Elimi Bırakma

Elimi Bırakma

Son dakika elimi bırakma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elimi bırakma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elimi bırakma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elimi Bırakma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elimi bırakma gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 elimi bırakma haberi bulunmuştur. Tüm elimi bırakma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Vermem Seni Ellere Zeliş'i kim oynuyor? Buse Meral kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Vermem Seni Ellere Zeliş kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Vermem Seni Ellere dizisinde Zeliş karakterini Buse Meral canlandırıyor. Seyirci, "Buse Meral kimdir, hangi dizilerde rol aldı?" sorgusuna başladı. İşte Buse Meral hakkında bilgiler...
18.06.2023 Televizyon
Kardeşlerim dizisinde Berk'in ablasını oynamaya geliyor! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu
Kardeşlerim dizisinde Berk'in ablasını oynamaya geliyor! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Dizinin son bölümünde Berk'in Resul ve Ayla'nın öz çocuğunun olmadığı anlaşılmıştı. Gelecek haftadan itibaren Kardeşlerim Berk'in ablasını oynayacak isim de belli oldu.
4.04.2023 Televizyon
Survivor Aleyna Elibol kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Aleyna Elibol mesleği ne, nereli?
Survivor Aleyna Elibol kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Aleyna Elibol mesleği ne, nereli? Survivor 2023 sezonu hız kesmeden devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan Aleyna Elibol ise en dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Sosyal medyada ve dizilerde oynadığı rollerle tanınan Survivor Aleyna Elibol kimdir, kaç yaşında? Aleyna Elibol hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
23.01.2023 Televizyon
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir? İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir çifti bir şekilde Roma'da evlendi. Peki, İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
24.10.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Çukur'un kadrosuna yeni isim!
Çukur'un kadrosuna yeni isim! Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Çukur bu sezon hayranlarına veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti.
4.03.2021 Magazin
Yıldırım Şimşek kimdir? Çukur’a katılan Namık karakteri Yıldırım Şimşek nereli, kaç yaşında?
Yıldırım Şimşek kimdir? Çukur’a katılan Namık karakteri Yıldırım Şimşek nereli, kaç yaşında? Show TV'nin iddialı dizilerinden Çukur'a yeni bir isim transfer oluyor. Diziye 'Namık' karakteriyle katılacak olan Yıldırım Şimşek dengeleri değiştirecek. Çarpışma, Elimi Bırakma ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde rol alan Yıldırım Şimşek "Çukur"un ekibine dahil oldu. Gökhan Horzum'un yazdığı Ay Yapım imzalı dizide Namık rolüne hayat verecek. Yıldırım Şimşek kimdir? Yıldırım Şimşek hakkındaki bilgiler...
11.11.2020 Gündem
Elimi Bırakma neden final yaptı? | Elimi Bırakma final izle
Elimi Bırakma neden final yaptı? | Elimi Bırakma final izle “Elimi Bırakma neden final yaptı?” sorusuna dizinin hayranları tarafından yanıt aranıyor. TRT1 ekranlarında diziseverlerle buluşan projenin final kararı aldığı geçtiğimiz günlerde açıklanmış. Peki, Elimi Bırakma neden final yaptı? Elimi Bırakma final izle, dizinin final bölümünde neler oldu?
25.12.2019 Gündem
Evleneyim ve güzel bir ailem olsun
Evleneyim ve güzel bir ailem olsun Elimi Bırakma dizisinde başrol oynayan Alina Boz, 'InStyle Türkiye’nin kasım sayısı için objektif karşısına geçti. Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile uzun süredir birlikte olan güzel oyuncu, hayallerinden ve hayatından bahsetti.
12.11.2019 Magazin
Elimi Bırakma 46. bölümde neler oluyor?
Elimi Bırakma 46. bölümde neler oluyor? Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz'un paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin fragmanı yayınlandı.
16.09.2019 Televizyon
Elimi Bırakma yeni sezon bu akşam başlıyor!
Elimi Bırakma yeni sezon bu akşam başlıyor! Elimi Bırakma 44. yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri meraklandırdı.
8.09.2019 Televizyon
Elimi Bırakma dizisine hangi oyuncular katıldı?
Elimi Bırakma dizisine hangi oyuncular katıldı? Başrollerini 'Alp Navruz' ve 'Alina Boz'un paylaştığı, Elimi Bırakma dizisinin kadrosuna güçlü isimler dahil oldu.
12.08.2019 Televizyon
"Sürprizlerle dönebilirim"
"Sürprizlerle dönebilirim" Sezon finali yapan Elimi Bırakma’ya duygusal bir mesajla veda eden Cemre Gümeli, tatilin tadını çıkarıyor.
29.07.2019 Magazin
Love 101’in çekimleri başlıyor
Love 101’in çekimleri başlıyor Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz ve Kubilay Aka’nın oynayacağı Netflix projesinin adının ‘Love 101‘ olacağı konuşuluyor.
12.06.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 43. bölüm 2. fragmanı
Elimi Bırakma 43. bölüm 2. fragmanı TRT1'in merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma'nın 43. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
30.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı
Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı Merakla takip edilen Elimi Bırakma dizisinin 43. bölüm fragmanı yayınlandı.
28.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı
Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanı Büyük bir merakla takip edilen Elimi Bırakma'nın 42'inci bölüm fragmanı yayınlandı.
20.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 41. bölüm 2. fragmanı
Elimi Bırakma 41. bölüm 2. fragmanı Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elimi Bırakma bu hafta yayınlanacak mı?
16.05.2019 Televizyon
'Evlilik haberleri doğru değil'
'Evlilik haberleri doğru değil' TRT 1'de yayınlanan 'Elimi Bırakma' dizisinin güzel oyuncusu Alina Boz ile rol arkadaşı Alp Navruz, geçtiğimiz gün Kartal İstMarina Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
3.05.2019 Magazin
Elimi Bırakma dizisi yeni fragmanı
Elimi Bırakma dizisi yeni fragmanı TRT1 ekranlarında büyük bir beğeni ile takip edilen Elimi Bırakma dizisinin 39. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
1.05.2019 Televizyon
Elimi Bırakma yeni fragman
Elimi Bırakma yeni fragman Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen 76. bölüm fragmanı yayınlandı.
8.04.2019 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz fragman
Sen Anlat Karadeniz fragman Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen 35. bölüm fragmanı yayınlandı.
4.04.2019 Televizyon
Elimi Bırakma 35. fragman
Elimi Bırakma 35. fragman Elimi Bırakma dizisinin merakla beklenen 35. bölüm fragmanı yayınlandı.
4.04.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Elimi Bırakma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elimi bırakma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.