Ellen Degeneres

Ellen Degeneres

Son dakika Ellen DeGeneres haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ellen DeGeneres ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ellen DeGeneres haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ellen Degeneres

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ellen degeneres gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 ellen degeneres haberi bulunmuştur. Tüm ellen degeneres haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti!
'Ellen DeGeneres Show'un DJ'i Stephen 'tWitch' Boss hayatını kaybetti! DJ, dansçı ve 'Ellen DeGeneres Show'un yardımcı yapımcısı Stephen 'tWitch' Boss, 40 yaşında hayatını kaybetti. Yapılan otopsi sonucu ünlü ismin bir silahla kendini başından vurarak öldüğü doğrulandı. Boss'un eşi Allison Holker ve komedyen Ellen DeGeneres, yürek burkan açıklamalar yaparken; tWitch'in ölümüne dair detaylar da ortaya çıktı.
15.12.2022 Magazin
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü? Talk show programı 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Stephen Boss kimdir, neden öldü?
15.12.2022 Dünya
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı!
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı! Cher'in annesi olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Georgia Holt, 96 yaşında hayatını kaybetti.
12.12.2022 Magazin
Hasan Can Kaya kırılması zor bir rekora imza attı!
Hasan Can Kaya kırılması zor bir rekora imza attı! Kendisine has tarzıyla gözleri üzerine çeken ve milyonlarca takipçisi bulunan 'Konuşanlar' isimli programın sunucu Hasan Can Kaya TikTok’ta rekor kırmayı başardı.
17.11.2021 Magazin
Jane Fonda isyanda!  'Saç boyamaktan bıktım!'
Jane Fonda isyanda! 'Saç boyamaktan bıktım!' Dünyaca ünlü usta oyuncu Jane Fonda (83), artık saçlarını sarıya boyamayacağını katıldığı televizyon programında açıkladı. Doğal halini çok beğendiğini söyleyen Fonda, bundan bıktığını söyledi.
26.02.2021 Magazin
İstismarla suçlanan ünlü sunucu Ellen DeGeneres, özür diledi
İstismarla suçlanan ünlü sunucu Ellen DeGeneres, özür diledi Geçen aylarda hakkında taciz, suistimal, iş yerinde zorbalık ve hakaret suçlamalarıyla zor durumda kalan Ellen DeGeneres, uzun bir aradan sonra ekran karşısına çıkarak özür diledi.
22.09.2020 Dünya
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu?
Çocuğun derisinden elde ediliyor, böyle güzellik olur mu? ABD’li oyuncu Sandra Bullock’un geçtiğimiz yıllarda yüzüne enjekte ettirdiği ’çocuk derisi’ sayesinde genç kaldığı yönündeki açıklaması yeniden gündeme geldi.
26.06.2020 Dünya
2Cellos kimdir?  2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir?
2Cellos kimdir? 2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir? 2Cellos klasik müzik eğitimli Luka Šulic ve Stjepan Hauser'den oluşan Hırvat çellist ikilidir. 2 Cellos Klasik müziğin yanı sıra tanınmış pop ve rock şarkılarının enstrümantal düzenlemeleri ile tanındı. Peki, 2Cellos kimdir? 2Cellos Luka Sulic ve Stjepan Hauser kimdir? İşte 2Cellos hakında merak edilenler...
14.06.2020 Gündem
Programa seyirci almayacak!
Programa seyirci almayacak! Dünya çapında ölümlere sebep olan koronavirüs salgınından Ellen DeGeneres de nasibini aldı.
13.03.2020 Magazin
Yıllar sonra gelen taciz itirafı
Yıllar sonra gelen taciz itirafı Dünyaca ünlü sunucu Ellen DeGeneres, üvey babasının yıllar önce kendisine cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı.
30.05.2019 Magazin
Ünlü sunucudan itiraf: Babam cinsel tacizde bulundu
Ünlü sunucudan itiraf: Babam cinsel tacizde bulundu Dünyaca ünlü sunucu Ellen Degeneres, üvey babasının kendisine göğüs muayenesi etme bahanesiyle cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı.
28.05.2019 Dünya
Twitter'da rekor kırdı
Twitter'da rekor kırdı Japon milyarder Yusaku Maezawa'nın 10 milyon yen (925 bin dolar) ödül vadettiği Twitter mesajı paylaşım rekoru kırdı. 4 milyon kezden fazla 'retweet'lenen mesaj, tüm zamanların en çok paylaşılan Twitter mesajı oldu.
7.01.2019 Dünya
Kim Kardashian'dan olay itiraf: Bu pozlarım kocamı üzdü!
Kim Kardashian'dan olay itiraf: Bu pozlarım kocamı üzdü! Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Kim Kardashian'dan beklenmedik bir itiraf geldi.
21.11.2018 Magazin
Ellen DeGeneres, Ali Dede'nin fotoğrafına kayıtsız kalamadı
Ellen DeGeneres, Ali Dede'nin fotoğrafına kayıtsız kalamadı 83 yaşındaki Ali Meşe'nin fotoğrafı, herkesi derinden etkiledi.
19.01.2018 Magazin
Bebeğin cinsiyetini açıkladı!
Bebeğin cinsiyetini açıkladı! Eşi Kanye West ile üçüncü bebeğine taşıyıcı anne ile sahip olan Kim Kardashian, Ellen Show’a konuk oldu.
15.11.2017 Magazin
Yıllar sonra açıkladı! Lisede etek altına...
Yıllar sonra açıkladı! Lisede etek altına... Her yaptığıyla olay olan Kim Kardashian'ın okul yıllarına ilişkin itirafı magazin basınında gündem oldu.
21.09.2017 Magazin
Ellen kapak kızı olursa
Ellen kapak kızı olursa ‘The Ellen DeGeneres Show’ ile tüm dünyada tanınan komedyen Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez’i deyim yerindeyse ‘trolledi’.
25.08.2017 Magazin
Sırrı açıklayınca herkes şok oldu! Gelen sürpriz ise...
Sırrı açıklayınca herkes şok oldu! Gelen sürpriz ise... Doğuştan işitme engelli olan Sarah Churman'a ABD'li ünlü TV programcısı Ellen Degeneres'in programına katıldı. Kayınvalidesinin sırrını açıklayınca Ellen ona öyle bir sürpriz yaptı ki 34 yıl sonra duyan Sarah gözyaşlarına boğuldu.
5.05.2017 Dünya
Mini Lopez
Mini Lopez Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, eski eşi Marc Anthony’den olan dokuz yaşındaki ikizleri Max ve Emme ile Ellen DeGeneres’ın sohbet programına konuk oldu.
24.04.2017 Magazin
ABD'de şimdi de tuvalet isyanı!
ABD'de şimdi de tuvalet isyanı! ABD Başkanı Donald Trump'ın trans gençlerin kamu okullarında istedikleri tuvaleti kullanmasına izin veren talimatı kaldırması, yeni bir protesto dalgasına yol açtı.
17.06.2021 Dünya
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Çocuğun cinsiyeti için bin dolarlık iddia
Çocuğun cinsiyeti için bin dolarlık iddia İkinci çocuğuna hamile olan Oscar ödüllü ABD’li aktris Natalie Portman, geçtiğimiz gün ünlü komedyen ve talk şov sunucusu Ellen DeGeneres’in programına konuk oldu...
8.12.2016 Magazin
Sırtına alarak şınav çekti
Sırtına alarak şınav çekti ABD’li aktör Milo Ventimiglia, geçtiğimiz gün ünlü komedyen ve talk şov sunucusu Ellen DeGeneres’in programına konuk oldu...
7.12.2016 Magazin
Sumo güreşi yaptılar!
Sumo güreşi yaptılar! ABD’li aktris Jennifer Aniston, geçtiğimiz gün ünlü komedyen ve talk şov sunucusu Ellen DeGeneres’in programına konuk oldu...
1.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ellen Degeneres ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ellen degeneres haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.