünya
Devlet Başkanı uyardı! 'Rehinelerin tamamını bırakın yoksa...'
Devlet Başkanı uyardı! 'Rehinelerin tamamını bırakın yoksa...' Kolombiya Devlet Başkanı Ivan Duque, hükümet ve Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) arasında, örgütün elindeki rehinelerin tamamı bırakılana kadar müzakere yapılmayacağını açıkladı.
9.09.2018 Dünya
ELN'ye ait 192 kilo patlayıcı ele geçirildi
ELN'ye ait 192 kilo patlayıcı ele geçirildi Kolombiya'da güvenlik güçlerinin, Ulusal Kurtuluş Ordusu'na (ELN) ait 192 kilo patlayıcı ele geçirdiği bildirildi.
1.04.2018 Dünya
Kolombiya'da tek taraflı ateşkes
Kolombiya'da tek taraflı ateşkes Kolombiya'da saldırılarına devam etmesi nedeniyle hükümetin barış görüşmelerine son verdiği Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN), ülkede gelecek yapılacak kongre seçimlerinden dolayı ateşkes ilan edeceğini açıkladı.
27.02.2018 Dünya
Kolombiya’daki bombalı saldırıyı ELN üstlendi
Kolombiya’daki bombalı saldırıyı ELN üstlendi Kolombiya’nın Barranquilla kentindeki polis merkezine düzenlenen ve 5 polisin hayatını kaybettiği saldırıyı Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) üstlendi.
29.01.2018 Dünya
"Soğuk savaştan beri görmediğimiz bir  tehditle karşı karşıyayız"
"Soğuk savaştan beri görmediğimiz bir tehditle karşı karşıyayız" Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, dünyanın yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve "Bugün, soğuk savaş döneminden beri görmediğimiz bir nükleer tehditle bile karşı karşıyayız" uyarısında bulundu.
14.01.2018 Dünya
Ateşkes bitti Kolombiya karıştı
Ateşkes bitti Kolombiya karıştı Hükümetle yaptığı ateşkesin sona ermesinin ardından saldırılarına yeniden başlayan Ulusal Kurtuluş Ordusu'nun 17 üyesi etkisiz hale getirildi.
14.01.2018 Dünya
Ateşkes bitti! ELN saldırdı!
Ateşkes bitti! ELN saldırdı! Kolombiya'da ELN'nin Arauca yönetim bölgesi kırsalındaki saldırısında bir asker yaşamını yitirdi.
11.01.2018 Dünya
ELN'nin saldırıları Kolombiya'daki barış görüşmelerini bitirdi
ELN'nin saldırıları Kolombiya'daki barış görüşmelerini bitirdi Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos, Ulusal Kurtuluş Ordusunun (ELN) çift taraflı ateşkesin bitmesinin ardından düzenlediği saldırılardan ötürü hükümetin Ekvador'daki müzakere heyetine geri dönme talimatı verdi.
10.01.2018 Dünya
Kolombiya'nın ELN ile görüşmelerindeki başmüzakerecisi istifa etti
Kolombiya'nın ELN ile görüşmelerindeki başmüzakerecisi istifa etti Kolombiya hükümetinin, Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) ile yürüttüğü barış görüşmelerindeki başmüzakerecisi Juan Camilo Restrepo bu görevinden istifa etti.
5.12.2017 Dünya
İmmünoloji, Otizm ve Kanserin birbiriyle ilgisi konuşulacak
İmmünoloji, Otizm ve Kanserin birbiriyle ilgisi konuşulacak "Uluslararası İmmünoloji / Otizm / Kanser" başlıklı ve bu hastalıkların birbirleriyle ilgisinin paylaşılacağı konferans, 19 Kasım'da İstanbul'da başlayacak. Konferansın tüm geliri, Otizm Dernekleri Federasyonu'na bırakılacak
10.11.2017 Sağlık
Papa sayesinde cinayetler azaldı
Papa sayesinde cinayetler azaldı Kolombiya’ya ‘barış’ temalı bir ziyaret gerçekleştiren Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko’nun ülkede bulunduğu dönemde, cinayet vakalarının yüzde 60 azaldığı açıklandı.
11.09.2017 Dünya
Örgütle anlaştılar! Ateşkes yapıldı!
Örgütle anlaştılar! Ateşkes yapıldı! Bogota yönetimi, FARC'tan sonra ülkenin en büyük ikinci silahlı örgütüyle de iç savaşın bitmesi için uzlaşmaya vardı. Papa'nın da devreye girdiği ateşkesi ELN "Evet, yaptık! Çift taraflı ateşkese ulaşmamızda yardımcı olan herkese teşekkürler" Twitter mesajıyla duyurdu. Taraflar, yarım yüzyıl sonra ilk kez ellerini tetikten çekiyor.
5.09.2017 Dünya
Kolombiyalı örgüt ELN, Rus rehineyi öldürdü
Kolombiyalı örgüt ELN, Rus rehineyi öldürdü Kolombiya'daki Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) isimli örgüt, 6 aydır ellerinde olan Rus rehineyi öldürdüklerini açıkladı.
3.09.2017 Dünya
Barış görüşmelerinin ikinci etabı tamamlandı
Barış görüşmelerinin ikinci etabı tamamlandı Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ile barış süreci yürüten Kolombiya Hükümeti, ülkenin ikinci büyük silahlı örgütü Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) ile görüşmelerin ikinci etabını tamamladı. Barış delegasyonu, Papa Francisconun eylül ayındaki Güney Amerika gezisinden önce taraflar arasında anlaşmaya varılmasını planlıyor.
1.07.2017 Dünya
Kolombiya'da Hollandalı 2 gazeteci kaçırıldı
Kolombiya'da Hollandalı 2 gazeteci kaçırıldı Kolombiya’nın El Tarra kentinde, belgesel çekimi yapan Hollandalı 2 gazeteci silahlı bir grup tarafından kaçırıldı.
20.06.2017 Dünya
ELN saldırdı! 1 polis öldü
ELN saldırdı! 1 polis öldü Kolombiya’nın Campamento kentinde, Ulusal Kurtuluş Ordusu ELN'nin düzenlediği saldırıda bir polis hayatını kaybetti, iki polis yaralandı.
1.06.2017 Dünya
Kolombiya'da ELN'nin kaçırdığı 8 kişi serbest
Kolombiya'da ELN'nin kaçırdığı 8 kişi serbest Kaçırma olayının yaşandığı Choco yönetim bölgesinde başlatılan geniş çaplı operasyonların, örgütü rehineleri bırakmaya zorladığı belirtiliyor
10.05.2017 Dünya
Kolombiya’da FARC isyancıları silahlarını teslim ediyor
Kolombiya’da FARC isyancıları silahlarını teslim ediyor FARC (Kolombiya Devrimci Silahlı Güçler) silahlı grup, BM’nin gözetimi altında silahların tespiti ve mühimmatın imhasına başlıyor.
2.03.2017 Dünya
Kolombiya'da hükümet ile ELN barış görüşmelerine başladı
Kolombiya'da hükümet ile ELN barış görüşmelerine başladı Kolombiya hükümeti ve isyancı grup Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) arasındaki barış görüşmeleri resmen başladı. Barış görüşmelerinin 45 gün kesintisiz sürmesi planlanıyor.
17.06.2021 Dünya
Kolombiya'da barışa doğru bir adım daha
Kolombiya'da barışa doğru bir adım daha Batı yarımkürenin en uzun süren savaşını FARC'la anlaşarak bitiren Bogota yönetimi, bu kez ülkenin ikinci büyük silahlı grubu ELN ile masaya oturuyor.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eln ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eln haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.