Elif Aksu

Elif Aksu

Son dakika elif aksu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elif aksu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elif aksu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elif Aksu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elif aksu gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 elif aksu haberi bulunmuştur. Tüm elif aksu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elif Aksu ile Burak Yörük ayrıldı mı?
Elif Aksu ile Burak Yörük ayrıldı mı? Avusturya'da yaşayan Türk model Elif Aksu ile oyuncu Burak Yörük'ün ayrıldığı iddia edildi. Çiftin sosyal medyada birbirlerini takipten çıktığı görüldü
12.01.2021 Magazin
Küvette çıplak poz verdiği sevgilisinden ayrıldı!
Küvette çıplak poz verdiği sevgilisinden ayrıldı! Türk model Elif Aksu birlikte çıplak küvet pozu verdiği sevgilisinden ayrıldı.
20.12.2018 Magazin
Elif Aksu, Meryem Uzerli'nin kankası çıktı!
Elif Aksu, Meryem Uzerli'nin kankası çıktı! İspanya İbiza'da kokain kullandıktan sonra Suudi sevgilisinin 560 bin dolarlık klasik Ferrari’siyle kaza yapıp aracı hurdaya çeviren Elif Aksu (25) dünyada gündem olmuştu.
5.07.2017 Magazin
Türk asıllı manken Elif Aksu kaza yaptı! Uyuşturucu iddiası...
Türk asıllı manken Elif Aksu kaza yaptı! Uyuşturucu iddiası... Türk asıllı Avusturyalı manken Elif Aksu, tatile çıktığı İbiza'da sevgilisinin 500 bin Euro’luk lüks otomobili ile kaza yaptı.
29.05.2017 Magazin
Türk mankene kokain gözaltısı
Türk mankene kokain gözaltısı Manken Elif Aksu, Ibiza’da Suudi asıllı sevgilisinin 500 bin euro değerindeki Ferrarisi ile kaza yaptı, yapılan kontrolde kokain kullandığı tespit edildi.
27.05.2017 Yaşam
Adana'da feci kaza: 6 yaralı!
Adana'da feci kaza: 6 yaralı! Adana'da 6 kişinin yaralandığı trafik kazasında araçta sıkışan yaralılardan biri CANKUR ekipleri tarafından kurtarıldı...
4.03.2012 Yaşam
Hakimin eşinden HSYK’ya sitem
Hakimin eşinden HSYK’ya sitem HAKİMLER Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) hastalığı ile ilgili aldığı raporların doğruluğuna inanmadığı, beyin tümörü teşhisi koyulan kadın hakim Ayşegül Aksu, geçirdiği 8 saatlik kritik ameliyatı başarıyla atlattı...
29.09.2021 Gündem
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Şahları da Vururlar", Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda izleyicisi ile buluştu. Bir tarih parodisi olan oyun, üst düzey oyunculuk performansları ile seyircinin beğenisini kazandı.
17.03.2024 Magazin
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Yargı 50.bölüm fragmanı yayında! 'Yokluğuna alışmaya çalışıyorum'
Yargı 50.bölüm fragmanı yayında! 'Yokluğuna alışmaya çalışıyorum' Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı iki haftalık aranın ardından 50. bölümü ile pazar günü ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ilgaz ve Ceylin’in ilişkileri adına aldıkları karar merakla beklenirken fragman duygusal bir bölümün sinyallerini veriyor.
9.01.2023 Televizyon
Polonyalı Monika Joanna Sosnowska, Karabük'te Müslüman oldu
Polonyalı Monika Joanna Sosnowska, Karabük'te Müslüman oldu Polonyalı Monika Joanna Sosnowska Yılmaz, tatil için geldiği Karabük'te düzenlenen törenle Müslüman oldu.
12.11.2022 Yaşam
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Müjde Ar: Anneme ‘Deli Aysel’ diyorlardı ama o bir dehaydı!
Müjde Ar: Anneme ‘Deli Aysel’ diyorlardı ama o bir dehaydı! Küçükçekmece Belediyesi’nin 'Çekmecemde Kitap Var' söyleşilerine konuk olan Müjde Ar, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Annesi Aysel Gürel’in vefatının ardından onun anısına armağan edilen 'Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam' şiir kitabını ve usta sanatçıya anılarını anlatan Müjde Ar, “Annem tabuları yıkarak, ataerkil sistemin dayattığı her şeyi yıkarak kendine bir yol çizerdi. 'Deli Aysel' diyorlardı ama o bir dehaydı” dedi. Ünlü oyuncu, annesinin yazdığı, Sezen Aksu'nun seslendirdiği 'Ünzile' şarkısının dramatik hikayesini de anlattı.
10.05.2022 Magazin
Antalya'da hortum yıktı geçti! Çok sayıda ev ve sera zarar gördü
Antalya'da hortum yıktı geçti! Çok sayıda ev ve sera zarar gördü Antalya'nın Serik ilçesinde etkili olan hortumda çok sayıda ev ve sera zarar gördü, Merkez Camii'nin minaresi yıkıldı. Serası hasar gören Mustafa Nacak "Seralarımızı, hortum aldı. Yol boyu gittiği yerde bir tane sera koymadı. Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. En az 250 bin zararımız var" dedi.
3.03.2022 Gündem
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Baht Oyunu' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı ‘Baht Oyunu’ 15 Haziran Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.
15.06.2021 Televizyon
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elif Aksu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elif aksu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.