Elektroşok

Elektroşok

Son dakika elektroşok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektroşok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektroşok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektroşok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektroşok gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 elektroşok haberi bulunmuştur. Tüm elektroşok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büşra'yı öldürmekle yargılanan sanık kendini böyle savundu
Büşra'yı öldürmekle yargılanan sanık kendini böyle savundu Kocaeli’nin Gebze ilçesinde geçen yıl ekim ayında elektroşok cihazı ile etkisiz hale getirdiği 15 yaşındaki Büşra Kabataş’ı 20 kez bıçaklayan ve boğan, daha sonra da evde yangın çıkartan Taner Yaylacı, tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasına çıktı. Yaylacı, "Bana tekme atması üzerine dengemi kaybedip üzerine düştüm. Elimdeki bıçak boğazına saplandı. Elektroşoku hiç kullanmadım. Pişmanım” dedi.
3.08.2023 Gündem
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu...
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu... Gloria Ramirez isimli kadın, bir gece fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tüm doktorlar ve hemşireler iki çocuk annesi Ramirez’in hayatını kurtarmak için seferber olurken sağlık ekiplerin tek tek bayılması şok etkisi yarattı. Tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Ramirez’e ne olduğunu anlamak için 3 kez otopsi yapan ekipler, aylar sonra kan donduran detaylara ulaştı.
4.07.2023 Dünya
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları'
Büşra'nın cinayet sanığının internetten yaptığı aramalar dehşete düşürdü! 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Büşra Kabataş'ın (15), Taner Yaylacı (29) tarafından öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında cep telefonu ve bilgisayarı incelendi. ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklanan Yaylacı'nın; 'Bayıltmadan sonra tecavüz', 'Ölümle sonuçlanan ırza geçme' ve 'Çocuğun cinsel istismarı sonrası adli tıp uygulamaları', 'Diri diri insan yakma sonrası otopsi sonuçları', '15 yaşındaki çocuğa nasıl tecavüz edilir?' başlıklarıyla internette aramalar yaptığı belirlendi.
25.01.2023 Yaşam
ABD’de 17 yaşındaki genç, polisler tarafından defalarca yumruklandı
ABD’de 17 yaşındaki genç, polisler tarafından defalarca yumruklandı ABD’nin Illinois eyaletinde üzerinde silah bulunduğu iddia edilen ve trafik denetimi sırasında polisten kaçan 17 yaşındaki genç, polis tarafından yere yatırılarak defalarca yumruklandı.
31.07.2022 Dünya
Nurgül Yeşilçay kaza ile ilgili konuştu: Panikledim, fren yerine gaza bastım!
Nurgül Yeşilçay kaza ile ilgili konuştu: Panikledim, fren yerine gaza bastım! Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda Kendi kullandığı araçla talihsiz bir kaza geçiren 45 yaşındaki oyuncu, tedavisinin devam ettiğini belirtirken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
15.03.2022 Magazin
Elektrikli otomobil yarışı Türkiye'de
Elektrikli otomobil yarışı Türkiye'de 2022’de İstanbul Park’ta yapılacak etkinlik 2023’te Beyoğlu sokaklarına taşınacak.
26.02.2022 Otomobil
Kaçırdıkları gence dehşeti yaşattılar! İşkence, darp, elektro şok...
Kaçırdıkları gence dehşeti yaşattılar! İşkence, darp, elektro şok... Adana’da bir kişiyi kaçırıp işkence yapıp, elektro şok verdikten sonra çıplak halde bıraktığı öne Adana’da bir kişiyi kaçırıp işkence yapıp, elektro şok verdikten sonra çıplak halde bıraktığı öne sürülen 3 zanlı ile onlara yardım ettiği iddia edilen biri kadın 2 kişi yakalandı.
20.12.2021 Gündem
13 gün rehin tutulan iş insanı Koray Sarısaçlı'ya 7 milyon dolarlık senet imzalattırılmış! Elektroşok cihazı ve...
13 gün rehin tutulan iş insanı Koray Sarısaçlı'ya 7 milyon dolarlık senet imzalattırılmış! Elektroşok cihazı ve... Adana'da, maskeli ve eldivenli 4 kişi tarafından kaçırılan ve 13 gün sonra serbest bırakılan iş insanı Koray Sarısaçlı (46), kapatılan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın kurucusu Alparslan Kuytul'un talimatıyla kaçırıldığını öne sürdü. Elektroşok cihazı ve sopalarla işkence gördüğünü söyleyen Sarısaçlı, "Farklı günlerde toplamda 7 milyon dolarlık senet imzalamam karşılığında beni serbest bıraktılar. Gördüğüm işkenceleri söylememem için beni video kaydına aldılar. Gözlerim kapalı işkence yapıyorlardı" dedi.
28.11.2021 Gündem
Sitede köpek besleyen aileye silah ve palalı saldırı
Sitede köpek besleyen aileye silah ve palalı saldırı Antalya'da Hilal Oktay Başaslan ve ailesine, iddiaya göre, site içinde sokak köpeklerine baktıkları gerekçesiyle komşuları, silah ve pala ile saldırdı. Başaslan, saldırı anından görüntüleri, sosyal medya hesabından “Eşime, kızıma ve bana balkondan silahla ateş edip ardından aşağı inip pala, sopa ve silah ile saldırdı. Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı 'Seni burada keserim' diyor. Ölmemiz mi lazım" notuyla paylaştı.
16.09.2021 Yaşam
Teknoloji ölümsüzlüğü bulmaya büyük gayret gösteriyor
Teknoloji ölümsüzlüğü bulmaya büyük gayret gösteriyor Teknoloji hayatımızın her alanında kolaylaşma sağlıyor. Kimi zaman vazgeçilmez hale gelen bazı teknolojik ekipmanlar hayat kurtarabiliyor. Peki teknolojinin ölü bir insanı diriltmeye gücü yeter mi?
6.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Profesyonel spor kulüplerine kalp uyarısı!
Profesyonel spor kulüplerine kalp uyarısı! EURO 2020'de Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçta Christian Eriksen, kalbinin durmasına karşın yapılan erken müdahaleyle hayata geri döndü. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Metin Esen, "Sporcuya solunumunu en rahat sağlayabilecekleri pozisyonu vererek 'Otomatik External Defibrilasyon' dediğimiz şoklama cihazıyla şoklama yaptılar. O şoklamayla da sporcunun yaşama tutunduğunu görebiliyoruz. Bu sporcunun yanına 5 - 10 dakikalık sürelerle ulaşılmış olsaydı maalesef sporcunun ölüm haberini okuyor olacaktık" diyerek, profesyonel spor kulüplerinin sporcularını mutlaka her yıl düzenli kalp kontrolünden geçirmesi gerektiğini belirtti.
13.06.2021 Sağlık
OED cihazı nedir? Otomatik Eksternal Defibrilatör cihazı nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Christian Eriksen'i hayata gönderen OED
OED cihazı nedir? Otomatik Eksternal Defibrilatör cihazı nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Christian Eriksen'i hayata gönderen OED EURO 2020'de Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan karşılaşma, Christian Eriksen'in kalbinin durması nedeniyle yarıda kaldı. UEFA, maçın kaldığı yerden devam etmesine karar verirken, Eriksen kalbinin durmasına karşın yapılan erken müdahaleyle hayata geri döndü. Eriksen’i hayata göndüren ise OED cihazı oldu. Peki, OED nedir? Can kurtaran OED cihazı nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir?
13.06.2021 Gündem
Boşanmak isteyen eşinin kabusu oldu! Ailece işkence
Boşanmak isteyen eşinin kabusu oldu! Ailece işkence Boşanmak isteyen iki çocuğunun annesi Ceylan Yıldırım’ı kaçırarak ailece işkence yapan Ersin Yıldırım ve ağabeyi Burhan Yıldırım 16 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kendilerine yardım eden kardeşleri Dilek ve Ali Yıldırım’a 11 yıl 6 ay, amcaları Sait Yıldırım’a ise 5 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
8.06.2021 Yaşam
Açık veriden her alanda faydalanmak mümkün
Açık veriden her alanda faydalanmak mümkün Açık Veri ve Teknoloji Derneği (AVTED) Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Eren, "Bu veri çeşidi (açık veri) ile trafik kazalarının azaltılmasından sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine, enerji tasarrufundan finansal politikalara kadar her alanda faydalanmak mümkün." dedi.
31.10.2020 Bilim ve Teknoloji
İki saatlik kalp masajı sonucu hayata tutundu
İki saatlik kalp masajı sonucu hayata tutundu Batman'da 29 yaşındaki Vefattin Bağ, şiddetli göğüs ağrısı nedeni ile Bölge Devlet Hastanesine başvurdu. Burada kalbi duran Bağ, doktorların yaklaşık 2 saat süren kalp masajı sonrası tekrar hayata tutundu.
22.09.2020 Sağlık
Genç kadın ormanda yaşadığı işkence anlarını anlattı
Genç kadın ormanda yaşadığı işkence anlarını anlattı Sultanbeyli'de eşinden boşanmak isteyen 25 yaşındaki Ceylan Yıldırım'a eşi ve 3 kardeşi elektroşok ve biber gazı ile kaçırdıktan sonra işkence etti. Yıldırım, 8 saatlik işkencenin ardından ağır yaralı halde Beykoz'da bir evde polis tarafından bulundu. 2 çocuk annesi kadın yaşadığı dehşeti anlattı.
14.05.2020 Yaşam
İran'da hastaneler yetersiz kalınca fuar alanları, spor salonları  hastaneye dönüştürülüyor
İran'da hastaneler yetersiz kalınca fuar alanları, spor salonları hastaneye dönüştürülüyor İran'daki hastaneler yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında yetersiz kalınca fuar alanları ve spor salonları geçici olarak hastaneye dönüştürülüyor.
21.03.2020 Dünya
Kahraman kadın kocasını böyle kurtardı
Kahraman kadın kocasını böyle kurtardı Fatih'te, dağıtıma çıkan kuyumcu kuryesini gasp etmeye çalışan 4 kişilik motosikletli çeteye, kuryenin yanındaki karısı engel oldu. Gaspçıların elektroşokla etkisizleştirmeye çalıştığı kadın, yerde sürüklenmesine rağmen pes etmeyip kocasına yardım etti. Vatandaşların koşarak yardıma gelmesiyle gaspçılar kaçarak kayıplara karıştı. Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.
6.03.2020 Yaşam
Depremle gelen 'kalp krizi riski'
Depremle gelen 'kalp krizi riski' Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Ulus, "Deprem gibi bir anda aşırı stres ve korku ile karşılaşan kişinin, önceden koroner arterlerinin tıkalı/daralmış olması halinde, kan, kalbe ve beyne ulaşmayabilir. Bu da kalp krizi veya inmeye yol açar." dedi.
28.01.2020 Sağlık
Elektro şok dehşeti! Çöp atmaya çıkmıştı...
Elektro şok dehşeti! Çöp atmaya çıkmıştı... Kayseri’de dini nikahlı eşini elektro şok cihazıyla yaralayan yabancı uyruklu şahsa 3 bin TL adli para cezası verildi.
4.12.2019 Yaşam
İşkence edip öldürdüler sonra pizza yediler!
İşkence edip öldürdüler sonra pizza yediler! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Ocak 2018'de Nijeryalı Kennedy Taomwabwa Dede'nin işkenceyle öldürülmesiyle ilgili 5 sanığın yargılanmasına devam edildi. Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılamada, olayın tek görgü tanığı Burcu Çelik dinlendi. Mahkemede ağlayarak konuşan Burcu Çelik, "Kennedy Taomwabwa Dede'nin işkence yapılırken yardım çığlığı attığını" anlattı. Dede'yi öldürenlerin olay geçesinde, yaşananları keyifle anlattığını söyleyen Çelik, "Gece pizza çağırdılar yediler" dedi.
22.11.2019 Gündem
1 Ocak'tan itibaren yasak! Cezası 50 bin lira...
1 Ocak'tan itibaren yasak! Cezası 50 bin lira... Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Ocak'tan itibaren geçerli. İç sular, Karadeniz, Marmara Denizi, İstanbul ve Çanakkale boğazlarında, gemilerdeki faaliyetlerin yürütülmesinde gerekli olan aydınlatma hariç, ağlarla avlanma amaçlı ışık kullanan veya bu amaca uygun ışık donanımı bulunduran gemiler için sahip veya donatanlarına 50 bin lira idari para cezası verilecek. Resmi Gazete'de yayımlanan kanuna göre su ürünlerine ve gemi hariç, av gemisine bağlı olup olmadığına bakılmaksızın avcılık amacıyla ışık sağlayan her türlü su vasıtalarına ve edevatına el konularak mülkiyetin kamuya geçirilmesi kararlaştırılacak.
22.11.2019 Gündem
Seyyar satıcılar ile zabıta ekipleri birbirine girdi
Seyyar satıcılar ile zabıta ekipleri birbirine girdi İstanbul'da seyyar satıcılar ile zabıtalar arasında gerginlik yaşandı. Zabıtaların biber gazlı müdahalesi sonrası satıcılardan birinin elektro şok cihazı kullandığı iddia edildi.
14.11.2019 Yaşam
Balıkçılıkta yeni dönem
Balıkçılıkta yeni dönem 48 yıllık su ürünleri yasasında yaptığı önemli değişikliklerle balıkçılıkta yeni bir dönem başlatacak düzenleme önceki gece Meclis’te kabul edildi. Düzenlemeyle balıkçılığa uydu takibi gelirken, kaçak ve vahşi avcılığa da teknelere el koymaya kadar uzanan ağır yaptırımlar uygulanacak.
7.11.2019 Gündem
Meclis'te kabul edildi! Artık yasak
Meclis'te kabul edildi! Artık yasak İç sular, Karadeniz, Marmara Denizi, İstanbul ve Çanakkale Boğazlarında, gemilerdeki faaliyetlerin yürütülmesinde gerekli olan aydınlatma hariç, ağlarla avlanma amaçlı ışık kullanan veya bu amaca uygun ışık donanımı bulunduran gemiler için sahip veya donatanlarına 50 bin lira idari para cezası verilecek. İstihsal edilen su ürünlerine ve gemi hariç, av gemisine bağlı olup olmadığına bakılmaksızın avcılık amacıyla ışık sağlayan her türlü su vasıtalarına ve edevatına el konularak mülkiyetin kamuya geçirilmesi kararlaştırılacak.
6.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektroşok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektroşok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.