Elimi Bırakma Dizi

Elimi Bırakma Dizi

Son dakika elimi bırakma dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elimi bırakma dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elimi bırakma dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elimi Bırakma Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elimi bırakma dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 elimi bırakma dizi haberi bulunmuştur. Tüm elimi bırakma dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elimi Bırakma 43. bölüm 2. fragmanı
Elimi Bırakma 43. bölüm 2. fragmanı TRT1'in merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma'nın 43. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
30.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı
Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı Merakla takip edilen Elimi Bırakma dizisinin 43. bölüm fragmanı yayınlandı.
28.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı
Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı Büyük bir merakla takip edilen Elimi Bırakma'nın 42'inci bölüm fragmanı yayınlandı.
20.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma dizisi yeni fragmanı
Elimi Bırakma dizisi yeni fragmanı TRT1 ekranlarında büyük bir beğeni ile takip edilen Elimi Bırakma dizisinin 39. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
1.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma yeni fragman
Elimi Bırakma yeni fragman Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen 76. bölüm fragmanı yayınlandı.
8.04.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 35. fragman
Elimi Bırakma 35. fragman Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen 35. bölüm fragmanı yayınlandı.
4.04.2019 Televizyon
Elimi Bırakma'dan yeni fragman
Elimi Bırakma'dan yeni fragman TRT1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma 35. bölüm fragmanı yayınladı.
25.03.2019 Televizyon
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Çukur'un kadrosuna yeni isim!
Çukur'un kadrosuna yeni isim! Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Çukur bu sezon hayranlarına veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti.
4.03.2021 Magazin
Elimi Bırakma neden final yaptı? | Elimi Bırakma final izle
Elimi Bırakma neden final yaptı? | Elimi Bırakma final izle “Elimi Bırakma neden final yaptı?” sorusuna dizinin hayranları tarafından yanıt aranıyor. TRT1 ekranlarında diziseverlerle buluşan projenin final kararı aldığı geçtiğimiz günlerde açıklanmış. Peki, Elimi Bırakma neden final yaptı? Elimi Bırakma final izle, dizinin final bölümünde neler oldu?
25.12.2019 Gündem
Love 101’in çekimleri başlıyor
Love 101’in çekimleri başlıyor Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz ve Kubilay Aka’nın oynayacağı Netflix projesinin adının ‘Love 101‘ olacağı konuşuluyor.
12.06.2019 Televizyon
Alp Navruz'a 72 bin liralık tazminat davası
Alp Navruz'a 72 bin liralık tazminat davası "Fazilet Hanım ve Kızları" adlı dizinin başrol oyuncusu Alp Navruz’a sözleşmeyi ihlal ederek başka bir dizide oynadığı iddiasıyla İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 72 bin liralık tazminat davası açıldı.
14.12.2018 Magazin
Elimi Bırakma 6. yeni bölümde Cenk evi terk ediyor!
Elimi Bırakma 6. yeni bölümde Cenk evi terk ediyor! Elimi Bırakma 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Elimi Bırakma dizisinde Cenk, Azra'ya arkasını dönüyor. İşte TRT 1'in sevilen dizisi Elimi Bırakma'da bu hafta yaşanacak olan tüm gelişmeler...
2.09.2018 Gündem
Elimi Bırakma 4. bölümde neler olacak?
Elimi Bırakma 4. bölümde neler olacak? TRT 1'in yeni dizisi Elimi Bırakma soluksuz devam ediyor. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Azra, Mert'e bir adım daha yaklaşıyor. Peki onun yerini bulabilecek mi? Elimi Bırakma 4. bölüm için heyecan dorukta.
11.08.2018 Gündem
Aşk benim için ilham demek
Aşk benim için ilham demek Elimi Bırakma dizisinde Cansu karakterini canlandıran Cemre Gümeli, “Ben Cansu kadar kapalı kutu değilim, kafama takmaktansa konuyla ilgili harekete geçmeyi tercih ederim” diyor.
27.07.2018 Arşiv
Kibirden uzak bir yıldız
Kibirden uzak bir yıldız Uzun süredir bir projede yer almayan Nehir Erdoğan, sessizliğini Vogue için bozdu...
9.02.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elimi Bırakma Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elimi bırakma dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.