Elektrik Zammı

Elektrik Zammı

Son dakika elektrik zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 elektrik zammı haberi bulunmuştur. Tüm elektrik zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ve elektrik zammı sonrası son dakika gelişmesi! Devletten doğal gaz, elektrik ve su faturasına destek, tek tek açıklandı, tarih belli oldu
Doğal gaz ve elektrik zammı sonrası son dakika gelişmesi! Devletten doğal gaz, elektrik ve su faturasına destek, tek tek açıklandı, tarih belli oldu Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam geldi. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına gelen zam sonrası vatandaşlar hükümet tarafından sağlanan destek paketlerinin ayrıntılarını araştırmaya başladı. Hükümet dar gelirli vatandaşa doğal gaz faturası ve elektrik faturası desteği sağlıyor. Kış desteği kapsamında ödenecek yardımlarda mevsim koşulları ölçüt olarak belirlendi. Doğal gaz faturası için 2022 yılında en düşük 450 TL ve en yüksek 1.150 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Ödemeler ise mart ve ekim aylarında yapılıyor. Bunun yanında hükümet elektrik faturası için de destek sağlıyor. Vatandaşlara 200 liraya kadar destek ödeniyor. Öte yandan hükümet doğal gaz faturası, elektrik faturası ve su fatura borçlarıyla ilgili bir adım atmıştı. Yapılacak olan düzenlemeye göre 2 bin lira altında olan doğal gaz faturası, elektrik faturası ve su faturası borçları silinecek. Peki doğal gaz fatura desteğinden nasıl yararlanılıyor? Elektrik faturası desteğinin başvuru şartları nelerdir? Fatura borçları nasıl silinecek? İşte doğal gaz, elektrik, su faturasıyla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
1.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti...
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti... Türkiye harekete geçti. Doğal gaz ve petrol hamlesi. TPAO Yönetim Kurulu Başkanı Melih Han Bilgin, "'Azerbaycan'da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz. Enerji güvenliğinin tesisi için iki ülkenin yapabileceği bir çok çalışma var. Bu çalışmalar planlı olarak devam ediyor" dedi.Bilgin, "Azerbaycan’da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz, daha çok projelerde müştereken çalışmak, faaliyet göstermek istiyoruz ve karşılıklı menfaatler ortaya çıkarmak istiyoruz. Hazar havzası yeni yatırımlarla büyüyecek ve bu yeni yatırımlar gerek Türkiye için, gerek dünya enerji sektörü için faydalar üretmeye devam edecek" diye konuştu.
1.06.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? Elektrik zammı ne kadar? İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri!
Elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? Elektrik zammı ne kadar? İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam! 1 Haziran 2022 itibarıyla geçerli olacak! Doğalgazda fiyatlar konutta yüzde 30, sanayide yüzde 10 arttı. Sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektiğe yüzde 25, konut ve tarımsal faaliyetlerde kullanılan elektriğe ise yüzde 15 zam geldi. Peki, Elektrik zammı ne kadar? Elektrik ve doğalgaz fiyatları ne kadar oldu. İşte elektrik ve doğalgaz fiyat tarifeleri!
1.06.2022 Ekonomi
TDP Başkanı Sarıgül: Mazeret üretme şansı yok sorun çözme şansı var
TDP Başkanı Sarıgül: Mazeret üretme şansı yok sorun çözme şansı var Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül enerji maliyetlerinin artmasına dikkat çekerek “Yirmi yıldır iktidarda olan bir partinin mazeret üretme şansı yok sorun çözme şansı var” dedi.
14.02.2022 Siyaset
Elektrik faturalarındaki bu detaya dikkat! Sanayi elektriği kullanıyor olabilirsiniz...
Elektrik faturalarındaki bu detaya dikkat! Sanayi elektriği kullanıyor olabilirsiniz... Yükselen enerji maliyetleri sonrası 'tarifeli' Elektrik Faturası sistemine geçildi. Buna göre meskenlerde belirli bir seviyeye kadar indirimli tarife uygulanıyor. Ancak bu sadece evlerle ilgili. Sanayi tipi elektrikte ise bu uygulama yok.
11.02.2022 Ekonomi
Elektrik zamları iptal edilecek mi? Tarih verildi: AK Parti'den flaş açıklama
Elektrik zamları iptal edilecek mi? Tarih verildi: AK Parti'den flaş açıklama Elektrik zamları ile ilgili flaş açıklama! Elektrik zammı geri alınacak mı? Tarih verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı. Yapılan zammın ardından gelen yüksek faturalar sebebiyle vatandaşların çağrısı sonrası harekete geçildi. Bakanlık ve EPDK çalışma yürütüyor. Hamza Dağ tarih verdi; nisan ve mayıs aylarına işaret ederek, düzelme olacağını belirtti.
10.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları düşecek mi? Restoran ve kafelerde ısıtıcı ücreti alınıyor mu?
Elektrik faturaları düşecek mi? Restoran ve kafelerde ısıtıcı ücreti alınıyor mu? Yüksek elektrik faturaları 84 milyonun gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüketicinin üzerindeki yükün hafifletilmesi için talimat verdi. Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın da vatandaşın yükünü hafifletecek yeni adımların da atılacağı açıklaması yaptı. Yapılacak çalışmanın faturalara nasıl yapılacağı merak konusu olurken sosyal medyada kafe ve restoranların ısıtıcı parası almaya başladığı iddiaları yer aldı. Peki, Elektrik faturaları düşecek mi? Restoran ve kafelerde ısıtıcı ücreti alınıyor mu? İşte tüm detaylar...
9.02.2022 Ekonomi
Otelcilerden 'elektrik zammı geri alınsın' talebi
Otelcilerden 'elektrik zammı geri alınsın' talebi ATSO 36'ncı Grup Oteller ve Benzeri Konaklama Yerleri Meslek Komitesi üyesi otelcilerin yaptığı komite toplantısında, elektrik fiyatlarındaki zamların geri alınması veya iyileştirilmesi yönündeki taleplerin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na iletilmesi kararlaştırıldı.
8.02.2022 Ekonomi
Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı’nda hangi kararlar alındı? Kabine Toplantısı sonuçları…
Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı’nda hangi kararlar alındı? Kabine Toplantısı sonuçları… Kabine toplantısı kararları merak ediliyor. Vatandaşlar arama motorları aracılığıyla Kabine Toplantısı bitti mi, sorusuna yanıt arıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor. 
19.01.2022 Gündem
Elektrik zammı ne kadar 2022? Elektrik faturası zammı 2022 yüzde kaç?
Elektrik zammı ne kadar 2022? Elektrik faturası zammı 2022 yüzde kaç? Elektrik zammı ne kadar? EPDK geçtiğimiz günlerde 2022 yılı için belirlenecek zam miktarını duyururdu. EPDK tarafından yapılan açıklamada 1 Ocak 2022 itibarıyla kademeli tarife uygulamasına geçileceği de bildirildi. Ocak ayı elektrik faturalarının yüksek geldiğini belirten vatandaşlar, elektriğe ne kadar zam geldi, sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2022 elektrik zammı yüzde kaç oldu?
14.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları için son dakika kararı! EPDK harekete geçti, inceleme başlatıldı
Elektrik faturaları için son dakika kararı! EPDK harekete geçti, inceleme başlatıldı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) gelen şikayetler sonrası harekete geçti. Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Yüksek elektrik faturaları ile ilgili inceleme başlatıldı. 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan elektrik zammının aralık faturalarına yansıtıldığına dair gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldı.
12.01.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarına zam! Kademeli tarife başladı, EPDK duyurdu, artık...
Elektrik faturalarına zam! Kademeli tarife başladı, EPDK duyurdu, artık... Enerji sektöründe uzun süredir küresel düzeyde yaşanan kriz gündemdeki yerini koruyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan fiyat artışlarının büyük kısmının tüketicilere yansıtılmadığı bildirilmişti. Ancak ocak ayı ile birlikte elektrik faturalarında artış olacak. Elektrikte kademeli tarife başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) iki kademeden oluşan sistem için sınırı 150 kilovatsaat olarak belirledi. 150 kilovatsaata kadar tüketim birinci kademe 1.37 liradan, bu sınırın üzerindeki tüketim de ikinci kademe 2.06 liradan hesaplanacak. Aylık tüketimin yer aldığı faturada her iki kademede yapılan tüketim de yer alacak. Şimdi herkes kademeli faturalarda kendi tüketiminin ne kadar olacağını araştırıyor. 49 inç LED televizyon, 520 L buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, ütü, fırın, 3 adet klasik ampul ve elektrik süpürgesinin ortalama kullanımı 142 ile 163 kilovatsaat arasında değişiyor. Bu durumda tüketicilerin kendi tasarruf önlemlerini alması faturalardaki artıştan daha az etkilenmelerini sağlayacak. Boğaziçi Elektrik internet sitesinde basit tasarruf tedbirleri sıraladı. İşte yeni dönemde elektrik faturalarındaki kademeli tarife ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
2.01.2022 Ekonomi
Doğalgaz zammı 2022! Doğalgazın metreküpü ne kadar oldu, doğalgaza yüzde kaç zam geldi?
Doğalgaz zammı 2022! Doğalgazın metreküpü ne kadar oldu, doğalgaza yüzde kaç zam geldi? 2022 doğalgaz zammı aramaları arttı. Elektriğe gelen zammın ardından BOTAŞ da zam duyurusunu paylaştı. Peki, doğalgaza yüzde kaç zam geldi? Doğal gaz zammı 2022…
1.01.2022 Ekonomi
Elektrik zammı ne kadar? Elektriğe yüzde kaç zam geldi 2022, zam ne zaman uygulanacak? Resmi Gazete’de yayımlandı!
Elektrik zammı ne kadar? Elektriğe yüzde kaç zam geldi 2022, zam ne zaman uygulanacak? Resmi Gazete’de yayımlandı! Elektrik zammı ne kadar 2022, ne zaman uygulanacak? Elektrik tarifelerinde tüm tüketici grupları için vergi ve fonlar dahil olmak üzere zam yapıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) konuya ilişkin kurul kararı Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. Peki, elektriğe yüzde kaç zam geldi 2022?
1.01.2022 Ekonomi
Elektriğe zam geldi mi, elektriğe yüzde 15 zam mı yapıldı? EPDK açıkladı!
Elektriğe zam geldi mi, elektriğe yüzde 15 zam mı yapıldı? EPDK açıkladı! Elektriğe zam geldi mi? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, "elektriğe yüzde 15 zam yapıldı" iddialarını yalanladı. Kurumdan yapılan açıklamada, "1 Ekim 2021 itibariyle nihai elektrik satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Elektrik tarifelerine yönelik yapılan bütün değişiklikler Kurumumuz tarafından şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmakta ve ilgili Resmi Gazete'de de yayımlanmaktadır" denildi.
1.10.2021 Gündem
Elektrikte zam var mı? EPDK'dan açıklama geldi
Elektrikte zam var mı? EPDK'dan açıklama geldi Milyonlarca abone elektriğe zam yapılıp yapılmadığını araştırıyor. Elektrik zammı ile ilgili EPDK'dan yeni bir açıklama geldi. Yeni tarife dönemi ile ilgili yapılan açıklama sonrası, elektrikte zam yapıldığı gündeme getirilmişti. Bugün yapılan açıklamada ise elektrikte zam ya da fiyat artışının söz konusu olmadığı kamuoyuna duyuruldu. EPDK’nın aldığı yeni kararla artık tarifede bağış, sponsorluk ve reklam ve tanıtım giderleri, ceza giderleri, temsil ve ağırlama giderleri, ilan giderleri, dernek aidat giderleri yer almayacak.
14.12.2020 Ekonomi
Elektriğe zam mı geldi? Konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe ne kadar zam geldi?
Elektriğe zam mı geldi? Konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe ne kadar zam geldi? Elektriğe zam geldi mi 2020? Resmi Gazete'de yayımlana bilgiye göre, konut, sanayi ve ticarethanelerde tüketilen elektriğe zam geldi. Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan yeni tarifeler 3 ay uygulanacak. Elektriğe ne kadar zam geldi?
1.10.2020 Gündem
Elektrik ve doğal gaza zam mı geldi? Doğal gaz ve elektrik zammı 2020 Eylül…
Elektrik ve doğal gaza zam mı geldi? Doğal gaz ve elektrik zammı 2020 Eylül… Türkiye İstatistik Kurumu elektrik ve doğal gazdaki fiyat değişim oranlarını açıkladı. Elektrik ve doğal gazdaki 6 aylık ve 1 yıllık fiyat değişim oranları duyuruldu. Sanayide 2020 yılı birinci dönem elektrik fiyatlarına bakıldığında, tüketicilerin 1 kilovat elektrik için ödediği tutar bir önceki döneme göre yüzde 7,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre ise yüzde 21,8 artarak ortalama 58,6 kuruş oldu. Peki, elektrik ve doğalgaza zam geldi mi? İşte Elektrik zammı 2020 ve Doğalgaz zammı 2020 Eylül…
24.09.2020 Gündem
EPDK'den elektrik zammı açıklaması
EPDK'den elektrik zammı açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), 1 Temmuz itibarıyla elektriğe yüzde 15 zam yapılacağı belirtildi.
28.06.2019 Ekonomi
Son dakika...  Elektrikte ve doğalgazda fiyat artışı
Son dakika... Elektrikte ve doğalgazda fiyat artışı BOTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre doğalgaza, konutlarda yüzde 9, büyük işletmelere yüzde 14 zam yapıldı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, elektriğe meskende yüzde 9, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 14 zam geldi.
31.07.2018 Ekonomi
"Elektrikte yıl sonuna kadar zam beklentimiz yok"
"Elektrikte yıl sonuna kadar zam beklentimiz yok" CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "2016'yı ekim dönemi dahil zamsız tamamlayacağımızı umuyoruz...
4.08.2016 Ekonomi
Elektrik faturasından iyi haber!
Elektrik faturasından iyi haber! EPDK, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde elektrik faturalarına yansıyacak bir fiyat artışının olmayacağını açıkladı.
30.06.2016 Ekonomi
Yüzde 6.8’lik elektrik zammı iptal için Danıştay’a taşındı
Yüzde 6.8’lik elektrik zammı iptal için Danıştay’a taşındı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), 1 Ocak 2016’dan geçerli olan zamlı elektrik tarifesini, maliyet kalemlerinin gizlendiği gerekçesiyle iptali için yargıya başvurdu.
1.02.2016 Ekonomi
Bakan zamların sebebini açıkladı
Bakan zamların sebebini açıkladı Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yeni yıl zamlarının ‘zorunluluktan’ kaynaklandığını belirterek, “Bu zamlar uzun bir aradan sonra yapıldı...
7.01.2016 Ekonomi
Yeni yılın vatandaşı ilk çarpanı elektrik
Yeni yılın vatandaşı ilk çarpanı elektrik Dünyada enerji fiyatları düşerken elektrik dağıtımcılarının istediği oldu. Yükselen kurla zor duruma düşen sektörü rahatlatmak için elektriğin fiyatına yüzde 6.8 oranında zam yapıldı.
1.01.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.