Elektrik Trafosu

Elektrik Trafosu

Son dakika elektrik trafosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik trafosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik trafosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Trafosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik trafosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 elektrik trafosu haberi bulunmuştur. Tüm elektrik trafosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıraathanede dehşet anları! İçeriye tüfekle girip vurdu
Kıraathanede dehşet anları! İçeriye tüfekle girip vurdu Kütahya'da M.K., alacak - verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan E.K. tarafından pompalı tüfekle bacağından vuruldu. M.K, hastaneye kaldırılırken, polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
27.03.2021 Yaşam
Bir eliyle boğdu diğer eliyle istismar etti
Bir eliyle boğdu diğer eliyle istismar etti Antalya'da cinsel ilişkiye girmek isteği Rus kadını öldüren katil zanlısını davasına başlandı. Davanın iddianamesinde ise, Tandoğan'ın, kendisine direnen kadını bir eliyle boğarken, diğer eliyle de cinsel istismarda bulunduğu anlatıldı.
25.11.2019 Yaşam
Apartmanın elektrik trafosu patladı, çelik kapılar yerinden fırladı
Apartmanın elektrik trafosu patladı, çelik kapılar yerinden fırladı Düzce'de, ana trafodaki arıza nedeniyle 12 daireli apartmanın elektrik trafosunda toplanan akım, büyük gürültüyle patladı. Patlamada binanın duvarları çöktü, ana giriş, bahçe ve çelik ev kapıları yerinden söküldü.
19.08.2019 Yaşam
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın!
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın! SBÜ Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın nedeniyle bazı hastalar tahliye edildi
15.03.2019 Gündem
Aşırı sürat ölüm getirdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Aşırı sürat ölüm getirdi: 1 ölü, 1 ağır yaralı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde aşırı sürat nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı
15.01.2019 Yaşam
Tüm semti karanlığa gömen olay! Mahalleli neye uğradığını şaşırdı
Tüm semti karanlığa gömen olay! Mahalleli neye uğradığını şaşırdı Ankara’da park içinde bulunan elektrik trafosunun patlaması sonucu çıkan yangın, büyük paniğe neden oldu. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı olay nedeniyle pek çok yerde elektrik kesintisi yaşandı.
11.07.2018 Yaşam
Eşinin tabancasıyla intihar etti
Eşinin tabancasıyla intihar etti KONYA'da Gülay K. (58), emekli polis memuru eşinin tabancasıyla intihar etti.
27.04.2018 Yaşam
Elektrik trafosu içinde yanmış erkek cesedi bulundu
Elektrik trafosu içinde yanmış erkek cesedi bulundu Diyarbakır'da elektrik trafosu içinde yanmış erkek cesedi bulundu.
17.08.2017 Yaşam
Elektrik trafosu patladı, panik yaşandı
Elektrik trafosu patladı, panik yaşandı Elektrik trafosu patladı, panik yaşandı
15.03.2017 Yaşam
Bitlis’te PKK’lı teröristler yol kesip iş makinesini yaktı
Bitlis’te PKK’lı teröristler yol kesip iş makinesini yaktı BİTLİS’te akşam saatlerinde yol kesen PKK’lı teröristler bir iş makinesi ile trafoyu ateşe verip kaçtı.
29.09.2021 Gündem
Silopi’de kaçak trafo operasyonu
Silopi’de kaçak trafo operasyonu ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi’nin Çiftlik Köyü’nde tarımsal alanda kayıt dışı kullanıldığı tespit edilen 43 elektrik trafosu tespit edilerek, devre dışı bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Kısa devre yapan trafo panik yarattı
Kısa devre yapan trafo panik yarattı MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, elektrik trafosu aşırı yüklenme sonucu kısa devre yaptı. Eğlencenin kalbi Barlar Sokağı ve Yat Limanı elektriksiz kaldı.
28.06.2016 Yaşam
Bir dönemin ünlü ressamı ölü bulundu
Bir dönemin ünlü ressamı ölü bulundu AYDIN’IN Nazilli İlçesi’nde alkol nedeniyle yuvası dağılan ve 15 yıldan bu yana kimsesiz olarak sokakta yaşayan, bir dönem ilçenin en ünlü ressam ve tabelacılarından olan 67 yaşındaki Halit Karahalil ölü bulundu...
25.06.2016 Yaşam
Elektrik trafosu bomba gibi patladı!
Elektrik trafosu bomba gibi patladı! Adıyaman’da bir apartmana ait elektrik trafosu adeta bomba gibi patlarken, çıkan sesten korkan iki kişi baygınlık geçirdi.
22.06.2016 Yaşam
Adana'da trafo patladı!
Adana'da trafo patladı! ADANA’da elektrik trafosunun patlaması sonucu çıkan yangında, 1 ev, 2 işyeri ve 1 minibüs yandı...
20.06.2016 Yaşam
Şırnak'ta operasyona sis engeli
Şırnak'ta operasyona sis engeli ŞIRNAK'ta gece uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasaklarıyla birlikte başlayan operasyona, bugün sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle ara verildi.
29.09.2021 Gündem
Trafonun yanında sigara içen liseli çarpıldı
Trafonun yanında sigara içen liseli çarpıldı Bilecik’te elektrik trafosu yanında arkadaşıyla sigara içen meslek lisesi elektrik bölümü öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Onur Yörük, 35 bin voltluk elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.
24.02.2016 Yaşam
Hırsızlıkta son nokta!
Hırsızlıkta son nokta! Diyarbakır Bismil’de bir serada 15 bin nüfuslu ilçeye yetecek güçte 3 adet kaçak elektrik trafosu kullanıldığı belirlendi. Seranın ısıtılması için ayda 1 milyon liralık kaçak elektrik kullanıldığı anlaşıldı.
18.02.2016 Ekonomi
PKK'lılar köy okulunu havaya uçurdu!
PKK'lılar köy okulunu havaya uçurdu! PKK'lı teröristler Şırnak'ın İdil ilçesinde ilkokulun kazan dairesine yerleştirdikleri bombayı patlattı
29.09.2021 Gündem
Avcılar'da su deposu patladı!
Avcılar'da su deposu patladı! Avcılar’da bir sokakta bulunan ana su deposu bilinmeyen bir sebeple patladı. Patlama nedeniyle depodan akan sular çevredeki binalarda su baskınına neden oldu. Deponun yanında elektrik trafosunun zarar görmemesi olası bir faciayı önledi.
10.12.2015 Yaşam
300 bin TL tahsis edildi! Silvan'da son durum
300 bin TL tahsis edildi! Silvan'da son durum Diyarbakır Valiliği, Silvan ilçesinde ev ve iş yerleri zarar gören vatandaşların zararlarının tespit edilmesi amacıyla çalışma başlatıldığını duyurarak, acil ihtiyaçların karşılanması için ilçe kaymakamlığına 300 bin TL ödenek tahsis edildiğini bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Silvan'da elektrik trafosuna saldırı
Silvan'da elektrik trafosuna saldırı DİYARBAKIR’ın Silvan İlçesi’nde dün akşam hendekleri kapatmak isteyen güvenlik güçleri ile kendilerine engel olmaya çalışan terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri arasında çatışma çaktı...
29.09.2021 Gündem
Şırnak Valisi'nden flaş açıklama
Şırnak Valisi'nden flaş açıklama Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Cizre İlçesi'nde 4 Eylül'de başlayan ve 8 gün süren sokağa çıkma yasağı sırasında PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, 17 kişinin gözaltına alındığını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da şafak operasyonu! Silah ve patlama sesleri yükseldi
Diyarbakır'da şafak operasyonu! Silah ve patlama sesleri yükseldi Hendek kazan gruba yönelik düzenlenen operasyonda çatışma ve patlama sesleri duyulurken, 1 polis yaralandı, elektrik trafosu ise havaya uçtu.
29.09.2021 Gündem
Adıyaman'da panik yaratan patlama
Adıyaman'da panik yaratan patlama Adıyaman’da yüksek hava sıcaklığı nedeniyle klima kullanımının artması sonucu aşırı yüklenmenin yaşandığı elektrik trafosu bomba gibi patladı.
4.08.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Trafosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik trafosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.