Eliz Sakuçoğlu

Eliz Sakuçoğlu

Son dakika Eliz Sakuçoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eliz Sakuçoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eliz Sakuçoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eliz Sakuçoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eliz sakuçoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 eliz sakuçoğlu haberi bulunmuştur. Tüm eliz sakuçoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş!
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Rüya karakterine hayat veren ve diziden geçtiğimiz şubat ayında ayrılan Melisa Şenolsun, Cihangir'de elinde sarı papatyalarla görüntülendi. İşletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
18.05.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Eliz Şakuçoğlu: Hiç kadınsı bulmuyorum
Eliz Şakuçoğlu: Hiç kadınsı bulmuyorum Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlarla magazin gündemine gelen Eliz Şakuçoğlu, spor hayatı hakkında konuştu.
7.08.2021 Magazin
Murat Boz aşk iddialarına yanıt verdi!
Murat Boz aşk iddialarına yanıt verdi! Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, son dönemde hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi.
19.05.2021 Magazin
Ayrıldıkları iddia edilmişti! Eliz Sakuçoğlu ve Semih Ergün...
Ayrıldıkları iddia edilmişti! Eliz Sakuçoğlu ve Semih Ergün... Eliz Sakuçoğlu ile sevgilisi Semih Ergün, bir süredir birlikte paylaşım yapmayınca ayrıldıkları iddia edilmişti. Çiftin ilişkisi devam ediyor.
24.10.2020 Magazin
Havuzda bile kitap okuyor!
Havuzda bile kitap okuyor! Tatilde deniz ve güneşin tadını çıkaran stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, havuzda bile kitap okuyor.
11.08.2020 Magazin
Eliz Şakuçoğlu sevgilisinin doğum gününü kutladı!
Eliz Şakuçoğlu sevgilisinin doğum gününü kutladı! Bir yıldır Dj Semih Ergün ile aşk yaşayan Eliz Şakuçoğlu'nun sosyal medya mesajındaki detay, dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.
19.03.2020 Magazin
Eliz Sakuçoğlu öp öp doyamadı
Eliz Sakuçoğlu öp öp doyamadı Stilist Eliz Sakuçoğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Sevgilisini bekleyen Sakuçoğlu’nun sık sık telefonla sevgilisini araması dikkatlerden kaçmadı.
28.01.2020 Magazin
'Silmekten silmeye fark var'
'Silmekten silmeye fark var' Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bine yakın fotoğrafını silen stilist Eliz Sakuçoğlu, magazin gündeminde...
1.01.2020 Magazin
Eliz Sakuçoğlu hayatını bir gecede sildi
Eliz Sakuçoğlu hayatını bir gecede sildi Eliz Sakuçoğlu sosyal medyada gece yarısı temizliği yaptı. Sevgilisinin fotoğrafları da dahil 1200'e yakın fotoğraf sildi.
29.12.2019 Magazin
Soğuk vız geldi! Eliz Sakuçoğlu...
Soğuk vız geldi! Eliz Sakuçoğlu... Eliz Sakuçoğlu’nun partide giydiği yazdan kalma dekolteli elbisesi çok konuşuldu.
22.11.2019 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'nun paylaşımına tepki
Eliz Sakuçoğlu'nun paylaşımına tepki DJ Semih Ergün'le aşk yaşayan Eliz Sakuçoğlu, doğum günü kutlamasında aşka gelip sevgilisini öpücüklere boğdu. Sakuçoğlu'nun bu hareketine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.
31.08.2019 Magazin
Erkek olduğumu 5 yaşında anladım
Erkek olduğumu 5 yaşında anladım 2017 yılında ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında mücadele eden Neslihan Doğrusöz (32), Rüzgar Erkoçlar ve Eliz Sakuçoğlu’nun kardeşi Poyraz Sakuçoğlu gibi ameliyatla cinsiyet değiştirdi. Adı artık Doruk.
30.08.2019 Magazin
Eliz Sakuçoğlu sütle form tutuyor
Eliz Sakuçoğlu sütle form tutuyor Eliz Sakuçoğlu formunu 'pesketaryen' beslenme sayesinde koruduğunu söyledi.
25.08.2019 Magazin
Run the Island Festivali'nde geri sayım
Run the Island Festivali'nde geri sayım Bozcaada, Eylül ayında yepyeni bir festivale ev sahipliği yapıyor: Run The Island Bozcaada! Spor, lezzet ve müziği bir arada sunan sıra dışı festival 13-14 Eylül tarihlerinde adanın dört bir yanına dağılarak, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.
21.08.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Eliz Sakuçoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eliz sakuçoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.