Eleştirdi

Eleştirdi

Son dakika eleştirdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eleştirdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eleştirdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eleştirdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eleştirdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.947 eleştirdi haberi bulunmuştur. Tüm eleştirdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de sabırlar taştı! 'Tahammülümüz yok' deyip resti çekti: Takıma artık yasaklandı
Fenerbahçe'de sabırlar taştı! 'Tahammülümüz yok' deyip resti çekti: Takıma artık yasaklandı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sivasspor beraberliğiyle lider Galatasaray’ın dört puan gerisine düşen Fenerbahçe’de futbolcular aralarında yaptığı konuşmalarda kendilerini de eleştirdi. İki yıldız isim 'artık tahammülümüz yok' diyerek resti çekti. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktararak yıldız ismi sert şekilde eleştirdi.
16.04.2024 Fenerbahçe
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı Başta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
İYİ Partili isimden CHP'ye 'kent uzlaşısı' tepkisi! 'İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak
İYİ Partili isimden CHP'ye 'kent uzlaşısı' tepkisi! 'İlk defa kurtarılmış bölgeleri olacak İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca, Esenyurt'ta CHP ile DEM Parti işbirliği yaptığını iddia ederek CHP'yi çok sert sözlerle eleştirdi. Koca, "Esenyurtlular direnç göstermezse İstanbul'da ilk defa kurtarılmış bölgeleri olacak" dedi.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında”
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında” Seren Serengil, Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada çok konuşulurken, Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.
26.03.2024 Magazin
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam Kanal D'nin fenomen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde 'Ali Rıza' karakterine hayat vere Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024 Magazin
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beykoz’da 'Beysen Buluşmaları' programına katıldı. Konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir televizyon kanalındaki söylemleriyle ilgili eleştirilerde bulunan Kurum, "Ev kadınlarını diğer kadınlar kadar saygın görmüyor. Ayrıştırıyor, küçümsüyor. İşte bu yarı zamanlı kibirli belediye başkanının kibri aklını önüne geçmiş. Bu kibir abidesine artık söyleyecek birşey bulamıyorum. Bu değer bilmez had bilmez kibirli adaya 31 Mart’ta ev kadınları sandıkta gereken cevabı verecek" dedi.
5.03.2024 Gündem
Zaha, Tete derken yeni transferi yerin dibine soktu: Hemen pasaportlarını iptal edin
Zaha, Tete derken yeni transferi yerin dibine soktu: Hemen pasaportlarını iptal edin Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta oynanan müsabakadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı ve organizasyona veda etti. Karagümrük ise tarihinde ilk kez yarı finale adını yazdırdı. Spor yazarları kritik karşılaşmayı değerlenirken yıldız ismi sert şekilde eleştirdi. İşte detaylar...
1.03.2024 Galatasaray
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday?
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday? CHP'nin Esenyurt belediye başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı" gibi ifadelerle partisini eleştirdi. Peki, Gürsel Tekin neden istifa etti? CHP’li milletvekili Gürsel Tekin nereden aday, Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak? Gürsel Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında?
13.02.2024 Gündem
Tadic dayanamadı, patladı! Szymanski, Dzeko dedi yerin dibine soktu: Neden çıkardın?
Tadic dayanamadı, patladı! Szymanski, Dzeko dedi yerin dibine soktu: Neden çıkardın? Süper Lig'in 25. haftasında sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin yıldızlarından Dusan Tadic, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Öte yandan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Ersun Yanal, İsmail Kartal'ın hamlelerini sert şekilde eleştirdi. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü Fenerbahçe Beko'da forma giyen Tyler Dorsey, Panathinaikos yenilgisi sonrası başantrenör Ergin Ataman'a övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan bu durumu eleştirdi.
11.02.2024 Şampiy10
Batshuayi, Icardi ve Dzeko'yu solladı! İsmail Kartal'ı eleştirdi, artık beklemene gerek yok
Batshuayi, Icardi ve Dzeko'yu solladı! İsmail Kartal'ı eleştirdi, artık beklemene gerek yok Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’nin Belçikalı yıldızı Batshuayi fırtına gibi esmeye devam ediyor. Takım arkadaşı Dzeko'yu geçen yıldız isimle ilgili detay ortaya çıktı.
9.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal öfkesi! Ortalık karıştı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal öfkesi! Ortalık karıştı Fenerbahçe, Samsunspor'la Kadıköy'de 1-1 berabere kalarak çok kritik iki puan kaybetti. Maçta İsmail Kartal'ın hamleleri tartışma konusu oldu, spor adamları başta Dzeko olmak üzere 70'ten sonra yıldız isimlerin kenara alınışını sert şekilde eleştirdi.
22.01.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'a cevabı olay oldu! Yerin dibine soktu: Sen kendine bak
İsmail Kartal'a cevabı olay oldu! Yerin dibine soktu: Sen kendine bak Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı sonrası Rumen teknik adamın İsmail Kartal'a cevabı olay olmuştu. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Sumudica'yı sert bir dille eleştirdi. İşte o yazı...
18.01.2024 Fenerbahçe
Sumudica, İsmail Kartal'ı haşladı: Bahane mi? Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi sevindi
Sumudica, İsmail Kartal'ı haşladı: Bahane mi? Şampiyonlar Ligi kazanmış gibi sevindi Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Fenerbahçe maçının ardından, "Bugün büyük bir maç çıkardık" dedi. Fenerbahçe taraftarlarına tribünlerde fazla yer ayrılmasına da tepki gösteren Sumudica'nın, “Gaziantep’in Fenerbahçe’nin parasına ihtiyacı yok” diyerek basın toplantısından ayrılması ise dikkat çekti. Rumen hoca, Fenerbahçe'nin gol sevincini de eleştirdi.
15.01.2024 Fenerbahçe
Yıldız ismi yerin dibine soktu! Nelsson, Torreira, Zaha... Artık oynaması çok zor
Yıldız ismi yerin dibine soktu! Nelsson, Torreira, Zaha... Artık oynaması çok zor Süper Lig'de ertelenen 16. hafta karşılaşmasında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç 1-1'lik eşitlikle sona ererken Galatasaray zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Maç sonu usta isim yıldızları sert şekilde eleştirdi. İşte detaylar...
12.01.2024 Galatasaray
İsmail Kartal Fred, Tadic deyip itiraf etti: Öyle bir şey yok, kadroya almadım
İsmail Kartal Fred, Tadic deyip itiraf etti: Öyle bir şey yok, kadroya almadım Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Süper Kupa'yı kazanmak istediklerini belirten İsmail Kartal, ilk derbide Galatasaraylı futbolcuların sahaya yansıttığı oyun stilini eleştirdi. Öte yandan Kartal tecrübeli oyuncuyu kadroya almadığını itiraf etti. İşte detaylar...
29.12.2023 Fenerbahçe
Derbi sonrası yıldız isme fena patladı! ''Dayanılmaz durumdaydı'
Derbi sonrası yıldız isme fena patladı! ''Dayanılmaz durumdaydı' Süper Lig'in 18'inci haftasında Fred'den yoksun Fenerbahçe, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin Galatasaray ile puanları paylaştığı dev derbiyi spor yazarları kaleme aldı. Ercan Güven, Dusan Tadic'in performansını eleştirdi.Ercan Güven, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası Dusan Tadic'e patladı 'Dayanılmaz durumdaydı'... Kadıköy'de taraftarının önünde istediği performansı sergileyemeyen sarı-lacivertliler sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından spor yazarları değerlendirmelerde bulundu.
25.12.2023 Şampiy10
Mert Hakan'ı yerin dibine gömdü: Oynadığı yok, komutan edasıyla geziyor
Mert Hakan'ı yerin dibine gömdü: Oynadığı yok, komutan edasıyla geziyor Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 4-3'lük skorla kazandı. Maçın son dakikalarında Fred ile Mert Hakan Yandaş kırmızı kart gördü. Ünlü spor yorumcusu Mert Hakan'ı sert eleştirdi. İşte detaylar...
21.12.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Eleştirdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eleştirdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.