Elektronik Ortam

Elektronik Ortam

Son dakika elektronik ortam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektronik ortam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektronik ortam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektronik Ortam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektronik ortam gelişmeleri de dahil olmak üzere 790 elektronik ortam haberi bulunmuştur. Tüm elektronik ortam haberleri aşağıda listelenmiştir.
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı Milyonlarca öğrenci bekliyordu... 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden yapılacağı açıklandı.
18.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri döndü Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
12.12.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
5.09.2023 Ekonomi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el araç ve gayrimenkul satışına ilişkin yeni düzenleme
Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el araç ve gayrimenkul satışına ilişkin yeni düzenleme İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti ve Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliklerde değişiklik yapılmasına dair Yönetmelikler Resmi Gazete'de yayımlandı.
30.08.2023 Ekonomi
YSK Başkanı Yener: Oyların aktarılması, prosedür gereği mümkün değil
YSK Başkanı Yener: Oyların aktarılması, prosedür gereği mümkün değil Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Türkiye’de seçim sistemi yıllardır oturmuş bir şekilde ve düzenli bir şekilde işlemektedir. Seçimde oyların yanlış sayılması ya da 'A' partisinden 'B' partisine aktarılması hususu prosedür gereği mümkün değildir" dedi.
17.06.2023 Gündem
'Sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı
'Sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı Tüketiciye arz edilen ürünlerin 'sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin usul ve esasların belirlendiği karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ile; ürünlere ilişkin özel mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla, gıda ve takviye edici gıda dışındaki ürünlerde sağlık beyanı kullanılamayacak.
14.06.2023 Gündem
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacak! SGK personel alımı şartları!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı yapacak! SGK personel alımı şartları! Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) sınavla 30 müfettiş yardımcısı istihdam edecek. Başvurular, e-Devlet kapısı üzerinden alınacak. Peki, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK personel alımı şartları…
18.12.2022 Personel Alımı
İnternet üzerinden alışveriş yapanlara iade uyarısı! Dikkat çeken 14 gün detayı
İnternet üzerinden alışveriş yapanlara iade uyarısı! Dikkat çeken 14 gün detayı İnternet üzerinden alışveriş yapan herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Dikkat çeken 14 gün uyarısı geldi. Sorumluluk satıcıda oluyor. İşte e-ticaret sitelerinden alışveriş yapan herkesi ilgilendiren kararın ayrıntıları...
18.11.2022 Ekonomi
Bakkallarda yeni dönem! Resmen imzalandı, Tarım Kredi ile aynı fiyattan satılacak
Bakkallarda yeni dönem! Resmen imzalandı, Tarım Kredi ile aynı fiyattan satılacak Tarım Kredi Kooperatifi (TKK) ürünlerinin bakkallarda da satılabilmesi için geçtiğimiz günlerde harekete geçilmişti. Vatandaşların ucuz ürüne daha kolay ulaşabilmesi için atılan adımla birlikte yeni dönem resmen başlıyor. Bu kapsamda 100'den fazla TKK ürünü artık 'koop bakkal'larda da satılacak.
9.11.2022 Ekonomi
İnternetten alışverişte yeni dönem! Herkesi ilgilendiriyor: Bunu yapan yandı
İnternetten alışverişte yeni dönem! Herkesi ilgilendiriyor: Bunu yapan yandı İnternet alışverişinde son dakika gelişmesi. İnternetten alışveriş yapanlar dikkat. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Artık değişiyor. Bunu yapan yandı. Ağır yaptırımlar geliyor. 2022 yılı ek bütçesi ile e-ticarete yönelik kanun, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; haksız rekabette bulunan her bir e-ticaret hizmet sağlayıcısı için 10 bin liradan 20 milyon lira idari para cezası uygulanacak. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
7.07.2022 Ekonomi
AÖL online sınav girişi nasıl yapılır? Açık Lise (AÖL) online sınav giriş ekranı!
AÖL online sınav girişi nasıl yapılır? Açık Lise (AÖL) online sınav giriş ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim 2. dönem sınavları bugün itibariyle yapılmaya başlandı. MEB’e bağlı Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), sınavları 10 Mart’a kadar online olarak gerçekleştirilecek. Peki, AÖL online sınav girişi nasıl yapılır? AÖL online sınav giriş ekranı…
1.03.2022 Eğitim
AÖL sınav tarihleri! AÖL1. dönem online sınavlar ne zaman başlıyor, sınavlar nasıl olacak?
AÖL sınav tarihleri! AÖL1. dönem online sınavlar ne zaman başlıyor, sınavlar nasıl olacak? AÖL 1. dönem online sınavları tarihi duyurusu yapıldı. Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. dönem Online (Çevrim İçi) Sınavları Açık öğretim kurumları 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 1. dönem sınavları için online sınav sistemi 04.12.2021 (saat 09.30’dan) - 10.12.2021 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında açılacak.
25.11.2021 Eğitim
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem! Artık zorunlu oldu...
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem! Artık zorunlu oldu... Milyonlarca kişi için geçerli. Resmen yürürlüğe girdi. Bireysel emeklilik sisteminde (BES) yeni dönem. Emeklilik planı yılda en az 4 kez değiştirilebilecek. BES'ten ayrılmak isteyen katılımcı talep formunu posta veya elektronik iletişim yoluyla şirketine ulaştırır. Talep yazısı bilgi şirkete ulaştığı tarihten itibaren yirmi iş günü içinde bireysel emeklilik hesabındaki birikim ve devlet katkısı hesabındaki varsa hak kazanılan tutarlar şirket tarafından katılımcının belirttiği hesaba ödenir.
5.05.2021 Çalışma Hayatı
Yüzlerce hastaya sahte terapi verdi! "Psikolog değilim yaşam koçuyum"
Yüzlerce hastaya sahte terapi verdi! "Psikolog değilim yaşam koçuyum" İstanbul'da kendini psikolog olarak tanıtan ve hasta kabul eden Adil Maviş (55) Türk Psikologlar Derneği'ne gelen bir mail ile deşifre oldu. Kendisini Türkiye'de denkliği bulunmayan "St. Clements Üniversitesi Psikoloji Mezunu" olarak sunan sahte psikolog hakkında '1219 sayılı kanuna aykırılık' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
13.04.2021 Yaşam
'Elektronik ortama aşırı maruz kalma çocuklarda epilepsi riskini artırabilir'
'Elektronik ortama aşırı maruz kalma çocuklarda epilepsi riskini artırabilir' Türk Nöroloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, elektronik ortama aşırı maruz kalan çocuklarda epilepsi riskinin artabileceği uyarısında bulundu.
26.03.2021 Sağlık
MEB duyurdu! On binlerce kişi bekliyordu, son 3 gün...
MEB duyurdu! On binlerce kişi bekliyordu, son 3 gün... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. On binlerce kişi bekliyordu. MEB tarihi açıkladı, detayları belli oldu. 3 gün sonra başlıyor. Bakanlık tarafından katılımda sorun yaşanmaması için kayıt yenileme ve ders seçme işlemleri yapıldı. MEB'den yapılan açıklamada Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınavları çevrimiçi ortamda gerçekleşeceği belirtildi. Sınavlar 25 Mart'ta saat 09.30'da başlayacak ve 29 Mart saat 23.59'a kadar yapılacak.
22.03.2021 Eğitim
The service is unavailable ne demek, Türkçesi? AÖL sınavına giremiyorum, AÖL online sınav girişi neden yapılamıyor?
The service is unavailable ne demek, Türkçesi? AÖL sınavına giremiyorum, AÖL online sınav girişi neden yapılamıyor? AÖL sınavları başladı. Online olarak yapılan sınavlar devam ederken, öğrenciler AÖL sınav giriş ekranına ulaşmaya çalışıyor. Sınava girmek isteyen kişilerin karşısına 'The service is unavailable' hatası çıktı. Peki, The service is unavailable ne demek? AÖL sınavına giremiyorum, AÖK girişi neden yapılamıyor?
25.02.2021 Eğitim
Açık lise sınavı ne zaman, saat kaçta?  AÖL online sınav nasıl olacak? Bugün başlıyor!
Açık lise sınavı ne zaman, saat kaçta? AÖL online sınav nasıl olacak? Bugün başlıyor! On binlerce kişinin beklediği Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları bugün başlıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle aralıkta yapılması planlanan ancak ertelenen Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları online olarak gerçekleştirilecek. Peki, Açık öğretim sınavı ne zaman? Açık lise sınavı (AÖL) saat kaçta başlıyor? AÖL online sınav nasıl oluyor? AÖL MEB giriş ve AÖL sınavı detayları...
25.02.2021 Eğitim
AÖL sınav tarihleri 2021 ne zaman? Açık lise sınavları saat kaçta, nasıl yapılacak, online mı olacak?
AÖL sınav tarihleri 2021 ne zaman? Açık lise sınavları saat kaçta, nasıl yapılacak, online mı olacak? AÖL sınavları ile ilgili Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Açıklamada 2021 yılı 1. dönem sınav uyarısına yer verildi. Açıklamaya göre Öğrenciler, 2021 Açık Öğretim Lisesi sınavlarına aynı eğitim öğretim yılı ve dönemi için yapılacak sınavlardan yalnızca birine katılabilecekler. Peki, Açık Lise Sınavları ne zaman 2021? AÖL sınavları nasıl yapılacak? AÖL sınavları online mı olacak?
24.02.2021 Eğitim
Açık öğretim lise sınavı ne zaman? AÖL online kılavuzu yayınlandı!
Açık öğretim lise sınavı ne zaman? AÖL online kılavuzu yayınlandı! Binlerce öğrenci bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen açıkladı. Sınavlara ilişkin genel kurallar ve dikkat edilmesi gerekenler AÖL online kılavuzunda tek tek açıklandı. Açık lise sınavlarına 2 gün kala öğrenciler yayınlanan AÖL online sınav kurallarını araştırıyor. Peki, Açık öğretim lise sınavı ne zaman? AÖL online sınav nasıl yapılacak? AÖL online kılavuzu nasıl indirilir? İşte AÖL sınav tarihleri ve AÖL sınavına ilişkin tüm detaylar...
23.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu ve değişti! 25 Mart'ta başlıyor...
MEB resmen duyurdu ve değişti! 25 Mart'ta başlıyor... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve resmen duyurdu. On binlerce kişi bekliyordu flaş değişiklik. MEB tarafından yapılan düzenleme ile yeni tarihler de açıklandı. Yasak geldi. Açık Lise sınav takviminin detayları belli oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle aralıkta yapılması planlanan ancak ertelenen Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları çevrimiçi ortamda gerçekleşecek. MEB yeni kuralları belirledi. Kopyaya karşı önlemler alındı... AÖL birinci dönem sınavları 25 Şubat'ta, ikinci dönem sınavları, 25 Mart’ta çevrimiçi (online) yapılacak. Peki, Açık Öğretim sınavları zaman? 2021 AÖL 1. Dönem sınav tarihleri...
20.02.2021 Eğitim
AÖL sınav tarihleri 2021 ne zaman? Açık Öğretim Lisesi sınavları nasıl olacak, AÖL sınavı online mı yapılacak?
AÖL sınav tarihleri 2021 ne zaman? Açık Öğretim Lisesi sınavları nasıl olacak, AÖL sınavı online mı yapılacak? AÖL sınav tarihleri belli oldu. Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Corona virüs pandemesi nedeniyle ertelenen AÖL 1. dönem sınavları, 25 Şubat -1 Mart tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek. Peki, AÖL sınavı nasıl olacak, sınava giriş nasıl ve nereden yapılacak online mı?
15.02.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Elektronik Ortam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektronik ortam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.