Eleme Potası

Eleme Potası

Son dakika eleme potası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eleme potası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eleme potası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eleme Potası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eleme potası gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 eleme potası haberi bulunmuştur. Tüm eleme potası haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star haftanın son eleme adayı belli oldu!
MasterChef All Star haftanın son eleme adayı belli oldu! MasterChef All Star'da eleme potası belli oluyor. Adım adım finale gidilirken, takım oyunları sona eriyor. 4. eleme adayının belirleneceği gecede, yarışmaya konuk olacak olan Ömür Akkor yarışmacılardan keşkek yapmalarını istedi. Kıran kırana mücadelelere sahne olan MasterChef'te en başarısız tabağı ortaya çıkaran yarışmacı haftanın son eleme adayı oldu. İşte 23 Aralık 2023 Cumartesi MasterChef All Star eleme potasına giden 4. yarışmacı...
24.12.2023 Televizyon
7 Mart Survivor kim elendi? Survivor 2023'e veda eden isim belli oldu
7 Mart Survivor kim elendi? Survivor 2023'e veda eden isim belli oldu Survivor 2023'te eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme potası kırmızı oldu. Dört yarışmacının yer aldığı Survivor eleme potasında adaya veda eden isim belli oldu. Peki 7 Mart Survivor kim elendi?
7.03.2023 Televizyon
Survivor 6 Haziran'da hangi takım kazandı? İşte Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım! Eleme potasına kim girdi? Survivor son bölümde yaşananlar...
Survivor 6 Haziran'da hangi takım kazandı? İşte Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım! Eleme potasına kim girdi? Survivor son bölümde yaşananlar... Survivor'da dokunulmazlık heyecanı bu akşam son kişinin belirlenmesiyle sona erdi. Kırmızı takım ve Mavi Takım 4. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. İzleyiciye her bölümde heyecanlı anlar yaşatan yarışmada kimin eleme adayı olacağı ve dokunulmazlık oyununu kazananın kim olacağı merakla bekleniyordu. Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte 6 Haziran Survivor son bölümünde yaşananlar...
6.06.2022 Magazin
MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları! MasterChef'te mücadele devam ediyor. MasterChef eleme adayları dün yapılan yarışların ardından belli oldu. MasterChef'te kıyasıya rekabet devam ederken son dokunulmazlık oyunuyla birlikte potaya gidem isimler de kesinleşti. Kütahya'ya konuk olan Masterchef yarışmacıları birbirinden güzel yemekler hazırladı ve misafirler tarafından değerlendirildi. Puanlamalar sonrasında da kazanan takım belli oldu. Tahsin bireysel dokunulmazlığı aldı ve sona kalan 2 yarışmacı da eleme potasına girdi. MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
29.10.2021 Gündem
Survivor SMS oylaması sıralaması merak ediliyor! Survivor’da kim elendi? Elenen yarışmacı ve 8. hafta Survivor SMS sıralaması…
Survivor SMS oylaması sıralaması merak ediliyor! Survivor’da kim elendi? Elenen yarışmacı ve 8. hafta Survivor SMS sıralaması… Survivor'da eleme konseyi heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Ünlüler eleme potası için Öykü'nün, Gönüllüler ise Aleyna'nın adını yazdı. 2 Mart Survivor'da SMS oylaması birincileri belli oldu. Ünlüler takımından Batuhan, Gönüllüler takımından da Ayşe birinci oldu. Batuhan Çağman'ın adını, Ayşe ise Hanzade'nin adını eleme adayı olarak söyledi. 8. hafta SMS oylamasının sıralamasına göre birinci olan adaylar birer eleme adayı daha söyledi. Peki Survivor'da kim elendi?
3.03.2021 Gündem
Masterchef eleme adayları belli oldu mu?
Masterchef eleme adayları belli oldu mu? Masterchef Türkiye yarışmasında format değişti. Dokunulmazlık oyunu artık yok, yarışmacılar artık birbirlerini oylayamayacak. Artık kim yemekte iyi ise o kalacak. Peki, Masterchef eleme adayları belli oldu mu?
4.12.2019 Gündem
Survivor 2017'de İlhan Mansız adaya veda etti
Survivor 2017'de İlhan Mansız adaya veda etti Survivor 2017'de finale 3 gün kala Ogeday ve İlhan eleme potasına girdi. Gelen SMS oyları sonucunda İlhan Mansız adaya veda etti.
20.06.2017 Magazin
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Yarışmaya kim veda edecek?
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? Yarışmaya kim veda edecek? Survivor finaline az bir zaman kala yarışmacılar arasındaki rekabet de oldukça arttı. Peki bu akşamki Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Survior adasına bu akşam kim veda edecek? İşte merak edilen soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı!
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı! Survivor 2017'de Ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül'ün son eleme potasından da çıkması gündem olmaya devam ediyor. Peki Sabriye Şengül'ün sırrı ne? İşte Survivor Sabriye Şengül için yazılan o haber...
2.06.2017 Magazin
Survivor'da bir ilk! Sıcak bir ilişki yaşayan...
Survivor'da bir ilk! Sıcak bir ilişki yaşayan... Survivor 2017'de son elenen yarışmacı olan Furkan Kızılay'ı potaya sokan Adem Kılıççı ile ilgili bomba bir yorum geldi. İşte Survivor Adem için yazılanlar...
1.06.2017 Magazin
Survivor'da olay sözler: Kanımız bozuk olmadı
Survivor'da olay sözler: Kanımız bozuk olmadı Survivor 2017'de ada konseyi öncesinde gönüllüler takımında ortalık karıştı. Gökhan, 'Bizim aramız bozuk olabilir arkadaşlarla; ama hiçbir zaman kanımız bozuk olmadı.' dedi.
23.05.2017 Magazin
Survivor'a darbe vuracak eleme!
Survivor'a darbe vuracak eleme! Survivor 2017'de bu haftaki eleme adayları gündeme damga vurdu. Survivor'da bu akşam yaşanacak eleme gecesi dengeleri değiştirecek. Ünlüler ve gönüllülerin en güçlü isimleri eleme potasında ve biri elenecek...
23.05.2017 Magazin
İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi!
İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi! 'Survivor 2017'de elenen Berna Öztürk ve Pınar Saka'dan İlhan Mansız hakkında çapıcı itiraflar. İki isim İlhan Mansız yüzünden mi elendi?
4.05.2017 Magazin
Burçak'ın Survivor'dan gitmesinin arkasında Erdi var!
Burçak'ın Survivor'dan gitmesinin arkasında Erdi var! Survivor 2017'de Gönüllüler takımından elenen Erdi Ünver, Survivor'dan bu hafta elenen Burçak Tuncer ile ilgili flaş bir itirafta bulundu. Erdi, zamanında Anıl'a Burçak'ı yazmasını söylediğini açıkladı.
3.05.2017 Magazin
Survivor'da gönüllüler, Berna ve Anıl'ı istemiyor!
Survivor'da gönüllüler, Berna ve Anıl'ı istemiyor! Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler potaya Berna ve Anıl'ı koydu. İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar...
30.04.2017 Magazin
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, eleme adayı kim olacak? - 29 Nisan Cumartesi
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, eleme adayı kim olacak? - 29 Nisan Cumartesi Survivor’da yine eleme öncesi gerginlik ve mücadele kat be kat artıyor. Survivor yarışmacıları giderek sayıları azaldığı için eleme potasına girmemek üzere çok daha güçlü performanslar ortaya koyuyorlar. Oynanan dokunulmazlık oyunları ile eleme potasına giren isimler de belli oluyor. Survivor dokunulmazlık oyunu bu akşam TV8'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Survivor'da gidecek ismi açıkladı!
Survivor'da gidecek ismi açıkladı! Survivor'un eski sezon yarışmacılarından şimdi ise Survivor Panorama programının yorumcusu Hakan Hatipoğlu, bu hafta Survivor'da kimin yarışmaya veda edeceğine dair çarpıcı bir tahminde bulundu.
18.04.2017 Magazin
Survivor'da elemeye bakın kim kaldı?
Survivor'da elemeye bakın kim kaldı? Survivor 2017'de dün oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler kaybetti. Bakın eleme potasına kim girdi?
16.04.2017 Magazin
İşte Sedat'ın elenme sebebi!
İşte Sedat'ın elenme sebebi! Survivor 2017'ye son veda eden isim Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) oldu. Survivor Sedat'ın elenmesindeki en büyük faktör ise kadınlarla ilgili söylediği sözler oldu.
24.03.2017 Magazin
Survivor'da eleme adayları belli oldu
Survivor'da eleme adayları belli oldu Survivor 2017'de dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu oyunu da kaybeden Survivor Ünlüler takımı potaya 4 isim çıkarttı. İşte Survivor'un eleme potasındaki isimler...
21.03.2017 Magazin
Survivor'da elemeye kimler kaldı?
Survivor'da elemeye kimler kaldı? Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme adayı olarak Survivor Şahika ile Çılgın Sedat'ı potaya soktu. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek?
19.03.2017 Magazin
Survivor'da Şahika Ercümen patlaması!
Survivor'da Şahika Ercümen patlaması! Furkan'ın bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanıp kendisinin adını vermesiyle eleme potasına giren Şahika Ercümen'den bomba hamle.
21.02.2017 Magazin
Survivor eleme potasında kimler var? (Survivor 18. bölüm fragmanı)
Survivor eleme potasında kimler var? (Survivor 18. bölüm fragmanı) Reytingleri alt üst eden Survivor yarışmasında dün heyecanlı anlar yaşandı. Survivor eleme potasına kalan kişilerin isimleri belli olurken, 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Survivor ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eleme Potası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eleme potası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.